Güya önce onlar yemek yemş sonra bizi çağırmşlar yemege kendi yedkleri tabaktaki yemekleri atmamışlar bizim yedgmzi atmşlar.faln filan daha bi sürü şey.bende arada kalıyorum kaynanam annemi sewmez annem kaynanamı kmse birbirinden haz etmiyo sanki.birbirimiz hariç.bizde etkilendiğimiz için sorunlar oluşuyo
Syn carrie bende konumu okurmusunuz demedm zaten size bende sizi pek anlamadım...
Doktora gtmekten çekiniyorum sadece utanıyorum bu konuyu konuşmaktan.
Annem babamada anlatmş bunları oda tavır aldı ilk zamanlar.bbam çok daha anlayışlı hiç karışmaz hep ara bulur annemi anlamıyorum bazen.ama annemdir diyip kulak weriorum laflarına.dün konuştu o kadar anne boşanıyım o zmn dedm.yok öle şey olmazsa sevmiyorum diyo.eşmn aileside öle eşime sölerler gamze böle şöyle yaptı die.anlamıyrum insanları yapıcı olmak yerine yıkıyolar habire.
tabiki hayır söyledklerine tepki olarak söledm peki napıyım anne benden istedigin ne neden anlatıyosun o zmn boşanıyımı dedm...
eşimden boşanmak yapmak istedigim en son şey...
yazacak bişey bırakmamış arkadaşımız tamamen size katılıyorumbak canım birincisi çeyiz serme olayındaaa tamamennn haksız sizin tarafff camlar temiz degilse siz tekrar silmişsiniz işte ne var bunda tam silerken söylenecek edecek yada mutfafgın küçükmüş kime ne yengen kim oluyoki gelip eşine böyle birşey söylüyebiliyo eger bu durum benim başıma gelse inan eşinin ailesi gibi sadece surat asmazdım kavga çıkarırdım yani ellerinden geldigince yapmışlar sonuçta temizlik yapmayada bilirlerdi .
ikincisi altın bozdurma olayında eşinin borcu varsa tabiki biran önce ödeyip kurtulmak istemiştir ama bunu sana hiç amna hiç haber vermeden direk verdiyse çok yanlış bu konuda eşine kızabilirsinnn istedigin kadarr
üçüncüsü eger sen eşinle ilişkiye giremiyosan bu kitapla olacak iş degil doktordan yardım alman lazım ki 2,5 ay geçmiş ve sen hala doktora gitmemişsinki çok ama çok yanlış eşin bu konuda anlayışlıdır eminim ama aradada bi olsa sinirlenebilir bu durumaki bu çok normal o yüzden git bi doktora kitabı falan bırak.
kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiç ama hiç bir şekilde ailene hiç birşeyini anlatma eşinde kendi ailesine anlatmasın evlilik bu dört duvar arasında yaşadıgınızı kimseye söylemeyin.bak eşin ne güzel biz birlikte olduk demiş sende kendi annene olduk deseydin keşke. annenin damadımı sevmiyorum ben deyip senin düşüncelerini etkilemesi çok saçma
sen zaten henüz birlikte olamamışsın ve belliki annenin sözleriş kafana takılıyo ve iyice soguyunca eşinle nasıl birlikte olucaksınki bi düşün
artı eşimi seviyorum oda beni seviyo demene ragmen neden annenin sözleri aklını kurcalıyo kapat kulagını annenede söyle ben eşimi seviyorum sus lütfen deee.aile ve evlilik arasındaki bu dengeyi kuramazsanız eger kusura bakma ama birliktede olmamışsın boşanmanız çok uzun sürmez ve belliki böyle birşey istemiyorsun
ayy daha çeyizde olan şeyler ne kadar çok ayrıntıya takılıyorsunuz dökmşlerse dökmüşler nolacak yani.. kaç yaşındasın gamze?Güya önce onlar yemek yemş sonra bizi çağırmşlar yemege kendi yedkleri tabaktaki yemekleri atmamışlar bizim yedgmzi atmşlar.faln filan daha bi sürü şey.bende arada kalıyorum kaynanam annemi sewmez annem kaynanamı kmse birbirinden haz etmiyo sanki.birbirimiz hariç.bizde etkilendiğimiz için sorunlar oluşuyo
merhaba kızlar,daha önce buraya bi kaç konu açtım.ama bu sefer moralimde bozuk kafamda karışık...
