Gamze akbaş için yardım-

Kronik bir rahatzlığınız yok ise kan verebilirsiniz.zaten belli testerden geçiyor.

trombosit için kan grubu uyumu şart ve izmirli arkadaşlara her an ihtiyaç olunabilir.ama kan grbunun kolay bulana bilinen bir grup olduğunu düşünürsek,

kan grubuna bakılmaksızın sadece gamze için değil bekleyen onca hasta için gidip kan verip,doku kodlarımızın belirlenmesini beklemek lazım.

düşünebiliyormusunuz ?Milyonda bir ihtimal ve belki de o sizsiniz.Bu mucizeye ortak olmak lazım.

Herkesi ilik bankasına yönlendirelim ,

Ve toplumsal bir sorun olan İlik bankası sorununa dikkat çekelim.

Haydi

çok haklısın cnm...
yarın bigün bizim başımıza gelmeyeceği ne malum????
ALLAH korusun...
izmirdeyim..p.tesi araştırcam nasipse ege üni.de yakınım giderim 2 dk..

arkadaşlar face te bi arkadaşımız çapaya telefon açmış
yarın sabah saat 9 itibariyle kanları aldıklarını iletmişler. Ama kargoyla göndermek istenirse hafta içi aranıp, ilgili birimden bilgi alınması gerekiyormuş. Hafta sonu Kemik iliği bölümü kapalı olduğundan kan merkezi bu görevi yerine getiriyormuş. Gitmek isteyenlere duyurulur...

peki kaça kadar olduğunu yazmışlar mı ?
olmadı yarın bende arayayım ..
5 te eğitimim bitiyor hemen atlar giderim , h.içine kalmaz, patron kaprisi yüzünden ihmal etmem ..

Offf yuregim parcalandi okurken..
Allah'im nolur duy sesimizi, annesiz birakma masum yavruyu, sevenlerinden ayirma Gamze ablayi bu kadar erken..
Hikmetinden sual olunmaz Rabbim amma duy lutfen sesimizi..
Bir sans daha ver nolur..

dr. babuna'da verebilir mi

Şehir dışından yardımcı olmak isteyenler için bilgilendirme verilebilir mi?
Sadece Ankara, İstanbul ve İzmir'den mi ilik donörü olunabiliyor?
Aritmi, geçirmiş olduğum hepatit A ve zayıf olmam gibi sorunlar olsa da bunların önemli olduğunu sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla Kayseri'den donör olunabiliyordu ancak bu linkte göremedim Gamze’ ye yardım ederken dikkat edilmesi gerekenler

Kuzenimi kan kanseri yüzünden 18 yaşında kaybetmiştim.Hiç bir şey yapma şansım yoktu.Bu kez bir insanı kurtarma ihtimalim var.Yarın randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.Uyuşturucu geçmişim var.1Aydır kullanmıyorum.Orda da belirtirim temizlenmiş olmam gerek.Tek dileğim değerlerimiz uyuşur da bir insanı kurtarabilirim.Biz yaşadık başkaları yaşamasın.Yaşayanlar bilir kanseri,insanı için için parçalar ve en kötüsü de hasta olan kişinin öleceğini tahmin etmek zor değildir.Kuzenimi son gördüğümde işin sonunun geldiğini anlamıştım.O zamanlar 17 yaşındaydım.Şoktan ağlıyamadım bile.Hala olayın olduğuna inanmıyorum bazen.Cenazeye ve mezarına hiç gitmedim.O yaşımda gösteremediğim tepkilerim hayatımın ilerleyen zamanlarında beni farklı etkilemişti.İşin acı yanı kuzenimin ailesi dünyaya küstü.Ne kimseye yardım ediyor ne de dış dünyayla düzgün iletişim kuruyor.Kendi oğulları dahil olmak üzere her şeyden nefret ediyorlar.Aslında zamanları var bir derneğe üye olup neden insanlara yardım etmiyorlar ki?Anlamıyorum ama yargılayamıyorum.Evlat acısından daha büyük bir acı yoktur çünkü..

arkadaslar yardimci olmak icin kan grubunun uymasi gerekmiyormus sanirim...
Turkiye'de olsam kesin yardimda bulunurdum cunku Izmir'de oturuyorum normalde...ama suan yapamiyorum maalesef...

GAMZE İÇİN BAŞKA NE YAPILABİLİR, İLİK DONÖRÜ OLABİLİRSİNİZ. NASIL:

TÜRKİYEDEKİ SAYISI İKİ OLAN BİRİSİ İSTANBUL ÇAPA TIP FAKÜLTESİ KEMİK İLİĞİ BANKASINA VEYA ANKARA İBNİ SİNA HASTANESİ İLİK BANKASI HİÇ ÜCRET ÖDEMEDEN BEN DONÖR OLMAK İSTİYORUM DİYEREK 10 DAKİKALIK BİR BASİT KAN ALINMASI SONUCU SADECE BİZE DEĞİL BU İLİĞE İHTİYACI OLAN TÜM İNSANLARA YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ. İLEYİŞ BÖYLE DEVAM EDİYOR BENCEDE DOĞRUSU.

