- 19 Mayıs 2020
- 46.326
- 207.207
Evet.Alez mi seriyon katibeeem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet.Alez mi seriyon katibeeem
Bilmiyorum valla bende olmadigindanYok cidden nadirdir o şekilde orgazm. 20 kadında bir falan.
Ben de sıvı çıkışı olmuyor ki acaba o orgazm değil mi sadece kasılmalar titreme vs.Fışır Fışır akmadan da hayvan gibi zevk almak mümkün mü kız? Meraktan soruyorum. Akmadan biten ilişkide zevk almıyorum da ben mesela.
Alez kullanılacak kadarını duymadımdı
Mümkün mümkün.Fışır Fışır akmadan da hayvan gibi zevk almak mümkün mü kız? Meraktan soruyorum. Akmadan biten ilişkide zevk almıyorum da ben mesela.
Duydum da yasayaydım iyiydi bideAlez kullanılacak kadarını duymadımdı
Nerden çıkartıyorsunuz o enerjiyi?Mümkün mümkün.
Şöyle bir durum oluyor, evet final yaptıktan sonra tuvalete gıttıgımde sıvı akıntısı oluyor görebiliyorum ama çarşafa falan gecmedi henüz. Du bakalım o da olur kısmetse
Azer bülbül gibi titreşip kıpraşarakNerden çıkartıyorsunuz o enerjiyi?
Bende de öyleAzer bülbül gibi titreşip kıpraşarak
Yok olmaz. Tamamen sizin fizyolojinizle alakalı.Şöyle bir durum oluyor, evet final yaptıktan sonra tuvalete gıttıgımde sıvı akıntısı oluyor görebiliyorum ama çarşafa falan gecmedi henüz. Du bakalım o da olur kısmetse
Nabız atışı kibin titreme kibin gıpraşma kibin bir seyler olüyürAzer bülbül gibi titreşip kıpraşarak
Begenmedim Yaw niye hayallerimi yıkıyon belki olacak büyüyünce felanYok olmaz. Tamamen sizin fizyolojinizle alakalı.
Hımmm, bak ben o kadar titremem mesela.Azer bülbül gibi titreşip kıpraşarak
Ahahah tamam be, hayallere karışmıyoz.Begenmedim Yaw niye hayallerimi yıkıyon belki olacak büyüyünce felan
Demek akarsu debisi titreşim miktarını etkiliyorHımmm, bak ben o kadar titremem mesela.
E sen zirveyi görmüssün daha ne ediciin titremeyi felan hala da gözün var bakıyorum daHımmm, bak ben o kadar titremem mesela.
Hiç zevk almadan sıvı salgılayanlar da var aslında. Yani o çok zevkle alakalı değil. Dedim ya tamamen fizyolojik bişi.E sen zirveyi görmüssün daha ne ediciin titremeyi felan hala da gözün var bakıyorum da
Hadi ya o zman buna da şükür diyeyim öpüp başım üstüne koyayımHiç zevk almadan sıvı salgılayanlar da var aslında. Yani o çok zevkle alakalı değil. Dedim ya tamamen fizyolojik bişi.