Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bran ne çirkinleşti ya fatmagülün yengesi oldu resmen :)merak ettiğim diğer olay ise hodor
bran yeteneğini kullanıp babasının çocukluğuna gittiği zaman hodor konuşuyomuş
acaba ne oldu da hodor hodor oldu
öyle ama yeteneği çok iyibran ne çirkinleşti ya fatmagülün yengesi oldu resmen :)
Nefis bir bölümdü. Her bölümde ayrı bir güzelleşiyor dizi ama şu girişteki malum kavuşma sahnesi ayrı bir güzeldi, ağladım ya... Yıllardır beklediğim sahnelerden biriydi. O ilk göze göze geliş anları, o donup kalma halleri... Of of... Çok güzeldi be, çok.yeni bölümü izleyen varmı khaleesi yaptı yine yapacağını
aynen o sahne inanılmaz duygusaldı ya gelecek bölümün fragmamını izlemeni öneririm bran neler görüyorNefis bir bölümdü. Her bölümde ayrı bir güzelleşiyor dizi ama şu girişteki malum kavuşma sahnesi ayrı bir güzeldi, ağladım ya... Yıllardır beklediğim sahnelerden biriydi. O ilk göze göze geliş anları, o donup kalma halleri... Of of... Çok güzeldi be, çok.
Ayrıcaaa; T B
Sezonun en bomba aşkı
izledim izledim.aynen o sahne inanılmaz duygusaldı ya gelecek bölümün fragmamını izlemeni öneririm bran neler görüyor
savaşa geliyorlar
seneye kadar hoşçakal dedim uzun bir süre çünküİzlemedim henüz.. Neden hoşçakal :)
seneye kadar hoşçakal dedim uzun bir süre çünkü
ya aslında şöyle komik bir durumda var dany kimle savaşmaya geliyor bolton yok frey yok lannisterler var ondada cersei varİzledim neydi oyle nasil bir intikam di..
elin de çoluk cocuk kalmadi artik..
Hakikaten bolumler az bir yil uzun bir sure turk dizilerimiz gibi yapsalar soyle 2 saatlik bin bölum ne guzel olur :)