Gamze akbaş için yardım-

Allah yardimciniz olsun. Yurtdisinda yasiyorum ama yinede elimden ne gelirse yapmak isterim. Bir an önce bu bebisin eski sagligina kavusmasini Rabbimden diliyorum. Allah im tüm hastalara Sifa versin, Insallah

allah yardımcısı olsun hemen bağış koşullarına baktım ama yüksek tansiyonum oldugu için olmuo
keşke olsa hemen verirdim çünkü bende anneyimm

Cok uzuldum... Yarin egeyi arayip randevu alacagim.
Hicbir saglik sorunumda yok, aksilik cikmazsa onlar icin neden olmasin

Allahim sifa versin,kendisine ailesine güc ve sabir versin ins,Rabbim yavrusua bagislasin..

ben almanyada yasiyorum ve burdaki lösemi derneginin üyesiyim eger almanyada yasiyorsaniz ve dönor olmak istiyorsaniz isiniz cok kolay

DKMS Deutsche Knochenmarkspenderdatei bu sitede formu doldurun evinize kulak cubugu gibi birsey geliyor onu agzinini icinde dolastirip geri yolluyorsunuz ve ilik bagisininda bulunup bulunmayacaginiz ile ilgili bilgi geliyor evinize ve artik orda kayitli oluyorsunuz dünyanin neresinde olursa olsun eger iliginiz bir hastaya uyuyorsa size haber geliyor ve herseyiniz ücretsiz yapiliyor..

bende zamaninda facede 6 yasindaki alp icin vermistim örnegi sanirim 1 sene oldu ama hala bir haber yok keske simdi bir haber gelse ve iligimin bir hastaya uydugu söylense ve birilerine bir umut olabilsem ..ama alpin zamaninda sunu farkettimki insanimiz cok duyarsiz belkide korkuyor bende zamainda ilik naklinin cok zor oldugunu ve felc riski olduugnu saniyordum ama arastirince hicte öyle olmadigini ögrendim ama bunu cevremdeki insanlara anlatamiyorum malesef Allahim kimseyi caresiz birakmasin ins..benim kan gurbum gamzeninkiyle ayni yakinlarda olabilseydimde en azindan trombosit verebilseydim

bu arada malesef alpe uygun ilik bulunamadi annesinden alindi son durumu hakkinda bir bilgim yok cünkü artikk annesi yazmiyor eskisi gibi tek bildigim suan hayatta oldugu Rabbim alpide ailesine bagislasin ins..

simdi dkms nin sitrsine yenidnen baktim almancam cok iyi degil ama anladigim kadariyla

almanya
danimarka
avusturya
belcika
isvicre
cek cumhuriyeti
fransa
lüksemburg
hollanda
polonya danda formu doldurabilirsiniz

Allah acil şifalar ersin, günlerdir Gamze'nin blogunu, facebook'taki paylaşımları okuyorum ve okudukça ağlıyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşaAllah. Romatoid artrid hastalarının donör olamayacağı yazıyor maalesef Benim gibi donör olamayan kişiler hiçbirşey yapamam demesin en azından duamız var. Kılıyor isek namazlarımıda özellikle secde anında Allah'a en yakın olduğumu o anda Gamze için yalvaralım Rabbimize. Aklımıza gelen her an dua edelim.

benimde 2 evladım var.fazla yazamıycam klavyeyi göremiorum ağlamakan gözlerim şişti.rabbim sizi yavrunuza bağışlasın.dua edicem

Nutkum tutuldu. Şuan aile ziyareti için İstanbuldayım. Ailemleyim. Minik kızım kollarımda. Seninde bir an önce kuzuna dönmen için İzmir'e döner dönmez doner olmak için kan vereceğim. Dün gece Okan Bayülgen'de duydum sesini. Tüm kalbim seninle geceden beri. Kendim kızım için yaşamak istediğim kadar,yaşamanı istiyorum Atakan için. Umudunu kaybetme;kaybetmesin hiçbir kanser hastası. Sen bir sembolsün, varlığın herkese umut veriyor. Dayan lütfen!!

Allah yardımcısı olsun.. İnşallah en kısa zamanda bulur yaa..

Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım.kelimler boğazıma düğümleniyor şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kan grubum snele aynı ama İstanbuldayım (( gerçekten sana yardımcı olmak istiyorum (( İzmire gelme şansım hiç yok ama aklımda ve kalbimdesin keşke İstanbuldan da bağış yapılıp testler yapılabilse sana uygunluğu için...seve seve hiç düşünmeden uysa veririm iliğimi.benimde 16 aylık bir kızım var kendimi senin yerine koydum arkadaşım.güçlü ol umudunu kaybetme inşallah uygun ilik bulunacak sana inanıyorum tüm kalbimle.dualarım seninle...yavrun için yeneceksin bu hastalığı lütfen kendini bırakma...daha çok uzun yıllar göreceksiniz beraberce inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…