evet öyle ama aynı şeyin daha fazlası onun akrabaları da yapıyorİyide siz eski açtığınız konunuzda aile ve akrabalarınızın size saygı duymadığından biraraya geldiğinizde sizi konuşturmadıklarından sizinle dalga geçtiklerinden bahsetmişsiniz. Eşinizde buna sinirleniyormuş yani sebebi ortada eşiniz haklı değilmi?
konustum ama hemen yanversin ediyor bagırıyor çagırıyor iftiralar feryatlar fiğanlar havada uçuşuyorAnnesini köşeye çek o zaman, sorun ne diye ? Belli ki onlardan gaza geliyor
Bazı insanların yapısında var çirkeflik anacım napsan değiştiremezsin o yüzden ufaktan mesafe koymaya başla ve eşine annesini sakın şikayet etmekonustum ama hemen yanversin ediyor bagırıyor çagırıyor iftiralar feryatlar fiğanlar havada uçuşuyor
esimin yanında degil yani nadir neden bilmiyorum beni soyutladılar iyiceCanım benim öyle hemen ayrılmayı düşünme eşinin huyları iyiyse seni seviyorsa ve sahip çıkıyorsa emin ol akrabaların yüzünden ayrıldığında o akrabalar yanında olmayacak anne baba hariç tabiiki onlar her şekilde arkamızdalar kv konusuna gelince o problem herkes de var bendede aynı evine dahil etmemeye çalış mesafe koy olabildiğince eski konularını bilmiyorum akrabaların eşinin yanında rezil mi ediyor seni
mesafe koyamıyorum ki eşimde biliyor annesi ama neden bilmiyorum inatla görüştürüyor haftanın en az 3 günü beraberiz iyice bıktım usandım hani ses etmese laf sokmasa yalan söylemese eyvallah ama bıktımBazı insanların yapısında var çirkeflik anacım napsan değiştiremezsin o yüzden ufaktan mesafe koymaya başla ve eşine annesini sakın şikayet etme
Canım benim mesafe gidip gelinmekle alakalı değil ki mesale git kv gitmemezlik yapma ki eşinin gözünde ailesini istemediğini düşünmesin gidince mesela her söylediği laf soktuğu şeylere cevap verme duymamazdan gel böyle böyle kv patlak vericek eşinin yanında olabildiğince iyi davran kv de gibi değil eşinin annesi gibi gör o zaman tahammül etmek kolay oluyo polemiğe girme sen cevap verdikçe daha çok yüz göz olacaksın o yüzden fazla iletişim kurma eşin demeden sen annene gidelim de madem kv ikili oynuyor sende öyle yapmesafe koyamıyorum ki eşimde biliyor annesi ama neden bilmiyorum inatla görüştürüyor haftanın en az 3 günü beraberiz iyice bıktım usandım hani ses etmese laf sokmasa yalan söylemese eyvallah ama bıktım
Ozaman gitme eşinle sende eğer onlar seni eşinin yanında rencide ediyorsa sende yanlız git illede gitmek istiyorsan eşinin yanında küçük düşürmelerine izin verme yoksa eşinde sana karşı değişir beden bilsin ki ailenle senin aradaki samimiyeti veya husumeti ben abimlere bile eşimle gitmemeye özen gösteriyorum babamın evine bile çünkü o özleyince annene gidelim demesi beni daha mutlu ediyoesimin yanında degil yani nadir neden bilmiyorum beni soyutladılar iyice
zaten bugüne kadar iki kere cevap verdim ondada büyük kavga ettik kadın her yaptıgı inkar ediyor kur ana a bile el basmışlığı var elimden geleni yapıyorum ama yinede uğrasıyor eşimde annemi biliyon işte boşver deyi,veriyor başka bişey yapmıyorCanım benim mesafe gidip gelinmekle alakalı değil ki mesale git kv gitmemezlik yapma ki eşinin gözünde ailesini istemediğini düşünmesin gidince mesela her söylediği laf soktuğu şeylere cevap verme duymamazdan gel böyle böyle kv patlak vericek eşinin yanında olabildiğince iyi davran kv de gibi değil eşinin annesi gibi gör o zaman tahammül etmek kolay oluyo polemiğe girme sen cevap verdikçe daha çok yüz göz olacaksın o yüzden fazla iletişim kurma eşin demeden sen annene gidelim de madem kv ikili oynuyor sende öyle yap
