Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Benim eşimde erken gelme problemi var benim iş yarım kalmasın diye eliyle oynatırım mutlaka orgazm oluyorumdur heral titreme kasılma... siz de deneyin taklitle nereye kadar dimi🤣

Her zaman zevk alıcaksın diye bir kaide mi var taklit yapmanıza gerek yok her zaman aynı zevki yaşayacaksın diye bir şey de yok olabilir yani

Bende cogu orgazm olmus gibi yapıyorum malesef bendemi problem var diye dusundugumde oluyo ama belli etmiyorum uzuldugum bi konu benimde taklit yapmak zorunda kalmayan varmi?
taklit bi yere kadar gidiyo kendimden biliyorum zevk alamamaya baslayinca sevismekde istememeye basladim esim anlayinca konustuk hallettik simdi aramiz baya iyi :)

Canim bence orgazm konusunda taklit yapma daha fazla hem bu stresle yasanmaz kenara itilcek bi konu degil konus bence kocanla,cinsel anlamda araniz ne kadar iyi olursa evlilikte okadar iyi olur yoksa allah korusun bosanmaya kadar gidebilir ucu benden soylemesi

Canim bence orgazm konusunda taklit yapma daha fazla hem bu stresle yasanmaz kenara itilcek bi konu degil konus bence kocanla,cinsel anlamda araniz ne kadar iyi olursa evlilikte okadar iyi olur yoksa allah korusun bosanmaya kadar gidebilir ucu benden soylemesi
evet bende korkuyorum oyle olursa diye simdi ben zevk alamayinca yani keyfim kaciyo sevismede iyi olmuyo o da esimi rahatsiz edicek bi yerden sonra zaten anladi gibi oldu😔

Hayır yani, eşiniz zevk almadığınızı anladığı için sizi kıyma makinesine mi atacak? Buna üzülmeyin. Galiba bizim ülkede var, aslında iyi sevişemeyip övgü bekleyen, hatta kadınını hor gören erkekler. Taklit de yapmayın, alın eşinizi karşınıza, konuşun bunu açık açık.

X