- 26 Ocak 2024
- 10
- 1
- Konu Sahibi siyahaslan
Merhaba ben 2010 yılına kadar normal bir hayat yaşıyordum yani dışarıya çıkan gezen mağazalara gidip kıyafet deneyen insanlara dokunan kendine dokunulmasına izin veren ve dışarıdan eve gelince kıyafetini çıkarıp askılara asıp öyle yatağa da girebilen ve yarın kıyafet temizse onu tekrar giyebilen genelde pantolon yani üstü belki giymem neyse öyle normal bir kadındım 2010 yılında yavaş yavaş dış dünyadan kopmaya başladım o yıl 10 yıllık evimizden taşınmak zorunda kalmıştık bekarım bu arada tabi nasıl evleneyim ki bu halimle bakın nasıl oldum ; Activex sabun var biliyorsunuz o benim olmazsa olmaz eşyam genelde sanaldan sipariş veriyorum her şeyi markete bile gitmiyorum lavabolara kaynar su döküp sonra 1 kez activex ile sonra da herhangi bir deterjan ya da duş jelinin köpürtülmesiyle oluşmuş köpüklü kovadaki köpükle her tarafı köpürtüyorum dışardan gelen ne aldıysam ilk önce activex ile sabunlayıp sonra köpüklü kovanın içinde güzelce yıkayıp her tarafını köpük içinde bıraktığım lavaboda duruluyorum ve odama öyle koyuyorum kuru işler için eldiven kullanıyorum atıyorum ıslak işse eldiven içine de sıvı girdiği için eldiven kullanmıyor işimi bitirip yine önce elimi activexle köpükleyip biraz bekletip kovanın içine sokuyorum oradaki köpükle de bir güzel köpürtünce tabi lavabonun köpüğü sönmüşse tekrar lavaboyu köpükleyerek duruluyorum ve kimseye dokunmuyorum kimse de bana dokunamıyor buna çok üzülüyorum aslında neyse ama dışarı çıkmam gerekirse çıkıyorum normal insan gibi geziyorum ama eve geleceğimi biliyorum evde de tabi kıyafetleri çıkarıp banyo yapmadan odamdaki yatağıma girmiyorum bir yeri ellemiyorum ellemem gerekirse ıslak mendille dokunuyorum elim değmeden hallolmuş oluyor , çamaşır asarken asacağım balkonu süpürüyorum siliyorum rüzgarda toz kalkmasın çamaşırlara değmesin diye çamaşır iplerini siliyorum yetmiyor iplerden köpük geçiriyorum sadece öyle temiz olduğunu hissediyorum yani bir eşya köpükle kaplanmadan bana temiz gelmiyor ipler öyle köpüklü kalıyor sonra çamaşırı asıyorum yani köpük benim için temizliğin olmazsa olmazı bulaşık da da öyle tüm ev köpük içinde kalsa tüm evi temiz görürüm benim mikrop takıntım yok görsel olarak köpük gördüğüm zaman temiz olduğuna ikna oluyorum . Okb ile ilgili konulara baktım da çoğunda mikrop kapma korkusu varmış bende öyle bir korku yok mikrop kaynar suyu dökersem geçer domestos bulaşıkta kullanıyorum ama olmazsa olmazım değil ama fincanlar bembeyaz oluyo o açıdan iyi şimdi benim hastalığım okb mi başka başka bişey mi mesela çamaşırı toplarken çamaşır yere duvara kapıya değse yere atarım odama götürmem ama orada bir köpük olsa çamaşırın değen yerini o an içine sokabilsem temiz deyip götürürüm haaa bir de karşıdakinin tükürüğü telefonuma düştü mesela silerim telefonu ıslak mendille olmadı kılıfını yıkarım ama mikrop için değil yani demem o ki bu nasıl bir hastalık mikrop tedirginliği yok o zaman ne benim derdim şimdi de battaniyeyi makineden çıkarırken galiba ucu yere değdi acaba tekrar makineye koysam mı onun savaşını veriyorum ama sepete koydum içinde maşalar da vardı onu makineye koyarsam sepeti de maşaları da yıkamam lazım hatta ondan sonra her şeye dokundum her şeyi temizlemem gerekir onu pis kabul edersem bu yüzden yapamıyorum , sizce beni tedavi edecek bir branş var mı ve ben neden böyle oldum nasıl çözeceğim 14 yıldır gittikçe artan bir sorun bundan sonra da artacak gibi duruyor