dün davete gittik bizim ki herkesin yanın da dakikalarca uyudu yemegi yedik çayı içtik geldik kardeşlerim ve kuzenlerim dışarı çıkarken benim kinide çagırdı bizim ki gitmedi tabiBir kere söyle bak hem sevap işleyeceğiz büyük ziyaretine gittiğimiz için hemde sensiz gitmem doğru olur mu sen benim eşimsin ben sana eşlik ediyorum kimseye problemlerimi belli etmiyorum rica. Ediyorum sende öyle yap ce benimle beraber gel de istemiyorum diyorsa ısrar etme kendin git ama kırgınlığını da belli et
Annenlere gittiniz mi canım gerisinin önemi yok uyudu veya oturdu hiç olmazsa annenlere beraber gittiniz canı dışarı çıkmak istememiştirdün davete gittik bizim ki herkesin yanın da dakikalarca uyudu yemegi yedik çayı içtik geldik kardeşlerim ve kuzenlerim dışarı çıkarken benim kinide çagırdı bizim ki gitmedi tabi
orası öyleAnnenlere gittiniz mi canım gerisinin önemi yok uyudu veya oturdu hiç olmazsa annenlere beraber gittiniz canı dışarı çıkmak istememiştir
Gerisini düşünme canım o zamanorası öyle
esim ailemle akrabalarımla görüşmek istemiyor onlardan sogutmak için elinden geleni yapıyor oysa çok severdi ne olduysa 2 yıldır bayramlarda bile gitmek istemiyor defalarca kavga ettik iyilikle sordum yok dagdan tastan ses geliyor bizimkinde tık yok 2 gün önce kv (cadı)yle tartıstık umarım barısmazlar anladığım kadarıyla onlar istemiyor ama ne yapacagımı şaşırdım onun akrabalarına zorla gidiyorum kıyameti koparıyor artık ses etmiyorum bi kaç yıldır ama ne olduda böyle yapıyor anlamadım aralarını düzeltmek için bi dua yada oneri oysa onun akrabaları bize yapmadıklarını bırakmadı kendi de söylüyor ama...
en iyisi bu galibazamana bırakın zorlamayın
haklısınBizimkilerin taktik akar,annem her bayram seyran kendi ailesine gider tek başına.Babama gel demez babam da anneme gitme demez olduda bitti maşallah.Teyzemlerde öyle gerçi.Düşününce bi şimdi bayramlarda ananemin evinde toplaşırız,ananemle aynı şehirde olan damatlar gelir el öper kaçarlar kalmazlar etmezler.Biz başka şehirde olduğumuz içinde bi tek annem gider babam arar.Ki üstelik benim anneyle baba teyze çocukları.Kaynana vasfı yoksa teyze fasvı var yani ona rağmen durum bu.Kimsede sallamaz.Kimseyi kimseye sevdirmek görüştürmek için çabalamayın evliliğinizi böyle sebepler yüzünden hırpalamayın.Size ailenle görüşmiceksin demiyorsa ortada bı sorun yok demektir.
tamam zaten sonuçta onun dediğin oluyor geneldeGerisini düşünme canım o zaman
Bizimkilerin taktik akar,annem her bayram seyran kendi ailesine gider tek başına.Babama gel demez babam da anneme gitme demez olduda bitti maşallah.Teyzemlerde öyle gerçi.Düşününce bi şimdi bayramlarda ananemin evinde toplaşırız,ananemle aynı şehirde olan damatlar gelir el öper kaçarlar kalmazlar etmezler.Biz başka şehirde olduğumuz içinde bi tek annem gider babam arar.Ki üstelik benim anneyle baba teyze çocukları.Kaynana vasfı yoksa teyze fasvı var yani ona rağmen durum bu.Kimsede sallamaz.Kimseyi kimseye sevdirmek görüştürmek için çabalamayın evliliğinizi böyle sebepler yüzünden hırpalamayın.Size ailenle görüşmiceksin demiyorsa ortada bı sorun yok demektir.
ah onu anlatabilsem kocam iyidir merhametli ve komik sıcakkanlı ve sadık bir adamdır ama aşırı bi inat ve maço luk var ben onun kadınıymışım ona aitmişim o yüzden onun ailesine gitmek zorundaymışım falan defalarca bu ve benzeri konular yüzünden tartıştık boşanmanın eşiğinden döndük ama düzelmedi üstüne gittikçe dahada inat ettikatiliyorum!
ve sunu ekliyorum, eger esin fedakarlik yapipta aileni ziyaret etmiyosa sende yapma
senin ailene gelince cani istemiyor, ama onun ailesine gidilmeyince kiyamet kopuyor
bu senin ailen benim ailem muhabbetlerine karsiyim aslinda
ama kendi gitmiyorsa seni zorla götürmeye hakki yok
ah onu anlatabilsem kocam iyidir merhametli ve komik sıcakkanlı ve sadık bir adamdır ama aşırı bi inat ve maço luk var ben onun kadınıymışım ona aitmişim o yüzden onun ailesine gitmek zorundaymışım falan defalarca bu ve benzeri konular yüzünden tartıştık boşanmanın eşiğinden döndük ama düzelmedi üstüne gittikçe dahada inat etti
bence o senin ailene gitmiyosa sende onun ailesine gitme derimesim ailemle akrabalarımla görüşmek istemiyor onlardan sogutmak için elinden geleni yapıyor oysa çok severdi ne olduysa 2 yıldır bayramlarda bile gitmek istemiyor defalarca kavga ettik iyilikle sordum yok dagdan tastan ses geliyor bizimkinde tık yok 2 gün önce kv (cadı)yle tartıstık umarım barısmazlar anladığım kadarıyla onlar istemiyor ama ne yapacagımı şaşırdım onun akrabalarına zorla gidiyorum kıyameti koparıyor artık ses etmiyorum bi kaç yıldır ama ne olduda böyle yapıyor anlamadım aralarını düzeltmek için bi dua yada oneri oysa onun akrabaları bize yapmadıklarını bırakmadı kendi de söylüyor ama...
Buna benzer konusmayi defalarca yaptı mne ekersen onu biçersin sen benimkine sebepsiz gelmiyorsun ben seninkilere ağzıma s.çtıkları halde niye geleyim deyin çok tartışmadan tartışma başlayacak gibi olursa ortamdan uzaklaşın gitmeyin
Bozuyor zaten şaşırdım inanınAllah aranizi bozmasin insallah
belkide ben bu konuda hassasimdir
simdi sen onun ailesiyle iyi anlasirsin kendin gitmek istersin ama sonra o senin ailene gitmiyor diye bende seninkilere gitmicem dersin, olmaz, hatali olursun
ama seni zorla götürüp sen benim kadinimsin geleceksin diyipte, senin ailene gelince hmmm canim istemiyor demek cok cok cok yanlis.
o senin neyin ozaman, yani yanlis anlama ama ben su an sinir oldum cünkü hani derler ya özrü kabahatinden büyük ayni o durum
benim kendi fikrim ya zorla gidilecekse iki aileyede zorla gidilecek
gidilmeyeceksede herkes kendi ailesine gidecek bayram seyran haric
daha farklisi benim evimin icinde huzurumu bozardi
Amaaan akraba ziyareti mi kaldı?
Biz işten güçten kocamın teyzesine bir defa bile gidemedik.
Gitmeyiverin.
Bozuyor zaten şaşırdım inanın
Haklısın ama maalesef hic bir sekilde sonuc alamıyorumTek çare konuşmak. Konuşun adam akilli tartışmaya cevirmeyin tatlı dilli olun