S Sargoz güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Şubat 2015 12.563 7.620 22 Haziran 2015 Konu Sahibi Sargoz #61 lavieenrose_ .!.: iste üc günlük dünyada degermi? degmez karsi taraf hangi dilden anliyorsa o dilden anlatmak gerek empati yaptirarak anlatilabilinir mesela yani bagris cagrisdan anlamiyorsa ne diyeyim, Allah sabir versin insallah yoluna girer Genişletmek için tıkla... Amin
lavieenrose_ .!.: iste üc günlük dünyada degermi? degmez karsi taraf hangi dilden anliyorsa o dilden anlatmak gerek empati yaptirarak anlatilabilinir mesela yani bagris cagrisdan anlamiyorsa ne diyeyim, Allah sabir versin insallah yoluna girer Genişletmek için tıkla... Amin
E endulus34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 4.793 2.819 22 Haziran 2015 Konu Sahibi Sargoz #62 blleg .!.: Akraba eş dost ziyareti olmadan omur geçer mi yahu Genişletmek için tıkla... çokda güzel geçiyor,sanırım sıızn akrablar ıyı tatlım,bende aynı fıkırdeyım,yazcaıktım alıntı ile ,sizin cevabı gördüm,dünyada ıyı ınsnalar var,ama kötülerde var,ha akraba,ha komşu,ha arkadaş,hiç bakamm,kım ıyıse onunla olurum
blleg .!.: Akraba eş dost ziyareti olmadan omur geçer mi yahu Genişletmek için tıkla... çokda güzel geçiyor,sanırım sıızn akrablar ıyı tatlım,bende aynı fıkırdeyım,yazcaıktım alıntı ile ,sizin cevabı gördüm,dünyada ıyı ınsnalar var,ama kötülerde var,ha akraba,ha komşu,ha arkadaş,hiç bakamm,kım ıyıse onunla olurum