Galiba eşim anladı..

Orgazm Taklidi Yapıyor Musunuz?

• Ankete Katılan
    740
Bırakın da eşiniz sizin neden taklit yapmak zorunda kaldığınızı düşünsün. Niye sorunu kendinizde görüyorsunuz ki? Eşiniz belki sevismeyi bilmiyordur. Tamam seviyorsunuz üzülsün istemiyorsunuz da adam zaten zevk alıyormuş, zevk almayan taklit yapan sizsiniz asıl üzülecek durumda olan da sizsiniz yani

Ben orgazm olup olmadığını kendim bile anlayamıyorum cogu zaman. Zevk aliyorum alirken birden kesiliyor. Oldugum icinmi kesiliyor diye düşünüyorum bazen🙈
Olsanız anlarsınız bence ya. Yabi aldığınız zevkin şiddeti bir anda yükseliyor sonra anlık kasılmalar kişiye göre titremeler vs. Anlamamaniz imkansız bence

Esim bir ara panik atak için antidepresan kullanıyordu ve çok geç bosaliyordu.bir süre sonra artık zevkten cok aci vermeye başladı bu ilişkiler o ara taklit yapıyordum belki gaza gelir boşalır diye ama artik geçti şükür.

Şahsen ben orgazm olup olmamaya hiç takılmam zevk almaya odaklanırım. Bir de biz kadınlar genellikle isteklerimizi söyleyemiyoruz, adamlar döver-biçer misali hunharca şeedip bitiriyor. Önemli olan sizin nelerden zevk aldıgnızı belirtmeniz o zman orgazm olmasa da aldıgnız zevk eşinize de yeter size de. İlk zamanlar ben de cok cekinir söyleyemezdim ne düşünür diye ama baktım böyle yürümüyor saldım çayıra :KK53:Bir de sevişirken ne yaşanırsa yaşansın ne söylenirse söylensin bittikten sonra hiç olmamişcasına normale dönülüyor e ben de ne istiyorsam içimden ne gecıyorsa söylüyorum:KK8:

X