- Konu Sahibi pinarkaracar
-
Kronik bir rahatzlığınız yok ise kan verebilirsiniz.zaten belli testerden geçiyor.
trombosit için kan grubu uyumu şart ve izmirli arkadaşlara her an ihtiyaç olunabilir.ama kan grbunun kolay bulana bilinen bir grup olduğunu düşünürsek,
kan grubuna bakılmaksızın sadece gamze için değil bekleyen onca hasta için gidip kan verip,doku kodlarımızın belirlenmesini beklemek lazım.
düşünebiliyormusunuz ?Milyonda bir ihtimal ve belki de o sizsiniz.Bu mucizeye ortak olmak lazım.
Herkesi ilik bankasına yönlendirelim ,
Ve toplumsal bir sorun olan İlik bankası sorununa dikkat çekelim.
Haydi
kan grubum tutuyor ama zayıfım..
kan değerlerim normal..
bulaşıcı hastalığımda yok ??
olur mu ki ? ve izmirdeyim ??
zayıf olmayla ilgisi yoktur canım..
şartlar uygun ve değerlerin normal ise verebilirsin bence
arkadaşlar face te bi arkadaşımız çapaya telefon açmış
yarın sabah saat 9 itibariyle kanları aldıklarını iletmişler. Ama kargoyla göndermek istenirse hafta içi aranıp, ilgili birimden bilgi alınması gerekiyormuş. Hafta sonu Kemik iliği bölümü kapalı olduğundan kan merkezi bu görevi yerine getiriyormuş. Gitmek isteyenlere duyurulur...
Kronik bir rahatzlığınız yok ise kan verebilirsiniz.zaten belli testerden geçiyor.
trombosit için kan grubu uyumu şart ve izmirli arkadaşlara her an ihtiyaç olunabilir.ama kan grbunun kolay bulana bilinen bir grup olduğunu düşünürsek,
kan grubuna bakılmaksızın sadece gamze için değil bekleyen onca hasta için gidip kan verip,doku kodlarımızın belirlenmesini beklemek lazım.
düşünebiliyormusunuz ?Milyonda bir ihtimal ve belki de o sizsiniz.Bu mucizeye ortak olmak lazım.
Herkesi ilik bankasına yönlendirelim ,
Ve toplumsal bir sorun olan İlik bankası sorununa dikkat çekelim.
Haydi
Şehir dışından yardımcı olmak isteyenler için bilgilendirme verilebilir mi?
Sadece Ankara, İstanbul ve İzmir'den mi ilik donörü olunabiliyor?
Aritmi, geçirmiş olduğum hepatit A ve zayıf olmam gibi sorunlar olsa da bunların önemli olduğunu sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla Kayseri'den donör olunabiliyordu ancak bu linkte göremedimGamze’ ye yardım ederken dikkat edilmesi gerekenler
izmir de yaşıyorum. mesaj geldiğinde içim acıdı. ama maalesef kan grubum tutmuyor. eğer tutsaydı seve seve katılırdım. dilerim en yakın zamanda hastamıza uygun kan bulunur. yinede çevremi araştıracağım. acil şifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?