çeyizin gttiği gün kaynanamlarda az şey yapmadı elektrk süpürgesi getrmşler benm çeyzm açıldı hemen kaldırdılar kendilernnkini.güya ben kaynanama surat yapmışım falan yalanlar sölemişler.ben kayınbabamı pek öpmem aramızda samimiyet iyidir çok terlediği için uzaktan öpüşürüz şakasına falan.hemen ertesi gün eşimi arıyomuş gamze beni öpmüyo diye.onlar böle yaptıkça ben onlardan soğuyorum elimde deil.ve istemedende olsa eşime belli ediyorum bunu.
Bak sen hala kendi ailenin hatalarını görmek yerine karşı tarafı suçlu çıkarma gayretindesin. Çeyiz günü karşı tarafın yaptığı hata birse sizin tarafın yaptığı hata 10 olmuş. Ama artık unutman lazım bunları.
Valla para şu bu konularını bilemem ama sırf yengen ve annen haksız falan diye ( ki haksız olduklarını kabul edelim) eşinin annene küfretmesi ne demek ya? Şimdi benim kocam benim anneme küfür edecek? Vay be sonra ben akşam aynı yatağa giricem sabah kahvaltı hazırlayacağım ona böyle geniş geniş. Ne kadar rahat midemiz varmış bizim toplum olarak. Aman evliliğimiz bozulmasın aman dul kalıp baba evine gitmeyelim ama eşler anneye dayıya ağzına geleni saysın. Hem yazık adamcağız beraber de olamamış diye bunu da bir bahane kabul edelim. Vay beee! Hakketen artık inanıyorum özgürlükleri olmayan boşanamayan kadınlar yada boşansalar bile baba evinde yaşamak zorunda olan bayanlar buraya gelip bişe yok öpün birbirinizi barışın diyebiliyor. cidden eğitim şart!
pardon ama egitimli olan kişiler ancak ve ancak böyle saçma sebepler yüzünden evliliklerini bitiriyorki görüyoruz zaten boşanma ne kadar fazlalaştı. konuyu baştan sona yorumlarıyla birlikte okumadan gelip yorum yapmakmı egitimlilik oluyor yani enteresanmış cidden. yemek yemişler tabakta kalanlarıda çöpee dökmüş insanlar ne varki bunda anlamadım ben cidden heralde siz egitimlisiniz ya restorana falan gittiginizde tabagınızda yiyemediginiz yemekleri tencereye boşaltınmı diyorsunuz.:))) artı sanırım bu konuda bi gareziniz varrr 2,5 aylık bi evlilikböyle saçma bi sebep yüzünden neden bitsinki benimde abim olsa ve evi elimizden geldigince temizlememize ragmen yengemin ailesi gelipte aman bumu temizlenmiş falan dese inanın surat asmakla kalmazdımm ben artıı anne o ortamda olmamasına ragmen anlatılanlarla nasıl bu şekilde coşupta ben damadımdan sogudum diyebiliyorki birilerinin anlatmasına dayanarak. evet siz okumuşsunuz egitimlisiniz yaaa bu egitimli hayatınızda çok çok başarılar diliyorum ben sizeee
merhaba kızlar,daha önce buraya bi kaç konu açtım.ama bu sefer moralimde bozuk kafamda karışık...
en başından anlatmak istiyorum...
biz geçen sene mayısta nişanladk eşmle aynı köylüyüz.aileler tanıyo birbirini yani.evliliğe bi ay kala çeyizm giderken çeyizle beraber eşimin ailesi ve benm yengem kardeşlerim ve kuzenlerim geldi.anne gelmez bizim adette.
evin daha bazı işleri kalmıştı mutfak dolabı kapakları falan mutfak inşaat gibiydi.
eşimin ailesi temzlk yapmştı güya gttk her yer pis.
yengemde biraz artisttir.bagırdı eşime burlar ne böle bitmemiş mutfak dolabı küçük falan filan laf söledi.
tabi eşmn ailesinin surat düştü.camları ablam falan sildi oda söylendi hiç silinmemiş fln.o camıda ablası silmiş bi önceki gün.gitti ağladı falan.yemek hazırlamışlar yedk falan yengemler bizim yedgmz tabaktakileri çöpe attılar falan dedi.gergn bi gün oldu yani.
akşam eve geldk eşime msj attm çok gergn bi gündü güzel geçmedi falan dedm.oda ne oldu fln dedi.bende annenler böle böle yaptı yedgmz tabaktaki her şeyi çöpe atmşlar falan dedim.bayaa tartştık sonrasında.oda sizinkiler moral bozdu falan dedi.bayaa laf söledm bende sonra aradı beni ailesinin yanında telefonlar knşuyodu işte bnm ailme iftira atamazsnz laf söleymezsnz hepinizi fena yaparım falan bayaa gaza gelmş belliydi.
bayaa sogudk o ara birbirimizden.annemi aramş böle böle demşler falan die.
tabi yengem anneme de anlattı olanları annemde gaza geldi.böle böle olmş die sölemiş eşime.oda km bnm aileme laf ediosa allah cezasını wersn fln demiş.
SONRA GELELİM EVLİLİK SONRASINA
takı olayını okuyanlar bilir.ablasının takıları bozdurdugu gün annemlerdeydk.eşm telefnda ablasıyla knşmş bozdur fln demiş annemde duymş.takılarımı bozudurosun demş oda yok onla ilgili deil başkasyla konşoyurm demş.
eve gttk biz takılar yüzünden kawga ettk.
annemle konuştm dün.işte senin kocan böle yptı zaten bana da küfür etti ailesne fal söledm die o gnden beri sewmiorum onu fln dedi.bende arada kalmaktan etkileniyorum.annem öle söledi die şmdi içim içimi yiyo.eşimn btün yanlşları gözümn önüne geliyo.napcam ben.bugün konşcam eşimle büyük ihtimal yine kawgayla biticek.eşim çok garip ablası bütün aileyi eline dolamış oynatıyo resmen.kafam karışık napıyım kızlar nası davranıyım bilemiyorum...
Güya önce onlar yemek yemş sonra bizi çağırmşlar yemege kendi yedkleri tabaktaki yemekleri atmamışlar bizim yedgmzi atmşlar.faln filan daha bi sürü şey.bende arada kalıyorum kaynanam annemi sewmez annem kaynanamı kmse birbirinden haz etmiyo sanki.birbirimiz hariç.bizde etkilendiğimiz için sorunlar oluşuyo
canım sen bu evliliği sürdürmeyi düşünüyormusun
Tabiki.eşimi çok sewiyorum herşeye herkese ragmen.sadece aklımı kurcalıyo bu olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?