- 9 Ağustos 2013
- 120
- 122
-
- Konu Sahibi defneturuncu
Allahım eşinizi kızınıza ve size bağışlasın. inşallah en kısa zamanda eşiniz bu hastalığı yener. yenen o kadar var ki. dualarım sizinle..önce murat göğebakan sonra gamze akbaş ve daha niceleri var... öyle moralim bozuldu ki bu hastalık çaresiz bi hastalık değil ama bazen sans yanımızda olmuyor demek ki. ALLAH'ım sen 2 yıldır lösemi hastası olan eşimin yanında ol.onu bana ve kızıma bağışla... çok ağır bi yukle boğusuyoruz sonumuzu hayır eyle... Sağlığınızın kıymetıni bilin ve derdinizindee. bazılarınızın derdine o kadar imreniyorum ki keşke bu olsaydı diorum tek sorunum... Dua bekliyorum...
önce murat göğebakan sonra gamze akbaş ve daha niceleri var... öyle moralim bozuldu ki bu hastalık çaresiz bi hastalık değil ama bazen sans yanımızda olmuyor demek ki. ALLAH'ım sen 2 yıldır lösemi hastası olan eşimin yanında ol.onu bana ve kızıma bağışla... çok ağır bi yukle boğusuyoruz sonumuzu hayır eyle... Sağlığınızın kıymetıni bilin ve derdinizindee. bazılarınızın derdine o kadar imreniyorum ki keşke bu olsaydı diorum tek sorunum... Dua bekliyorum...
önce murat göğebakan sonra gamze akbaş ve daha niceleri var... öyle moralim bozuldu ki bu hastalık çaresiz bi hastalık değil ama bazen sans yanımızda olmuyor demek ki. ALLAH'ım sen 2 yıldır lösemi hastası olan eşimin yanında ol.onu bana ve kızıma bağışla... çok ağır bi yukle boğusuyoruz sonumuzu hayır eyle... Sağlığınızın kıymetıni bilin ve derdinizindee. bazılarınızın derdine o kadar imreniyorum ki keşke bu olsaydı diorum tek sorunum... Dua bekliyorum...
Allah acil şifalar versin, eşinizi size ve kızınıza bağışlasın.önce murat göğebakan sonra gamze akbaş ve daha niceleri var... öyle moralim bozuldu ki bu hastalık çaresiz bi hastalık değil ama bazen sans yanımızda olmuyor demek ki. ALLAH'ım sen 2 yıldır lösemi hastası olan eşimin yanında ol.onu bana ve kızıma bağışla... çok ağır bi yukle boğusuyoruz sonumuzu hayır eyle... Sağlığınızın kıymetıni bilin ve derdinizindee. bazılarınızın derdine o kadar imreniyorum ki keşke bu olsaydı diorum tek sorunum... Dua bekliyorum...
Allah acil şifa versin, inşallah eşiniz bir ömür hep yanınızda olur ...önce murat göğebakan sonra gamze akbaş ve daha niceleri var... öyle moralim bozuldu ki bu hastalık çaresiz bi hastalık değil ama bazen sans yanımızda olmuyor demek ki. ALLAH'ım sen 2 yıldır lösemi hastası olan eşimin yanında ol.onu bana ve kızıma bağışla... çok ağır bi yukle boğusuyoruz sonumuzu hayır eyle... Sağlığınızın kıymetıni bilin ve derdinizindee. bazılarınızın derdine o kadar imreniyorum ki keşke bu olsaydı diorum tek sorunum... Dua bekliyorum...