• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Game of Thrones

Psikopatlığın son noktası Ramsey. Lanet olsun umarım onun başına da hak ettikleri gelir. Reis reis sen ne yaptın yahu öyle :oha: Bakalım Melisandre bacımıza neler olacak :skandal:

merak ettiğim bir şey var benjen amcasını çok merak ediyor jon
acaba nerde bu adam ak gezen felan olmuş olabilir
ak gezenlerle savaşırken amcasını öldürmek zorunda kalır belkide
güzel senaryo uydurdum :rolleyes:

merak ettiğim diğer olay ise hodor
bran yeteneğini kullanıp babasının çocukluğuna gittiği zaman hodor konuşuyomuş
acaba ne oldu da hodor hodor oldu:rolleyes:

merak ettiğim diğer olay ise hodor
bran yeteneğini kullanıp babasının çocukluğuna gittiği zaman hodor konuşuyomuş
acaba ne oldu da hodor hodor oldu:rolleyes:
bran ne çirkinleşti ya fatmagülün yengesi oldu resmen :)

yeni bölümü izleyen varmı khaleesi yaptı yine yapacağını :rolleyes::rapci:

yeni bölümü izleyen varmı khaleesi yaptı yine yapacağını :rolleyes::rapci:
Nefis bir bölümdü. Her bölümde ayrı bir güzelleşiyor dizi ama şu girişteki malum kavuşma sahnesi ayrı bir güzeldi, ağladım ya... Yıllardır beklediğim sahnelerden biriydi. O ilk göze göze geliş anları, o donup kalma halleri... Of of... Çok güzeldi be, çok.

Ayrıcaaa; T :KK200: B
Sezonun en bomba aşkı :KK53:

Nefis bir bölümdü. Her bölümde ayrı bir güzelleşiyor dizi ama şu girişteki malum kavuşma sahnesi ayrı bir güzeldi, ağladım ya... Yıllardır beklediğim sahnelerden biriydi. O ilk göze göze geliş anları, o donup kalma halleri... Of of... Çok güzeldi be, çok.

Ayrıcaaa; T :KK200: B
Sezonun en bomba aşkı :KK53:
aynen o sahne inanılmaz duygusaldı ya gelecek bölümün fragmamını izlemeni öneririm bran neler görüyor
savaşa geliyorlar :rolleyes:

Offf ne bölümdü... Sinema tadın da, mütişş.. Ve mutlu son, geberdi ruh hastası..

ben olsaydım ramseyin derisini yüzerdim tıpkı bayrağındaki ablem gibi
dizide en merak ettiğim karekter ise kesinlikle bran

seneye kadar hoşçakal dedim:mad: uzun bir süre çünkü :KK17:

İzledim neydi oyle nasil bir intikam di..
elin de çoluk cocuk kalmadi artik..

Hakikaten bolumler az bir yil uzun bir sure turk dizilerimiz gibi yapsalar soyle 2 saatlik bin bölum ne guzel olur :)

İzledim neydi oyle nasil bir intikam di..
elin de çoluk cocuk kalmadi artik..

Hakikaten bolumler az bir yil uzun bir sure turk dizilerimiz gibi yapsalar soyle 2 saatlik bin bölum ne guzel olur :)
ya aslında şöyle komik bir durumda var dany kimle savaşmaya geliyor bolton yok frey yok lannisterler var ondada cersei var
tyrion jaimeyi savaşa dahil etmez gibime geliyo

Back