- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
-
- Konu Sahibi Siyah Kugu
Birkaç kitap sever arkadaşlarım da dizisini önerince başladım ve çok beğendim :) gözüm de alıştı galibakitap ve dizinin hikayesi bazı yerlerde farklı
örneğin kitapta olan karakterlerin bazısı dizide yok
normalde ben kitabı olan dizilerin ve filmlerin kitabını daha çok severim
ama game of thrones da dizi daha güzel
Birkaç kitap sever arkadaşlarım da dizisini önerince başladım ve çok beğendim :) gözüm de alıştı galiba
Tamam özelden yazayım belki yasaktır, teşekkür ederim ayrıca:)ilk sezon gercekten öyle ama ilerleyen sezonlar daha iyi 3 te belki sıkılabilirsin
bir de hangi siteden izliyorsun ben tekrar izlemek istiyorum ama
digitürk alınca sitelerden kaldırıldı
eğer site ismi vermek yasaksa mesaj olarak yazabilirsin
Dizisini çok beğendim, yeni sezonu iple çekiyorum. Sanırım kitabı yeni sezon yayınlandıktan sonra çıkacak, yani arkadaşımdan duydum..Kitabi muhtesemdir , tamm bende dizisini izliyorum ama kitqptan aldigim haz bambaska , konu ve karakter farkliliklari var kitapla dizi arasinda
Ama en buyuk sıkıntı yeni kitabi senelerdir bekliyoruz ve cikarmadi , ben de umidi kestim artik
Cok az kaldi 15 temmuzda basliyor ama biz esimle karar aldik sezonun bitmesini brkleyip topluca seyredicez :)Kitabi okumadim ama diziye bayiliyorum. Cercei temple i havay ucurunca evde mutluluk cigligi attim:))) hahaha
hala baslamadi ama ama cok sinir bozucu bu durum:S
Downtown abby var o da cok guzel izleyin bence.
Insallah dogrudur cunku kitap bambaska ozellikle 3.sezondan sonra kitaptan cok sapma oldu mesela anne stark dizide öldü ama kitapta yadiyor ve bunun gibi bi suru sey var o yuzden kitap cok cok daha guzelDizisini çok beğendim, yeni sezonu iple çekiyorum. Sanırım kitabı yeni sezon yayınlandıktan sonra çıkacak, yani arkadaşımdan duydum..
Gerçekten yaşıyor muu? Kitabı da okumak istiyordum şimdi daha çok istiyorum :)Insallah dogrudur cunku kitap bambaska ozellikle 3.sezondan sonra kitaptan cok sapma oldu mesela anne stark dizide öldü ama kitapta yadiyor ve bunun gibi bi suru sey var o yuzden kitap cok cok daha guzel
Evet hayata geri donduruyorlar onu , mesela sansa serceparmakla evleniyor kitapta , yani kitap cok farkli gidiyordu ama senelerdir bekliyoruz yenisini insallah bu kış cikarGerçekten yaşıyor muu? Kitabı da okumak istiyordum şimdi daha çok istiyorum :)