gamze anne

Allahım inşallah acil şifalar versin. Kızınıza ve size bağışlasın eşinizi.

Canımm Allah yardımcın olsun. Sağlığına kavuşsun inşallah bir an önce. Moral çok önemli eşine belli etmemeye çalış olur mu üzüldüğünü ve ona destek ol her zaman. Allahım tüm hastalarımızın bir an önce sağlığına kavuşturmasını dilerim. gamzeye çok üzüldüm hiç aklımdan gitmiyor işten izin alıp cenazesine gitmek bile geldi içimden ama öğrendiğimde zaten cenazesi kaldırılmıştı. :KK61::KK61::KK61:

eşinizi acil şifalar diliyorum, bu süreçte sizede bol sabır.Allah yardımcınız olsun

Allah şifa versin eşinizi size ve çocugunuza bağışlasın inşallah

öncelikle çok geçmiş olsun..Rabbim tez zamanda şifa versin..hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin..her şerde bir hayır vardır..hayatımız sınavlarla dolu..buda sizin sınavınız..sakın isyan etmeyin..Allah ın bir bildiği vardır

Rabbim acil şifalar versin. Tez zamanda, oh şükür o günleri de atlatık, bir imtihandı, geldi geçti diyin inşallah.

İnşallah sağlığına kavuşur eşiniz Allah yardımcınız olsun Rabbim onu size ve kızınıza bağışlasın

gamze akbaşı şimdi okudum ve çok üüzldüm
Rabbim eşinizi size ve yavrunuza bağışlasın inşallah
inşallah sağlığına kavuşur.

Rabbim şifa versin inşallah bir an önce dualarım sizinle güçlü bir bayansınız belli inşallah iyileşecek iyi olacak eşiniz siz iyi olacaksınız :KK68:Dediğiniz gibi sorunlar meseleler sağlığın yanında bir hiç aslında değerini bilmiyoruz:KK51:

Rabbim en kısa zamanda eşinize ve eşiniz gibi şifa bekleyen herkese acil şifalar versin. Eşinizi size ve yavrunuza bağışlasın inşallah dualarım sizinle.

bugün benim ağlama günüm olsa gerek. reglim yaklaşığından mıdır bilmiyorum. dikkat ettim de son 3 - 4 gün içinde ülkemizde de dünya da da kötü şeyler çoğaldı. haberde hep çok kötü haberler var. tabi bunlar hastalık gibi de değil ki :/ her yerde insanların insanlara eziyeti...

nerdennnn nereye geldim gibi oldu ama öğleden sonra sevgili gamze ve oğluşu atakan için oturdum ağladım. hemde ofiste gizliden gizliye...

ama ben inanıyorum sizin desteğinizle eşiniz bu hastalığı yenecek. aranızdaki sevginiz hastalığı alt edecek...

rabbim her daim işinizi rast getirsin inşallahhhh

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama zor duydukca böle seyleri

X