• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Game of Thrones

koca coğrafyada neden bir kabile bile starklardan yana olmaz? ! bir kabile ya 1 kabile Allah aşkına! red wedding ne biçimdi lan öyle.
:ssz::ssz: :53::53::43::43::43:

[video=youtube;G8TJ00P4Rm4]http://www.youtube.com/watch?v=G8TJ00P4Rm4[/video]

paylaşmasam olmazdı... :1::1::1: :ssz::ssz::ssz::ssz:
benim çok hoşuma gitti

Youtube'da başka birşey ararken karşıma çıktı bu dizi. Khalesi karakterine hayran oldum :) Geçen gün cnbc-e'de denk geldim yeni bölümlerde khalesi yok mu, öldürdüler mi yoksa kızı.. Halbuki taht onun olmalıydı yaa hele ejderlerine bayıldıydım...

Youtube'da başka birşey ararken karşıma çıktı bu dizi. Khalesi karakterine hayran oldum :) Geçen gün cnbc-e'de denk geldim yeni bölümlerde khalesi yok mu, öldürdüler mi yoksa kızı.. Halbuki taht onun olmalıydı yaa hele ejderlerine bayıldıydım...

Khalesi karakterini oynayan hatunun Yani Emilie Clark'ın ilk ciddi projesinin Game Of Thrones olduğunu düşününce dahada bi şaşırıyorsun. Rolünün hakkını veriyor gerçekten..
Hayır ölmedi.. Dizi yılda 1 sezon yayımlandığı için 2014de devamını bekliyoruz.. İnternette sitelerden bulabilirsin. kesinlikle 1. sezondan başla ama spoilerleri okuma asla..

Şu sıralar merakla takip ettiğim dizi.Joffrey aptalının Ned Stark gibi bi adamı öldürmesinden sonra hüsrana uğradım :25:

Bu diziyi inidirip eşimle her gün üç dört bölüm izledik.. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz..Arya çok harika bişey:))
Bi kızım olursa adı kesin Arya Olucak bu diziden sonra:)

3.sezon 9.bölüm beni hayal kırıklığına uğrattı.Ağlamaktan gözüm çıktı diyebilirim.Starkların çektiği ne bu Lannisterlardan bilmiyorum.Robb gitti.annesi gitti.Bran,Arya ve diğer kardeş napacak.He bide Sansa var ama o kurtardı paçayı bence.Lannisterların insan tarafına denk geldi.Ve şuan Twyin Lannister gebersin diyorum ve tüm Lannisterlar!
Cüce olan hariç o bana sempatik geliyor

çok gereksiz yere cinselliğin ön planda olduğu bölümler gerçi ben birinci sezonu izledim ama .

ya ben bu dizinin ilk bölümünü izledim hatta yarısını diyeyim, hiç beğenmedim...acaba erken mi pes ettim..neden sevmedim acaba...

kesinlikle erken pes etmişsin :1:

ilk 4-5 bölüm çok sıkıcıydı ben de ilk izlediğimde ama iki sene sonra tekrar devam edeyim dedim esas da 5. bölümde başlıyormuş heyecan hele 2. ve 3. sezona değinmiyorum bile :52:

Back