• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Game of Thrones

Dün 5.sezonun ilk bölümünü izledim. Aslında ilk 4 bölüm nete sızdırıldı ama bu kadar beklemişken hepsini birden izleyip bitirmeyeyim dedim :KK49: Benim açımdan ilk bölüm fena değildi, siz ne düşünüyorsunuz?
* Kullanıcı adımdan da anlaşılacağı üzere favori karakterim Stannis :21:

Dün 5.sezonun ilk bölümünü izledim. Aslında ilk 4 bölüm nete sızdırıldı ama bu kadar beklemişken hepsini birden izleyip bitirmeyeyim dedim :KK49: Benim açımdan ilk bölüm fena değildi, siz ne düşünüyorsunuz?
5. Sezonu nerden izledin canım birde alt yazılımı

ben dayanamadım dört bölümü de izledim. şimdi dört hafta beklemem gerekecek ama olsun. ben seviyorum bu diziyi. güzeldi bence bölümler. ama dördüncü bölümle birlikte kitaptan iyice koptular. tamamen farklı işlenmeye başladı konular. ne olacağını merakla bekliyorum. stannis'i melissandre ve ranly baratheon olayından ötürü sevemiyorum :( ama dizide zaten favorim denecek bir karakter yok aslında. herkesin acımasız yönleri var. ama jon snow yavrum nasıl onurlu, dürüst, düzgün bir çocuk. oyum kendisine.

ben dayanamadım dört bölümü de izledim. şimdi dört hafta beklemem gerekecek ama olsun. ben seviyorum bu diziyi. güzeldi bence bölümler. ama dördüncü bölümle birlikte kitaptan iyice koptular. tamamen farklı işlenmeye başladı konular. ne olacağını merakla bekliyorum. stannis'i melissandre ve ranly baratheon olayından ötürü sevemiyorum :KK43: ama dizide zaten favorim denecek bir karakter yok aslında. herkesin acımasız yönleri var. ama jon snow yavrum nasıl onurlu, dürüst, düzgün bir çocuk. oyum kendisine.

Onurlu, dürüst yaşayanların akıbeti belli olduğu için bağlanmak istemiyorum kendisine :) Ama Jon'un daha ön planda olup, Westeros'un kaderini doğrudan yönlendireceği günlerin gelmesini çok istiyorum, tabi Stannisle birlikte :KK50:

Valla ben de nete düştüğünü duyunca hepsini birden izledim.
Ben kitaplarını okumamıştım o yüzden karambole izliyorum öyle :KK22:
Favori karakterim geçmiş sezonlarda namı değer Khaleesi idi, o da adaletli olacağım diye yanlış işler yaptı. :KK20:
Yeni favorim Jon Snow.

Yeni sezonun 4 bölümünü birden internete düştüğü gibi izlemeyeydim eyiydi.Kaç haftadır bekliyorum şimdi yeni bölüm gelsin diye:KK51:

Nerede kalmıştım ben yav... :/ Onu bile hatırlayamıyorum.

Bu dizi artık heyecanlandıramıyor beni... Çok yazık. :KK45:

5.sezonu izlemedim baştan, direkt 8.bölüme geçtim çok fazla sözü edildiği için.
Ve evet, son 20 dakikasını böyle izledim: O_0
Ayrıca yürüyün White Walker kardeşlerim, insan ırkından ne hayır gördük, en azından sizin cinsiyetçi olmayacağınızı varsayıyorum. =(

CGbF7FNWQAAdhkl.jpg

5.sezonu izlemedim baştan, direkt 8.bölüme geçtim çok fazla sözü edildiği için.
Ve evet, son 20 dakikasını böyle izledim: O_0
Ayrıca yürüyün White Walker kardeşlerim, insan ırkından ne hayır gördük, en azından sizin cinsiyetçi olmayacağınızı varsayıyorum. =(

CGbF7FNWQAAdhkl.jpg

Üzgünüm, yalnızca erkek bebeler dönüştürülüp WW kuruluna katılabiliyordu. :/

Kızlara ne olduğunu anlatmayayım. :/

Nerede kalmıştım ben yav... :/ Onu bile hatırlayamıyorum.

Bu dizi artık heyecanlandıramıyor beni... Çok yazık. :KK45:

Üşenmeyip inceledim ben 4. sezonu bitirmişim. 5 sezon bekletince araya soğukluk girmiş bırakmışım anlaşılan... :KK45:

Hmm.

Bi ara tekrar kaynaşalım bence...

Beşinci sezona bir türlü başlayamadım ya :) Herşeyi de öğrendim bu arada, sağolsun sosyal medya :))

Bir saatlik versiyonunu dinlerken bile hâlâ tatlı. asdfghj

hayranlıkla izlediğim dizidir kendisi jon snow çekimlerde görülmüş :KK68:

Ya kızlar ben 5. sezonu yeni bitirdim.. O sezon neydi öyle:KK57::KK57::KK57:
En sonda Cersei Lannister'i kucagına alan devimsi adam kimdi? Gözleri falan bir garipti.o_O

Back