• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Game of Thrones

game of thrones kendi facebook sayfasında oyuncuların rol aldıkları bölümleri paylaşmış
sansa ve theon kaçmayı başarmış sanırım
arya sokakta kör bir şekilde
jaime kızının cenazesini getirmiş
jon snow yoktu ama

Sonu düşündürücü bitti. Yeni kızıl kadın gelecek diyorlardı bunun büyüleri mi bitti :KK53:
Şu an her şey soru işareti oldu.

Sonu düşündürücü bitti. Yeni kızıl kadın gelecek diyorlardı bunun büyüleri mi bitti :KK53:
Şu an her şey soru işareti oldu.
bence birinin daha adak olması lazım çünkü birileri adak olarak öldükçe bu güçleniyordu
adamın kızı o ölen diğer kral gibi onlar öldükçe güçlendi bence jon snowu o öldürüp gücünü alacaktı ama hüsrana uğradı

bence birinin daha adak olması lazım çünkü birileri adak olarak öldükçe bu güçleniyordu
adamın kızı o ölen diğer kral gibi onlar öldükçe güçlendi bence jon snowu o öldürüp gücünü alacaktı ama hüsrana uğradı
kolyesinde de var bir hikmet jon ölmicek bence

kolyesinde de var bir hikmet jon ölmicek bence
bencede jon canlanacak ama bu mu başka şekilde mi olacak bilemiyorum jon ölmüş görünce baya hüsran oldu planı öldürüp gençleşmekti gibi geldi bana o yüzdende yaşlı hali gözüktü
umarım jon canlanırda normal şekilde canlanır ak gezen falan olmasın :)

bencede jon canlanacak ama bu mu başka şekilde mi olacak bilemiyorum jon ölmüş görünce baya hüsran oldu planı öldürüp gençleşmekti gibi geldi bana o yüzdende yaşlı hali gözüktü
umarım jon canlanırda normal şekilde canlanır ak gezen falan olmasın :)
aslında ak gezen olsa fena olmaz :rolleyes:
zaten ölmez diye düşünüyorum ak gezenlerle bile savaştı
ak gezenleri başındaki adamla göz göze geldiği sahneler bence boş değildi :KK36:

aslında ak gezen olsa fena olmaz :rolleyes:
zaten ölmez diye düşünüyorum ak gezenlerle bile savaştı
ak gezenleri başındaki adamla göz göze geldiği sahneler bence boş değildi :KK36:
dizi mania çok güzel bi teori çıkarmış ortaya netten okuyabilirsin kızıl kadının kim olduğuyla alakalı

ramsay en adi bi pisliktir ya nefret ettim adamdan manyak ya

selam kızlar.6.sezonun 1.bölümünü izledim.
2yi izleyen varmı :KK53:
biriktirip toplu izlemeyi seviyorum :D

Back