arkadaşlar önceki konulardan bilenler vardır belki kocam anlaşılması zor bi adam bi de annesi var ona yapışık ,her dakka dibimde olan....son bi haftadır küstük zaten beyefendi konuşmuyor bi güzel kendine hizmet ettiriyor kafasına göre takılıyordu.ben çok bunaldım dün mesaj çektim amacın ne ayrılmak istiyorsan konuşup bitirelim dedim(bi de tavırlarının benim çocuğum olmadığı için böyle olduğunu yazdım) dün o mesajdan sonra hali tavrı biraz değişti ama yine bişey konuşamadık.sabah da bi işi vardı gitti telefon açtım ne zaman geliceksin v.s en dışarı çıkmak istiyorum diye soğuk soğuk ve ters konuştu kapattı bende tekrar mesaj attım yine amacın ne vs diye. aradı madem istiyosun bi yere gitme akşama konuşup bu işi bitirelim dedi.telefonda tartıştık yani.
artık hakkımda hayırlısı diyerek işleri oluruna bırakıyorum .yalnız bu boşanma konusunda bi takım bilgilere ihtiyacım var.
sorularım şunlar;
evlendikten sonra altınların tümü satıldı araba alındı modelce düşük bi arabaydı eşim zamanla birikim yaptı model olarak yükseltti.hatta araba al sat yaptı para kazandı.son aldığı arabayı bi sebepten dolayı annesinin üstüne yaptı(ben kimliğimi kaybetmiştim o ara)ve halende araba annesinin üstüne yani boşanma esnasında arabadan bi hak talep edemem ama eşim telefonda paranı da vercem sana dedi ama vereceği ne kadar bilmiyorum arabanın değeri 50.00 tl
parayı vercem demesinde anlaşmalı boşanma düşündüğünü anlıyorum.kızlar ne yapmalıyım bu konularda çok bilgisizim ne olur yardım edin yol gösterin şu an işim yok iş bulana kadar nafaka v.s alabilir miyim biraz aydınlatın beni
artık hakkımda hayırlısı diyerek işleri oluruna bırakıyorum .yalnız bu boşanma konusunda bi takım bilgilere ihtiyacım var.
sorularım şunlar;
evlendikten sonra altınların tümü satıldı araba alındı modelce düşük bi arabaydı eşim zamanla birikim yaptı model olarak yükseltti.hatta araba al sat yaptı para kazandı.son aldığı arabayı bi sebepten dolayı annesinin üstüne yaptı(ben kimliğimi kaybetmiştim o ara)ve halende araba annesinin üstüne yani boşanma esnasında arabadan bi hak talep edemem ama eşim telefonda paranı da vercem sana dedi ama vereceği ne kadar bilmiyorum arabanın değeri 50.00 tl
parayı vercem demesinde anlaşmalı boşanma düşündüğünü anlıyorum.kızlar ne yapmalıyım bu konularda çok bilgisizim ne olur yardım edin yol gösterin şu an işim yok iş bulana kadar nafaka v.s alabilir miyim biraz aydınlatın beni