Game of Thrones

Ben 4.sezondayım...

Sorma, onlar iğrenç ötesi...Midem bulanmıştı benimde, kusacaktım nerdeyse...
2.3.sezon çok daha heyecanlı ve ters köşe olan konular...

çok merak ediyorum....haftasonu gelsede arka arkaya izlesem diyorum tüm sezonları....isimlere başta adapte olamamıştım ama alıştım....bide nedin duvarın orda yaşayan oğlunun konusunu merak ediyorum.....çok durgun gidiyor onun olduğu kısımlar bi bağlantı kuramadım konun bütününü düşününce..

Son düzenleme:
Bu dizi heryerde karşıma çıkınca merak edip izlemeye başladım. Ama bu muymuş yanı. Gerçi 2. bölümdeyim ama çok sıkıcı beyaa Erkeklerin beğenmesi tamam yani cırcıplak Khalesi var da bayan olarak çekmiyor beni :)) Spartacus'de de çıplaklık cinsellik hat safhadaydı ama aksiyon da hat safhadaydı. Çok sürükleyciydi sonraki bölümü iple çekiyordun. Bu ne at üstünde dıgıdık dıgıdık Boğula boğula devam edicem belkim hareketlenir...

Birde isimler bağlı oldukları krallıklar karışık.. Mesela dakka bir soru bir: Bu Lannisterlardaki kraliçe... Hani samanlıkta birisyle sevişiyordu sonra çocuk bunları gördü sonra çocuğu itti bir adam. Heh o adam asker mi, koruma mı. Anam yoksa kendi erkek kardeşiyle mi sevişiyor bu kadın...

Son düzenleme:

Hihi benimde heryerde karsima cikiyor merak etmiyor degilim ama dizi insani degilim hemen s1k1lirim bi ara baslamayi düsünüyorum. Biryerde okumustum ilk bölümleri pek sürükleyici degilmis zaten

Ya ama ya asdfg.

O değil de mazlum bakışlı you know nothing Jon Snow'u özledik!

ahahhaa koptum
o kızı hiç sevememiştim

Güçlü kadın karakterlere ayrı bir hayran olduğum için bayağı sevmiştim ben. :)
Bir de çok gerçekçi bir aşktı onunki, yani izlerken öyle hissettim.
Şu Jon Snow'un bilmediği o hiçbir şey neydi acaba? Belki de Jon Snow'u ne kadar sevdiğiydi. ^^ (çok romantizme bağladım haha)

Yaa bana itici gelme sebebi Jon Snow u çok beğenmem ehehehe
bilmesin boşver o yüzden o hiçbir şeyi

Nasıl bir dramdır bu ya. :.((

Favori karakterlerim çoğunluk gibi benim de Tyrion Lannister, Jon Snow ve Arya Stark.
Arya'nın soğukkanlılığına hayranım. Bir yerde patlak vermesi lazım ama.
Travma sonrası stres bozukluğu belirtileri göstermeli. Ne zaman delirir diye bekliyorum.

Tyrion'ı zaten delirttiler. :.((

Travma sonrası stres bozukluğu mu

akşam olsada izlesem :) akşam diziyi izliyorum sabah forumlarda onu araştıyorum. fena kafayı bozdum :)

akşam olsada izlesem :) akşam diziyi izliyorum sabah forumlarda onu araştıyorum. fena kafayı bozdum :)
sendemi takip ediyorsun asmu..bende başlamıştım ama 1 sezon son bölümde kalmıştım...devam edicem bende...kaçıncı sezondasın

sendemi takip ediyorsun asmu..bende başlamıştım ama 1 sezon son bölümde kalmıştım...devam edicem bende...kaçıncı sezondasın

asıl olaylar ikinci sezonda başlıyor. ben 2. sezon 9 be 10u izleyecem bu akşam bölümüm bitince diğer bölümü açıp ara ara bakmadan kapatamıyorum pc yi :)

asıl olaylar ikinci sezonda başlıyor. ben 2. sezon 9 be 10u izleyecem bu akşam bölümüm bitince diğer bölümü açıp ara ara bakmadan kapatamıyorum pc yi :)
toplayayım kendimide bende başlayayım hem kafada dağıtır belki

ben ilk iki sezonu izleyip bırakmıştım diziyi. biriksin izlerim diye. geçen gece tekrar başladım 4 bölüm birden izledim valla. ayyyy ejderhalarını ne güzel eğitmiş kadın ve o askerleri özgür bıraktığı sahne inanılmazdı resmen.

Yaa ben nedense arya nın khaleesi ile karşılaşacağını ve khaleesi'nin aryayı himayesi altına alıcağını koruyacağını düşünüyorum nedense aay ne iyi olur valla stark lar alsınlar öclerini ya robb stark'a çok üzüldüm hoşş bütün starkların acımasızca katledilmesine çok üzüldüm lannester lardan bi tyrion'u seviyorum yaa hep dışlamışlar garibimi Cersei aahh cersei çok sinirime dokunuyo lannesterlar dan bi joffery'nin ölümünde içimin yağları eridi resmen öyle sevindim ki onun o sallana sallana yürüyüşü çemçük ağzı çok sinir ediyodu beni yaşasın kötülük
Khaleesi'ye hastayım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…