Ahhh senin eşin en azından annemi biliyorsun boşver diyormuş ben elimden o lafı duymak için neler le uğraştım bi bilsen annem öyle demek istememiştir sen yanlış anlamışsındır sen büyütüyorsun abartma neden herşeyi takıyorsun gibi laflar işittim devamlı sonra bıraktım akışına şimdi eşim annemi idare etmek zorundayım ben farkındayım artık diyo 1,5 sene de 10 yıl kadar yıprandım ilk 8 ay kv den dolayı ettiğim her kavga da dua ettim ve sekiz aylık evliydik kendimiz için ilk tartışmayı yaptımızda ve ben oturup şukrettim inanabiliyor musun kendimiz için bi konuda tartıştık diye bide biz aynı binada karşı karşıya oturuyoruzzaten bugüne kadar iki kere cevap verdim ondada büyük kavga ettik kadın her yaptıgı inkar ediyor kur ana a bile el basmışlığı var elimden geleni yapıyorum ama yinede uğrasıyor eşimde annemi biliyon işte boşver deyi,veriyor başka bişey yapmıyor
Bir kere söyle bak hem sevap işleyeceğiz büyük ziyaretine gittiğimiz için hemde sensiz gitmem doğru olur mu sen benim eşimsin ben sana eşlik ediyorum kimseye problemlerimi belli etmiyorum rica. Ediyorum sende öyle yap ce benimle beraber gel de istemiyorum diyorsa ısrar etme kendin git ama kırgınlığını da belli etyarın anneannem iftara davet etti ama eşim gitmek istemeyecek eminim ne yapayım sizce hiç ısrar etmeden kendim mi gideyim
aynı hiç birbirimizle ilğili sorunlarımız yokAhhh senin eşin en azından annemi biliyorsun boşver diyormuş ben elimden o lafı duymak için neler le uğraştım bi bilsen annem öyle demek istememiştir sen yanlış anlamışsındır sen büyütüyorsun abartma neden herşeyi takıyorsun gibi laflar işittim devamlı sonra bıraktım akışına şimdi eşim annemi idare etmek zorundayım ben farkındayım artık diyo 1,5 sene de 10 yıl kadar yıprandım ilk 8 ay kv den dolayı ettiğim her kavga da dua ettim ve sekiz aylık evliydik kendimiz için ilk tartışmayı yaptımızda ve ben oturup şukrettim inanabiliyor musun kendimiz için bi konuda tartıştık diye bide biz aynı binada karşı karşıya oturuyoruz
tamam ama gelmeyecek biliyorum çünkü daha önce denedimBir kere söyle bak hem sevap işleyeceğiz büyük ziyaretine gittiğimiz için hemde sensiz gitmem doğru olur mu sen benim eşimsin ben sana eşlik ediyorum kimseye problemlerimi belli etmiyorum rica. Ediyorum sende öyle yap ce benimle beraber gel de istemiyorum diyorsa ısrar etme kendin git ama kırgınlığını da belli et
tamam kv deyle kavga ettik konuşmuyoruz 2 gündür eşim çocuk babaannesi isterse ara konuşsunlar dedi bugün tutturdu oglum babaanne diye aradım oğlum konuşamadı bende konuş oglum dedim ve sesimi duyunca kapattı aynısı sabah görümcemde yaptı eşime söyledim bak gördünmü diye ses yok sadece tamam deyip kapaTTIAkışına bırak sende en son anlatacağın kişi eşin olsun annesi ile problem leri arkadaşına anlat ablana anlat deşarj al kadınlar anlatark deşarj olurlar bak ama eşine anlatma bellide etme düzelecek ve inan işe yarıyor ananenede gelmek istemezse gelmesin sen yanlız gidersin işi çok yoğun iftarları çok zor geliyo eve de bi beyaz yalan uydur
Akşam kocanın yanında ara ve sende oğlum konuş diye oda telefonu kapatırsa yine eşinde buna şahit olmuş olacak sende bak gördün mu deme sakın bu sefer yine savunur ailesini sessiz kaltamam kv deyle kavga ettik konuşmuyoruz 2 gündür eşim çocuk babaannesi isterse ara konuşsunlar dedi bugün tutturdu oglum babaanne diye aradım oğlum konuşamadı bende konuş oglum dedim ve sesimi duyunca kapattı aynısı sabah görümcemde yaptı eşime söyledim bak gördünmü diye ses yok sadece tamam deyip kapaTTI
Akşam kocanın yanında ara ve sende oğlum konuş diye oda telefonu kapatırsa yine eşinde buna şahit olmuş olacak sende bak gördün mu deme sakın bu sefer yine savunur ailesini sessiz ka
esim benim telden arayınca konusuyorlar zaten