• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galiba kafayı yemek üzereyim... :(

böbrek yetmezliği rahatsızlığım enfeksiyon kapmamla ortaya çıktı
yanımda yedek iç çamaşırlarıyla dolaşmak ve sabah akşam duş almak zorundayım
temizliğime çok ama çok özen göstermem gerekyormuş ki böbrekler tekrar enfeksiyon kapmayıp
hastalığın ilerlememsi için bi de ameliyat olurda böbreklerim alınırsa yarım olcam gibi gelyo bu yüzden bu kadar çok üstüne düşüyorum galiba
ama dr gidipte ben sürekli temizlk yapıyorum neden mi diyeceğim kaldım sinirlerimde bozuluyor artık

Evet, doktora gidip buraya yazdıklarını olduğu gibi anlatacaksın.

Okurken bana daral geldi esin ne yapsin canim benim....ben de az titizim.bizim evdede bunun kavgasi var ya her neyse...esin asiri bir tepki vermis,sen ondan beter vermissin.ne yani ben temizleyemiyor muyum diye..Buradaki esinin davranisini bile takintin yüzünden görememissin ...Rsin kendi hatasini düzetmeye ve öyle bir sekilde yine kendini heder edecegini düsündügü icin annnesinden yardim istemis...allah kolaylik versin her ikinizede...Ben öyle titizlik hastasi kimse biliyorum ki evi hastane gibi kokan insanlari...Yani inananmzsin....bence böyle kendine yapiyorsun..Biran önce daha dtayli bir yardim almalisin...Bunlarin cözümü var sonucta..allah cözümsüz dertler vermesin...

bence oyalanacak başka şeyler bul, hobi edin kendine. Ama yok illaki temizlik yapıcam diyorsan bizim eve gelebilirsin :P Bende pasaklılıktan ölüyorum diyebilirim :)

Canım hayatın böyle geçmez yapma bunu kendine. doktorlarına danış böbreklerine zaar getirmeyecek miktarda temizlik yapman yeterli. Böyle bir hayat insanı ne kadar yorar. ayrıca evlilk yaşantını da sallamaya başlamış. Bir doktordan yardım almanı önereceğim. Ben de vajinimus sorunu ile uğraşıyorum bir süre öncede yine bağlantılı cinsel tiksinti sorunum olmuştu iğreniyordum cinsellikten. o yüzden psikologlarla çok içli dışlıyım. Eğer istersen özelden bana mesaj at sana bir kaç uzman önereyim. ama acilen çözüm bulman lazım. Sorunların ilerledikçe hem tedavi süren zorlaşır hem de aile yaşantın etkilenir. Lütfen ihmal etme:S

böbrek yetmezliği rahatsızlığım enfeksiyon kapmamla ortaya çıktı
yanımda yedek iç çamaşırlarıyla dolaşmak ve sabah akşam duş almak zorundayım
temizliğime çok ama çok özen göstermem gerekyormuş ki böbrekler tekrar enfeksiyon kapmayıp
hastalığın ilerlememsi için bi de ameliyat olurda böbreklerim alınırsa yarım olcam gibi gelyo bu yüzden bu kadar çok üstüne düşüyorum galiba
ama dr gidipte ben sürekli temizlk yapıyorum neden mi diyeceğim kaldım sinirlerimde bozuluyor artık

Evet muhtemelen, böbrek sorununuz tetiklemiştir OKB'yi. Ama herşeyin bir çözümü var. Bir psikyatra görünün ve bibrek sorununuzu anlatın. Nefroloğunuza da psikyatrik durumunuzu anlatın. İki doktordan birbirleri ile konuşmasını isteyin, birbirlerine iletişim bilgilerini verin. Onlar karşılıklı işbirliği içinde düzenlesin tedavinizi.

ahh canımm sendedeki hastalıgın azcıgı da bana gecse :D bende valla hiç dert etmiyorum.öglene kadar kahvaltımı yapıp oturuyorum pc basına.saat 1 gibi kalkıp ortalıgı topluyorum sonra yemek falan işte.tam eşimin gelmesine yetişiyor.bence sen ihmal etmeden bi doktora git.biliyosundur bu bir hastalık normal bişey değil.kesinlikle ihmal etme.ayrıca hergün hergün o kadar ilaç seni kanserde eder canım dikkat et kendine.Allah sana kolaylık eşine de sabır versin

Bencede canım bir psikoloğa görünmende fayda var bir süre sonra eşin tamamen yıpranacak ..ilerde bebeğin olduğunda ne yapacaksın? o zaman evle bu kadar uğraşacak vaktinde olmayacak ve çocuğunun attığı her adım toz kir dağınıklık ve döküntü olacak kendini harab edersin mutlaka yardım al canım ilerisi için

