Game of Thrones

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.643
6.058
Merhaba arkadaşlar, dizi çok meşhur bir bölümünü yeni izledim fakat bazı sahneler beni rahatsız etti ama İlk bölümü beğendim.
Genelde dizisi ya da filmi çıkmış kitapların önce kitaplarını okumaya çalışırım.
Çoğu kişi diziyi çok övmüş, kitabı da güzeldir diye düşünüyorum ama okuyan var mı fikrinizi almak isterim?

kitap ve dizinin hikayesi bazı yerlerde farklı
örneğin kitapta olan karakterlerin bazısı dizide yok
normalde ben kitabı olan dizilerin ve filmlerin kitabını daha çok severim
ama game of thrones da dizi daha güzel

kitap ve dizinin hikayesi bazı yerlerde farklı
örneğin kitapta olan karakterlerin bazısı dizide yok
normalde ben kitabı olan dizilerin ve filmlerin kitabını daha çok severim
ama game of thrones da dizi daha güzel
Birkaç kitap sever arkadaşlarım da dizisini önerince başladım ve çok beğendim :) gözüm de alıştı galiba

Birkaç kitap sever arkadaşlarım da dizisini önerince başladım ve çok beğendim :) gözüm de alıştı galiba

ilk sezon gercekten öyle ama ilerleyen sezonlar daha iyi 3 te belki sıkılabilirsin
bir de hangi siteden izliyorsun ben tekrar izlemek istiyorum ama
digitürk alınca sitelerden kaldırıldı
eğer site ismi vermek yasaksa mesaj olarak yazabilirsin

Tamam özelden yazayım belki yasaktır, teşekkür ederim ayrıca:)

Ben kitaplarını okuyorum.. dizinin reklamlarını bile izlemedim karakter canlandırmasında beni etkilemesin diye.izleyenlerle konuştuğum kadarıyla dizi ve kitap farklıymış, kitap daha ayrıntılı, bazı olaylar dizide kitaba göre ya erken ya farklı ya da eksik. Tabi tvde yayınlanamayacak sahneler kitapta serbest.

Kitabi muhtesemdir , tamm bende dizisini izliyorum ama kitqptan aldigim haz bambaska , konu ve karakter farkliliklari var kitapla dizi arasinda
Ama en buyuk sıkıntı yeni kitabi senelerdir bekliyoruz ve cikarmadi , ben de umidi kestim artik

Kitabi muhtesemdir , tamm bende dizisini izliyorum ama kitqptan aldigim haz bambaska , konu ve karakter farkliliklari var kitapla dizi arasinda
Ama en buyuk sıkıntı yeni kitabi senelerdir bekliyoruz ve cikarmadi , ben de umidi kestim artik
Dizisini çok beğendim, yeni sezonu iple çekiyorum. Sanırım kitabı yeni sezon yayınlandıktan sonra çıkacak, yani arkadaşımdan duydum..

Kitabi okumadim ama diziye bayiliyorum. Cercei temple i havay ucurunca evde mutluluk cigligi attim:))) hahaha
hala baslamadi ama ama cok sinir bozucu bu durum:S

Downtown abby var o da cok guzel izleyin bence.

Kitabi okumadim ama diziye bayiliyorum. Cercei temple i havay ucurunca evde mutluluk cigligi attim:))) hahaha
hala baslamadi ama ama cok sinir bozucu bu durum:S

Downtown abby var o da cok guzel izleyin bence.
Cok az kaldi 15 temmuzda basliyor ama biz esimle karar aldik sezonun bitmesini brkleyip topluca seyredicez :)

Dizisini çok beğendim, yeni sezonu iple çekiyorum. Sanırım kitabı yeni sezon yayınlandıktan sonra çıkacak, yani arkadaşımdan duydum..
Insallah dogrudur cunku kitap bambaska ozellikle 3.sezondan sonra kitaptan cok sapma oldu mesela anne stark dizide öldü ama kitapta yadiyor ve bunun gibi bi suru sey var o yuzden kitap cok cok daha guzel

Insallah dogrudur cunku kitap bambaska ozellikle 3.sezondan sonra kitaptan cok sapma oldu mesela anne stark dizide öldü ama kitapta yadiyor ve bunun gibi bi suru sey var o yuzden kitap cok cok daha guzel
Gerçekten yaşıyor muu? Kitabı da okumak istiyordum şimdi daha çok istiyorum :)

Yazar ölmeden yazsa bari kitabı.. Kendi söylemiş tuğla gibi kitap çabuk yazılmıyor diye :) çevrilen son kitabına başlamadım yenisi basılana kadar başlamayacam. Kitabı bitirsem bile hikaye bitmeyecek çünkü.

Ben diziyi ilk izledim. Sonra heves ettim. İlk kitaba başladım. Birinci sezonun aynısı. Bildiğim şeyleri okuyunca sıkılınca bıraktım. Bari dedim biraz unutayım öyle okurum. Ama kitabını da merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…