- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
ölmedi internette hayranları geçici süre kör olacağını sölüyorheee hatırladımm sağol canım.. bu arada arya öldü mü acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ölmedi internette hayranları geçici süre kör olacağını sölüyorheee hatırladımm sağol canım.. bu arada arya öldü mü acaba?
ay hadi inşallah ya seviyorum o karakteri benölmedi internette hayranları geçici süre kör olacağını sölüyor
bence birinin daha adak olması lazım çünkü birileri adak olarak öldükçe bu güçleniyorduSonu düşündürücü bitti. Yeni kızıl kadın gelecek diyorlardı bunun büyüleri mi bitti
Şu an her şey soru işareti oldu.
kolyesinde de var bir hikmet jon ölmicek bencebence birinin daha adak olması lazım çünkü birileri adak olarak öldükçe bu güçleniyordu
adamın kızı o ölen diğer kral gibi onlar öldükçe güçlendi bence jon snowu o öldürüp gücünü alacaktı ama hüsrana uğradı
bencede jon canlanacak ama bu mu başka şekilde mi olacak bilemiyorum jon ölmüş görünce baya hüsran oldu planı öldürüp gençleşmekti gibi geldi bana o yüzdende yaşlı hali gözüktükolyesinde de var bir hikmet jon ölmicek bence
aslında ak gezen olsa fena olmazbencede jon canlanacak ama bu mu başka şekilde mi olacak bilemiyorum jon ölmüş görünce baya hüsran oldu planı öldürüp gençleşmekti gibi geldi bana o yüzdende yaşlı hali gözüktü
umarım jon canlanırda normal şekilde canlanır ak gezen falan olmasın :)
dizi mania çok güzel bi teori çıkarmış ortaya netten okuyabilirsin kızıl kadının kim olduğuyla alakalıaslında ak gezen olsa fena olmaz
zaten ölmez diye düşünüyorum ak gezenlerle bile savaştı
ak gezenleri başındaki adamla göz göze geldiği sahneler bence boş değildi
dediğin siteye baktım teoriler çok mantıklı inş öyle olurdizi mania çok güzel bi teori çıkarmış ortaya netten okuyabilirsin kızıl kadının kim olduğuyla alakalı
izledim bence hemen izle :)selam kızlar.6.sezonun 1.bölümünü izledim.
2yi izleyen varmı
biriktirip toplu izlemeyi seviyorum
izleyince bir hafta beklemek zor geliyor. 10gündür alıştım izlememeyeizledim bence hemen izle :)