Öyle mi diyorsunuz ben var mıdır acaba diye hala tereddüt ediyorumhayırlı olsun bebısınız :)
var tabı ya :)Öyle mi diyorsunuz ben var mıdır acaba diye hala tereddüt ediyorum
bendede aynısı oldu ek olarak fazlasıyla gazımda vardıYani belirti olarak bulantı var kasik ağrısı ve arada bel ağrısı var akintim var ve bugün ilginç uçuk çıktı dudagimda
İnşaallah canım ya biz de 2 yil 3 aydır evliyiz ilk evkwndigimiz yıl kpss ye çalıştım sonra atandim 1 yıl ayrı yerde çalıştım ondan hep ertelendi çocuk işi istememize rağmen erteleme durumunda kaldık haziranda okul bitince şükür kavuştum eşime temmuzdan beri deniyoruz geçen ay kimyasal oldu bu ay dualar kurler ile Rabbim den çoook istedik inşaallah Rabbim nasip etmiştirvar tabı ya :)
kan testınde kesınlesır
Gazi yazmaya utandım o da çok tabi adet sancısı gibi ağrılar giriyor arada evetbendede aynısı oldu ek olarak fazlasıyla gazımda vardı
gazman gıbı dolasıyodum
sureklı vc ye gıdıp adet mı oldum dıye kontrol etme ıhtıyacı vardı akıntıdan
yıne ya mantar olcam yada adet dıyodum
Hisleriniz kuvvetli midirayyy tebrik ederimmmmmm hamilesinizzz ve kız hissettimmm
genelde öyledir ama Allah hayırlısını versın tabi ki ama içime öyle doğduHisleriniz kuvvetli midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?