Canımm senin kii biraz temizlik takıntısıı olmuşş bir yandan çokk güzell evininn temiz olması

bakk güzelimm bende akşama kadar evi temizliyeyimm akşamm iştenn gelsinn aaaaa bugünde ev tertemiz olmuşş eline sağlık demezz amaa yemekk olmasın kıyametlerii kopartırr
erkekkler evde yemek yapıldımıı daha çokk seviniyorlarr
benn o evdeykenn iş yaparsam benimkide kızıyorrrr
erkekler hep böyle tabii titiz erkeklerde varr
sen o vede yokken yapp amaa bukadarda kendini yıpratma

Bendeki problem temizlik takıntısı.
Evlenmeden önce hiç böyle bir problemim yoktu gayet güzel pasaklıydım...
ama şimdi sabah 6 da kalkıyorum bunu ne için yapıyorum onuda bilmiyorum geceden uyumadan önce
sabah erken kalk tuğçe evi topla düzenle kıyafetlerini kaldır ütünü yap diyorum kendi kendime...
sabah kalkıp evi topluyorum işe 8 de gidiyorum eşim uyanana kadar ortalık toplamayla uğraşıyorum.
Evim pis değilmiş ama ben öyle hissetmiyorum. işe gidip geliyorum montumu çıkarır çıkarmaz elektrik süpürgesini elime alıyorum
başlıyorum temizliğe hergün dip köşe saat 7 de evdeyim akşamları eşim 8:30 da geliyor o gelene kadar bütün evi
dip köşe temizliyorum hergün. yemek hazırlayıp karnımızı doyuruyoruz hemen tabakları alıyorum
eşim çok ama çok kızıyor bi otur sakin ol yıkarsın tabakları diye ama olmuyo aklım onlardayken
konsantre olamıyorum...
Bulaşıklar yıkanır kurulanır yerlerine kaldırırım ve bi daha bulaşık çıkmasın diye yapmadığım şey yok.
(Plastik bardak tabak kullanmayı bile düşünüyorum.) bu durumdan dolayı çok tartıştık kavga ettik.
hatta bi seferinde akşamdan bardak kırıldı gece 1 gibi bende sabah toplarım deyip yattık sabah eşimden
erken uyandım izinliydim aldım elektrk süpürgesini mutfağı temzledim.eşim geldi bende bardağı temizlediğimi söyledim neyse
o uyudu tekrar bende madem elime aldım süpürgeyii deyip her tarafı temizledim tam bitiriyordum eşim kalktı saaat öğlen 12 olmuş bu arada
ben dizlerimi çökmüş son kalan yerdeki fayansı siliyordum ki eşim..
öyle temizlik yapmaz böyle yapalır dedi gitti mutfağa aldı eline acı sos barbekü sos ketçap mayonez ne bulduysa her yere fayans perde koltuk kanepe
her yere sıktı mis gibi temizlediğim eve daha sonra da bana dönüp bi daha ev temizliycem kelimesni duymak istemiyorum dedi
nasıl ağlıyorum nasıl sanki ev yıkıldı o sinirle gittim eşyalarımı topluyorum nereye gidiyorsam sanki...
neyse eşim fala abarttığını söyledi ağlamama pek dayanamadı galiba duş aldık çıktık evden ama ev o halde
düşünme demedimmi dedi. Dışardayız hala ağlıyorum içim içimi yiyo boğazına sarıl sık dedi şeytan resmen akşama kadar dışarda tuttu beni böbrek yetmezliğinden tedavi görüyorum hala kullandığım
ilaçlar sinir sistemini bozuyormuş doktor söylemiş eşime neyse akşama kadar bi ağlıyorum bi susuyorum eve geldiğimizde saat 11 di
aman allahım ne görüyüm ev temizlenmiş perde halı fayans
çıktığımızda annesine anlatmış durumu o da kadın tutmuş temizletmiş ama ben naptım
bu evi benden başka kimse temizleyemez diye yine yaygara çıkarttım
sanki ben yapamıyormuşum gibi başkasına yaptırdı.hala şuandada bu durumdayım
artık ellerm kartlaştı dün eşim gelmeden temzledm evi akşam eve girdi öksüre öksüre ölecekti oda spreyi ve domestos kokusundan
spreyden gaz alarmı ciyak ciyak ötüyodu hala evden çıkarken ama hala ev bana pis geliyo ne yapmam gerek böle giderse ne bende
derman kalacak ne de eşim dayanmaya takati ben ne yapmalıyım şuandada hala kafamda evi temzlemek ve yemek yapmak var
pufff ben delimiyim...

Bazı yerlerde kendimi gördüm sanki insallah ben de boyle olmam :((

Back
X