BU GÜN ÇAPA İLİK BANKASIYLA YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE DONÖR SAYILARININ 27000 OLDUĞUNU SÖYLEDİLER, TÜRKİYE GİBİ BİR ÜLKE İÇİN DOKU TİPİ TUTMA İHTİMALİNE GÖRE ÇOK AMA ÇOK DÜŞÜK BİR RAKAM. BU SAYIYI BELKİ SİZLERLE 100 BİNLER MİLYONLAR YAPABİLİRİZ TÜM İHTİYACI OLANLAR İÇİN.

DONÖR OLMAK İÇİN İLLA BURALARA DEĞİL BU BANKALARA DESTEK VEREN ÜNİVERSİTELER KONYA MERAM, KAYSERİ ERCİYES, ANTALYA AKDENİZ, İZMİR EGE TIP FAKÜLTESİNE BAŞVURABİLİRSİNİZ.

BEN DONÖR OLMAK İSTEMİYORUM AMA KAN VERİRİM DERSENİZ DOKUZ EYLÜL ÜNİ. KAN MERKEZİNE HEMATOLOJİ SERVİSİ HASTASI 559189 HASTA NUMARALI GAMZE AKBAŞ İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNABİLİRSİNİZ. BUNUN İÇİNDE SİZDEN HİÇ BİR ÜCRET ALINMAYACAK VE KAN GRUBUNUZUN AYNI OLMASIDA GEREKMİYOR, HEPSİ KAN BANKASINA KOYULUYOR BİZİM İÇİN BAĞIŞ SAYISI FAZLA OLUNCA KAN İHTİYAÇLARIMIZ ANINDA KARŞILANIYOR.

VE YÜKSEK MERCİİDEKİ İNSANLAR, SADECE BİZİM İÇİN DEĞİL TÜM TÜRKİYE İÇİN SAĞLIK BAKANLIĞININ BU KONUYA DAHA FAZLA EĞİLİP İLİK BANKALARININ VE DONÖR SAYILARININ ARTTILIRMASI İÇİN GİRİŞİMDE BULUNABİLİR. ÇÜNKÜ BU İLİĞİN YAKINDA KENDİLERİNİNDE İHTİYACI OLABİLECEĞİNİ UNUTMASINLAR.

Gamze Hanim'in esi Emrah Bey'in blogtaki yazisindan alintidir...
unutmayin arkadaslar ilik bankasina yardim yaparak sadece Gamze Hanim'a degil tum hastalar icin bir sey yapmis olacaksiniz...
belki Gamze Hanim'a degil ama baska bir hastaya hayat vereceksiniz...

"DONÖR OLMAK İÇİN İLLA BURALARA DEĞİL BU BANKALARA DESTEK VEREN ÜNİVERSİTELER KONYA MERAM, KAYSERİ ERCİYES, ANTALYA AKDENİZ, İZMİR EGE TIP FAKÜLTESİNE BAŞVURABİLİRSİNİZ."

bankalara destek veren universitelere de basvurabilirsiniz

izmir de yaşıyorum. mesaj geldiğinde içim acıdı. ama maalesef kan grubum tutmuyor. eğer tutsaydı seve seve katılırdım. dilerim en yakın zamanda hastamıza uygun kan bulunur. yinede çevremi araştıracağım. acil şifalar diliyorum.

İlik icin kan grubunuzun ayni olmasi gerekmiyor FirstLady

keşke verme imkanım olsaydı keşke
annelik duygusu cümlelere damla damla akmış..
dilerim rabbimden bu kadar dua ve bukadar yardım eden insanların yaptıkları boş çıkmaz..rabbim şifa versin

Rabbim en kısa zamanda Şafi ismiyle bu kardeşimizin üzerinde tecelli eder de şifalar verir inşallah.malesef izmirde yaşamıyorum ve kan veremiyorum.(hapatit b taşıyıcısıyım).dualarım ve kalbim Gamzeyle.

İnşallah yavrusuyla uzun güzel bir ömrü olur bu annenin
Yazdıklarını okudukça içim parçalandı.
dualarımız onunla ....

5 yasinda ve 13aylik iki cocuk annesi olarak gözyaşlarimi tutamiyorum...
Allaha sizin icin cok dua edecegim.
Sizi yavrunuzdan ve ailenizden ayirmasin..
Yalvaririm Allahim kimseye bu aciyi yasatma
Dunyada ustune hicbir sevgi tanimiyorum..Evlatlarimizin sevgisi..
Allahim kimseyi evlatlarindan ayirmasin...
Biliyorum...kazanan siz olacaksiniz!
Allahim size güc kuvvet saglik versin
İzmirden iki minik erkegin annesi olarak tum kalbim sizinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…