galiba depresyona giriyorum :(

yalnizzcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
139
80
48
34
merhabalar arkadaşlar, daha önceden de burada konu açmıştım, sağolsun yardımcı olmaya çalışanlar oldu beni hırsızlık ile suçlamışlardı eski isyerimde, ben avukata danışmıştım ama avukata ama o olaydan bir sonuç çıkmaz uğraşmaya değmez diye beni vazgeçirdi... bende konuyu kapattım, neyse şu an derdim o değil ben bu market işinden çıkardıkları zaman 2 gün sonra bir telefon gelmişti bana, daha önceden form verdiğim bir fabrikadan çağırıyorlardi, bende gittim evrakları yaptırdım işe başladım ama hic de umduğum gibi cikmadi hatta söylemedikleri seyleride yaptırıyorlar işte, bana sen sadece 1 banta bakacaksın dediler ama kaç gündür eleman yok diye 2 banta birden bakıyorum, bana sadece işçilerin malzemelerini getireceksin, palet çekeceksin falan dediler ama isçiler neredeyse kendi şu şişelerini bile makineden ayrılamiyoruz bahanesi ile su sebillerinden benim doldurmami istiyolar, oradan oraya koşturup duruyorum, mesela o makineden ayrılamiyoruz diyen kişiler arkadaşlarına birşey söylemek için kolayca ayrılabiliyorlar makineden, söylediğim de ise ben çok yoğun oluyorum sen demin makinenden ayrıldın neden bazı ihtiyaçlarını kendin almıyorsun deyince, yok o zaman makine yoğun değildi, yok senin görevin bu zaten diye bana çıkışıyorlar ve yaptığım iş ağır, hem palet kaldırtıp hem robota malzeme yetiştirmeye çalışiyorum, sağdan soldan ben kosturup duruken ismimi bagirip malzeme istiyolar, bu ismimi bağırma meselesi sinirlerimi bozup strese sokuyor beni....... bu akşam işe gitmiycem çıkmaya karar verdim, dolabından eşyalarımı aldım gece vardiyasindan çıkışta bu sabah, yarında gidip çıktığımi söyleyecem, zaten fabrika işi orada bir adim ileri gidemem bana yararı da olmaz, müdürü, vardiya amiri hepsi bir haber işten zaten...ve hiç hafta tatili yok çok mesai yaptiyolar... onu geçtim anneme söyledim bu sabah ben çıkıcam artık çok stress oluyorum çok yoruluyorum, biraz kendime zaman ayırmak istiyorum diye, annem de hemen surat yapiyo, iyyyy akşama kadar evde oturursun sende diyor, orda çalışanlar nasıl çalışıyor falan filan, annem çocuk bakıyor, kardeşim de başka bir fabrikada çalışıyor, babam ise kardeşimin çalışıp biriktirdiği paralarla emekli oldu ve evden dışarı bile çıkmıyor,yaşı çalışmak için genç sayılır ama çalışmayı sevmiyo kendisi, emekli maaşından da bi kirayı veriyor baska da para vermiyor, üstünü ne yapiyor bilmiyoruz.... babam kendinden başka kimse evde oturmasin, herkes calissin istiyor, ve cok sorumsuz bize karsi, mesela ben gece vardiyası cikislarinda bir kez olsun geceyarisi kızın başına birşey gelir diye beni almaya gelmemiştir... ve eski çalıştığım markette hırsız diye sucladiklarindan haberi bile yok, gerçi haberi olsa bile niye başkasına değil de sana hırsız diyolar diye benim ustume gelir... çocukken fizyolojik şiddet uygulardı, şimdi büyüyünce psikoljik şiddet uyguluyor lafları ile... eski sevgilinden ayrılmam, işkur sonrası isten çıkarılmak, marektte çalışırken hırsız diye suçlanmak ve şimdide çalıştığım stress dolu yer... hepsi bende stress yapti ve zaten toplu olan biriydim iyice kilo almaya başladım, ben biraz kendime zaman ayırıp spor yapmaya başlayıp diyete başlayıp, kitap okuyup bir süre kafami dinlemek istiyorum ama babam bu seferde lafa başlayacak evde oturuyorsun diye.... beni strese sokacak

Daha iyi bir is bulabilirsiniz belki. Hakkinizda hayirlisi. Evdeyken surekle bakinin ama.
Kurslara gidip, program ögrenip masa basi bir is bulmaya calisin derim.

Daha iyi bir is bulabilirsiniz belki. Hakkinizda hayirlisi. Evdeyken surekle bakinin ama.
Kurslara gidip, program ögrenip masa basi bir is bulmaya calisin derim.
ben zaten halkla ilişkiler bölümü bitirdim, lisede de web tasarım okudum, bilgisayar bilgim çok iyi, ingilizcem de var ama yaşadığım şehirde pek iş imkanı yok işte

ben zaten halkla ilişkiler bölümü bitirdim, lisede de web tasarım okudum, bilgisayar bilgim çok iyi, ingilizcem de var ama yaşadığım şehirde pek iş imkanı yok işte
Anladim. Ailen sorun etmeyecekse ve halledebilirim dersen buyuk sehirlere bak. 1+1 bir ev bulup yasayabilirsin. İnan tek yasamak gibisi yok. Ev tutup, maasinla gül gibi gecinirsin.

Anladim. Ailen sorun etmeyecekse ve halledebilirim dersen buyuk sehirlere bak. 1+1 bir ev bulup yasayabilirsin. İnan tek yasamak gibisi yok. Ev tutup, maasinla gül gibi gecinirsin.
inşallah bulurum, bir araştırmak lazım ama ailem izin verir mi bilemiyorum, yinede teşekkürler yardımınız icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…