- 13 Ekim 2016
- 3.679
- 6.539
- 158
- Konu Sahibi bilemedimsimdi12
-
Ben olsam telefon kullanmasina izin vermezdim.
Evet o konu eski ama hortlatılmış ben de bugün fark ettim. O üye belasına yürüyor resmen, evlenirse ömür boyu aldatılır.Miss Salvatore neye sasirdin insanlarin kirmizi cizgileri vardir ve bunlar nettir. Yerimde olsaniz ne yaparsiniz diye sorulmaz. Sorulursa boyle cevap verilir. Az oncede nisanlisi tarafindan aldatilan uye dugun hazirligi yapiyordu. Benim yuzumden aldatti demis. Ona da ozur dile tavsiyesi verdim
Belki ilk görüntüde eminn olamazsın ama mesajları sildi dedikten sonra,GALİBA değil kesin beni aldattı demen lazım.Devamını gönder dediğimde asla göndermedi direkt mesajları sildi
Evet o konu eski ama hortlatılmış ben de bugün fark ettim. O üye belasına yürüyor resmen, evlenirse ömür boyu aldatılır.
Şaşırdım çünkü çocuk değil ki ekran telefon yasağı verilsin. Aldatmak isteyen erkek her türlü o haltı yiyor zaten dışarda. Aldatanlar sadece eşini değil aynı zamanda kendisini de kandırıyor. Karakteri, kanı bozuk bunların.
AyrılırdımArkadaşlar yazmaya bile utanıyorum. Bunlar erkek arkadaşımın telefonunda bulduğum az önceki mesajlar. Kuzeni vefat etmişti. Bir bayan yanına geçmiş olsuna gidecekmiş. Arkadaşım dedi gençlik ve spor bakanlığında öğretici gibi bişeyler söyledi. Bunlar tabi ki beni alakadar olaylar değil. Konuşma üslubu aynı benimle konuşur gibi. Yerimde olsadınız ne yapardınız
Yerinde olsaydım ( Allah korusun) ayrılırdım tabiki başka ne yapacağım, böyle birini varlığımla mutlu edemem.Adam ille de ziyaret etmek istiyor, kiz kibarca reddediyor ama bu hala zorluyor. Cizgileri net olan biri zaten boyle birine eyvallah etmez. Yerimde olsaniz ne yapardiniz deyince telefon kullanmasina izin vermezdim denirbaska ne denir?
Fazla laubali ve sevgilinde gayet memnun. Ayrıl... ve bidaha arkana bakma evlilikte olsa boşanma sana nekadara patlar sen düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?