en başından anlatmak istiyorum...
biz geçen sene mayısta nişanladk eşmle aynı köylüyüz.aileler tanıyo birbirini yani.evliliğe bi ay kala çeyizm giderken çeyizle beraber eşimin ailesi ve benm yengem kardeşlerim ve kuzenlerim geldi.anne gelmez bizim adette.
evin daha bazı işleri kalmıştı mutfak dolabı kapakları falan mutfak inşaat gibiydi.
eşimin ailesi temzlk yapmştı güya gttk her yer pis.
yengemde biraz artisttir.bagırdı eşime burlar ne böle bitmemiş mutfak dolabı küçük falan filan laf söledi.
tabi eşmn ailesinin surat düştü.camları ablam falan sildi oda söylendi hiç silinmemiş fln.o camıda ablası silmiş bi önceki gün.gitti ağladı falan.yemek hazırlamışlar yedk falan yengemler bizim yedgmz tabaktakileri çöpe attılar falan dedi.gergn bi gün oldu yani.
akşam eve geldk eşime msj attm çok gergn bi gündü güzel geçmedi falan dedm.oda ne oldu fln dedi.bende annenler böle böle yaptı yedgmz tabaktaki her şeyi çöpe atmşlar falan dedim.bayaa tartştık sonrasında.oda sizinkiler moral bozdu falan dedi.bayaa laf söledm bende sonra aradı beni ailesinin yanında telefonlar knşuyodu işte bnm ailme iftira atamazsnz laf söleymezsnz hepinizi fena yaparım falan bayaa gaza gelmş belliydi.
bayaa sogudk o ara birbirimizden.annemi aramş böle böle demşler falan die.
tabi yengem anneme de anlattı olanları annemde gaza geldi.böle böle olmş die sölemiş eşime.oda km bnm aileme laf ediosa allah cezasını wersn fln demiş.
SONRA GELELİM EVLİLİK SONRASINA
takı olayını okuyanlar bilir.ablasının takıları bozdurdugu gün annemlerdeydk.eşm telefnda ablasıyla knşmş bozdur fln demiş annemde duymş.takılarımı bozudurosun demş oda yok onla ilgili deil başkasyla konşoyurm demş.
eve gttk biz takılar yüzünden kawga ettk.
annemle konuştm dün.işte senin kocan böle yptı zaten bana da küfür etti ailesne fal söledm die o gnden beri sewmiorum onu fln dedi.bende arada kalmaktan etkileniyorum.annem öle söledi die şmdi içim içimi yiyo.eşimn btün yanlşları gözümn önüne geliyo.napcam ben.bugün konşcam eşimle büyük ihtimal yine kawgayla biticek.eşim çok garip ablası bütün aileyi eline dolamış oynatıyo resmen.kafam karışık napıyım kızlar nası davranıyım bilemiyorum...
23 yaşındayım...
Dün küçük kardeşm aradı iş çıkışı abla annem sewdgn yemekleri yaptı gelirmisn dedi.eşimi aradm gideryz die.
Yok hafta sonu gidersin yorgunum falan dedi.tamam haklı kendince ama bazen istedgm şeyleri yapamayınca üzülüyorum ve üzüyorum
hiç istemedgm şeyler ama bazen kendimi tutamıyorum laf sölemeden
23 yaşındayım...
Dün küçük kardeşm aradı iş çıkışı abla annem sewdgn yemekleri yaptı gelirmisn dedi.eşimi aradm gideryz die.
Yok hafta sonu gidersin yorgunum falan dedi.tamam haklı kendince ama bazen istedgm şeyleri yapamayınca üzülüyorum ve üzüyorum
hiç istemedgm şeyler ama bazen kendimi tutamıyorum laf sölemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?