• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Galaxy mega mı yoksa galaxy note 2 mi acil kızlarr lütfen cevapp :(

yerinde olsam sony alırdım.

sony xperia z abimde war yaa sensörü bozuldu yeni geldi garantiden samsungdan şaşmıcaksın diye düşünüyorum ben yaa ama bilemedim işte hangisi diye galaxy mega boyutu çok güzel bi telefon tam istediğim gibi ama note 2 de özellik açısından iyi

sony xperia z abimde war yaa sensörü bozuldu yeni geldi garantiden samsungdan şaşmıcaksın diye düşünüyorum ben yaa ama bilemedim işte hangisi diye galaxy mega boyutu çok güzel bi telefon tam istediğim gibi ama note 2 de özellik açısından iyi

ben sony kullanıyorum,en az bin kere elimden düşürdüm hatta çamaşır suyu dolu suyun içinde düştü maşallah taş gibi çalışıyo..abinin kinde üretim hatası vardır belki..sonuçta akıllı telefon bunlar

note 2 diyorum
şuan kullanıyorum çok memnunum
megayla farkı boyutu
ama o kadar da büyük kullanamam şahsen
özellik olarak da note 2

bütün kıyaslama sitelerine girdim baktım note 2 daha öncelikli ve herkes note 2 diyor ama bn ekran büyüklüğü olsun istiyorum tablet telefon gibi olsun megada kaldı aklım işte note 2 alırım büyük bi ihtimal ama megada note 2 nin özellikleri aynı olsaa onu alırdım kesin ekranından dolayıı:5:

Back