galiba eşimden 2.5 ayda soğudum...

bana kalırsa yanlış anlama ama bütün yanlışlıkları ilk öncelikle senin ailen başlatmış. daha çok yenisin güzelce gecin kocanla kimseye bakma kendi ailen olsa bile

Bak sen hala kendi ailenin hatalarını görmek yerine karşı tarafı suçlu çıkarma gayretindesin. Çeyiz günü karşı tarafın yaptığı hata birse sizin tarafın yaptığı hata 10 olmuş. Ama artık unutman lazım bunları.

evet, katılıyorum marmelata

bak canım birincisi çeyiz serme olayındaaa tamamennn haksız sizin tarafff camlar temiz degilse siz tekrar silmişsiniz işte ne var bunda tam silerken söylenecek edecek yada mutfafgın küçükmüş kime ne yengen kim oluyoki gelip eşine böyle birşey söylüyebiliyo eger bu durum benim başıma gelse inan eşinin ailesi gibi sadece surat asmazdım kavga çıkarırdım yani ellerinden geldigince yapmışlar sonuçta temizlik yapmayada bilirlerdi .
ikincisi altın bozdurma olayında eşinin borcu varsa tabiki biran önce ödeyip kurtulmak istemiştir ama bunu sana hiç amna hiç haber vermeden direk verdiyse çok yanlış bu konuda eşine kızabilirsinnn istedigin kadarr
üçüncüsü eger sen eşinle ilişkiye giremiyosan bu kitapla olacak iş degil doktordan yardım alman lazım ki 2,5 ay geçmiş ve sen hala doktora gitmemişsinki çok ama çok yanlış eşin bu konuda anlayışlıdır eminim ama aradada bi olsa sinirlenebilir bu durumaki bu çok normal o yüzden git bi doktora kitabı falan bırak.
kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiç ama hiç bir şekilde ailene hiç birşeyini anlatma eşinde kendi ailesine anlatmasın evlilik bu dört duvar arasında yaşadıgınızı kimseye söylemeyin.bak eşin ne güzel biz birlikte olduk demiş sende kendi annene olduk deseydin keşke. annenin damadımı sevmiyorum ben deyip senin düşüncelerini etkilemesi çok saçma
sen zaten henüz birlikte olamamışsın ve belliki annenin sözleriş kafana takılıyo ve iyice soguyunca eşinle nasıl birlikte olucaksınki bi düşün
artı eşimi seviyorum oda beni seviyo demene ragmen neden annenin sözleri aklını kurcalıyo kapat kulagını annenede söyle ben eşimi seviyorum sus lütfen deee.aile ve evlilik arasındaki bu dengeyi kuramazsanız eger kusura bakma ama birliktede olmamışsın boşanmanız çok uzun sürmez ve belliki böyle birşey istemiyorsun

sen onun yaptıkları bunun yaptıklarını düşünüceğine sen eşin için neler yaptın diğerlerini unut artık sen bu evliliği sürdürmek istemiyormusun bakma artık arkana önüne bak bu şekilde gitmez gitse bile çok kavga edersiniz.

evlilik arefi yani çeyiz kına felan sıkıntılı olur ama önemli olan insanların hoşgörülü davranması keske bi mutfak dolabı o kadar büyütülmese damat rencide edilmese olaylar o kadar uzamamasıydı bence eşini sewiyorsan biraz daha yapıcı ollunmalı

pardon ama egitimli olan kişiler ancak ve ancak böyle saçma sebepler yüzünden evliliklerini bitiriyorki görüyoruz zaten boşanma ne kadar fazlalaştı. konuyu baştan sona yorumlarıyla birlikte okumadan gelip yorum yapmakmı egitimlilik oluyor yani enteresanmış cidden. yemek yemişler tabakta kalanlarıda çöpee dökmüş insanlar ne varki bunda anlamadım ben cidden heralde siz egitimlisiniz ya restorana falan gittiginizde tabagınızda yiyemediginiz yemekleri tencereye boşaltınmı diyorsunuz.:))) artı sanırım bu konuda bi gareziniz varrr 2,5 aylık bi evlilikböyle saçma bi sebep yüzünden neden bitsinki benimde abim olsa ve evi elimizden geldigince temizlememize ragmen yengemin ailesi gelipte aman bumu temizlenmiş falan dese inanın surat asmakla kalmazdımm ben artıı anne o ortamda olmamasına ragmen anlatılanlarla nasıl bu şekilde coşupta ben damadımdan sogudum diyebiliyorki birilerinin anlatmasına dayanarak. evet siz okumuşsunuz egitimlisiniz yaaa bu egitimli hayatınızda çok çok başarılar diliyorum ben sizeee

Valla düşünüyorum da ben de kardeşimin evini temizlesem, sonra dış kapının mandalı da gelip "ne biçim temizlenmiş bu ev" dese, "kusura bakmayın, bir dahaki sefere uşağınızı getirip temizletirsiniz" der, kapıyı çarpıp çıkardım. Görümceniz yine yumuşak başlıymış.

