Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinismusu yenmek icin kegel egzersizleri yapmistim zamanjnda seks esnasinda da pelvik kaslari kullaniyorum ve aktif oluyorum o zmna kolay oluyorPeki bana yardım etseniz ben hiç olamadım
Konu açın siz.başkasının konusu bukızlar sadece klitoris uyarımıyla orgazm olduğunuzda da kasılmanız oluyor mu ? yani mast sırasında
Evet bende hiç rol yapmadım. Hatta sönüşmüş pırasaya dönmüşsün teşekkür ederim derdim kendi düşünsün bir boku beceremediğiniYooo yapmadım. Karşınızda işi bilen becerikli de bir er kişi varsa yemez zaten o numaraları.
Ahahha yok o kadar da değil...Evet bende hiç rol yapmadım. Hatta sönüşmüş pırasaya dönmüşsün teşekkür ederim derdim kendi düşünsün bir boku beceremediğini
Sizinki sönüşmediği için anlamazsınız Kudra hanımAhahha yok o kadar da değil...
Benimki sönüşemiyorSizinki sönüşmediği için anlamazsınız Kudra hanım
taklit bi yere kadar gidiyo kendimden biliyorum zevk alamamaya baslayinca sevismekde istememeye basladim esim anlayinca konustuk hallettik simdi aramiz baya iyi :)Bende cogu orgazm olmus gibi yapıyorum malesef bendemi problem var diye dusundugumde oluyo ama belli etmiyorum uzuldugum bi konu benimde taklit yapmak zorunda kalmayan varmi?
evet bende korkuyorum oyle olursa diye simdi ben zevk alamayinca yani keyfim kaciyo sevismede iyi olmuyo o da esimi rahatsiz edicek bi yerden sonra zaten anladi gibi olduCanim bence orgazm konusunda taklit yapma daha fazla hem bu stresle yasanmaz kenara itilcek bi konu degil konus bence kocanla,cinsel anlamda araniz ne kadar iyi olursa evlilikte okadar iyi olur yoksa allah korusun bosanmaya kadar gidebilir ucu benden soylemesi
20 mi?Bunlar hep Covid 20 yan etkileri ...
20 mi?
20 olsa kocası anlardı ve de alınırdıBunlar hep Covid 20 yan etkileri ...
Ya sen çok yaşa çok güldümNe kadar ayıp yaptığınız yorum sen kendi bamyanı pohpohlayamayabilirsin başkasının bamyasina karışma fikrin yoksa zikrinden olmasın
Bamyalara özgürlükNe kadar ayıp yaptığınız yorum sen kendi bamyanı pohpohlayamayabilirsin başkasının bamyasina karışma fikrin yoksa zikrinden olmasın