Herşeyi sizin aileniz başlatmış gibi görünüyor anlattıklarınızdan, eşinize daha ne kızıyorsunuz ki.
Ev pisse pis, siz görmüyor musunuz, yengenize ne, camları silmek zor geldiyse silmeseymiş ablanız,
eşinizin ablası sildiği halde laf edilmesine bozulmuş, bir de üstüne ağlamış, haklı değil mi sizce.
Bir de yediğimz tabaktaki yemekleri çöpe atmış demişsiniz, yani bunlar artık olmuyor mu, saklamaları mı lazımdı.
Bütün sıkıntı sizin tarafta görünüyor.

en başta 3. kişileri uzak tutmalısın evliliğinden ...yengenin yaptığı hareket çokmu hoş? eşini rezil etmiş bir yerde .hem ev temizlenir ne olacak ki sorun etmeye ne gerek var bide yemekler çöpe dökülmüş eeee napsalardı ?kalan yemekleri onlarmı yeseydi anlamadım o olayı
evlilik arifesinde böyle stresli olaylar yaşanır malum büyütmemek lazım ..hem kimse ailesine laf söyletmez sende olsan sende tepki verirsin ...kapının dışında kalanları unut kocana evine bak bu kadar olaydan soğuma olmaz ....ev ,eşya ..takı gelir geçer önemli olan huzur herşeye takılma bu kadar ..

canım ben eşinle senin aranda bi sorun görmüyorum sen sorun çıkarmak için uğraşıyosun sanki
neden milletin gazına gelip eşine yükleniyosun anlamdım senin aklın yokmu
yengen yok ev temizlenmemiş yok mutfak dolabı küçükmüş
ev pis ise temizlenir ne olacak
kayınvaliden yemeği çöpe dökmüş eee ne var bunda
annen eşini sevmediğini söylemiş...
iyide arkadaşım eşinle birebir sorun yaşammışsınız hep 3. şahıslar yüzünden yıprtmışsın eşini ve kendini
tamam altın konusunda önce sana söylemliydi ama o da kendince haklıdır sonuçta borç ödenmiş olaylara hep olmsuz yönleriyle bakıyoruz malesef
eşinle aranda bi sorun yok hep aileler yüzünden ilk önce dışarda duyduklarnızı ve ev içinde yaşanları getirip götürmeyin
geçmişi didiklemenin size bi yararı olmaz
bence eşin eve geldiğinde kocaman sarıl kendi aranızda sorun varsa onu halledin yoksa keyfine bak
aile önemli ama sen bundan sonra kendi eşine ve doğacak olan çocuklarınla kuracağın ailene bak gerisini boş ver gitsin

bence yengen ve annen abartmış.benım annem hayatta karışmaz bıze .kayınvalıdemde öyle .eger karısırsalar bızde eşimle bır bırırmızı yıyebılırız ..bence buyukler konuşmasın herkez kendı işine baksın derım ben..

Güya önce onlar yemek yemş sonra bizi çağırmşlar yemege kendi yedkleri tabaktaki yemekleri atmamışlar bizim yedgmzi atmşlar.faln filan daha bi sürü şey.bende arada kalıyorum kaynanam annemi sewmez annem kaynanamı kmse birbirinden haz etmiyo sanki.birbirimiz hariç.bizde etkilendiğimiz için sorunlar oluşuyo

canım sen bu evliliği sürdürmeyi düşünüyormusun

Tabiki.eşimi çok sewiyorum herşeye herkese ragmen.sadece aklımı kurcalıyo bu olaylar.

o zaman geçmişte olanları geçmişte bırakıp acilen doktora gidip sorununu çözeceksin.aileleriniz de kapı arkasında kalacak.evinizin içine onların sorununu sokmayacaksınız.doktora neden gitmek istemediğini de anlamış değilim

arkadaşım erkek tarafı evinizi temizlemişler, begenmediyseniz kendiniz temizlersiniz,artık öyle adetler kalktı, bu forumdaki kadınların %75 i gelin evini kendi ailesiyle yada tek başına temizlemiştir.saçma sapan bi şekilde gelipte daha düğün olmadan aranıza soğukluk düşürtmüşssünüz
ayrıcaaaa sizin tabaktakilerinizi çöpe atabilirler, ne olcak yani atmayıpta artıklarınızımı yiyeceklerrr, böyle basit bi şeyin lafımı olurr
bide anneniz artık siz evlenmişssiniz barklanmıssınız size kocanızı niye kötülüyo anlamadım, bu gazla sizide boşatır valla
anladığım kadarıyla sizin evlilikte ailelelr cok fazla ön planda, bence acilen kendi aileniz için bile tedbir alınnnn.anneniz daha siz yeni evlisiniz size çok yanlış şeyler söylüyor, işler çok sarpa sararrr

mesaaj tekrarı ........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…