Gebeliğe Hazırlık Gaipten çizgi görmüyorum değil mi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet koyulaşma var . 7 olan değeri testin okumasi da tuhaf hassasiyeti 20 idi benim aldigim.ucuzlardan birinin markaya gore değişir tabi de 7 olan degeri gostermesi de tuhaf. :) hic kendini üzmene gerek yok keyifli ol adetin bi ggün gecse alacagin deger en az 150 200 :)

inşallahhh iletişimde kalalım benim sağ kasığım ağrıyo sanki bi yumruk var akıntım da sanki biraz fazlalaşmış gibi dün kupkuruydum

ben aylardır adet zamanı bütün hamılelık belırtılerını yaşadım ama hep adet oldum ,
hiç bir belirtiyi dikkate almıyorum , tek beklentım adet gününün geçmesi ,
ona bile güvenemıyorum çünkü geçen sene şuabt ayında günümde geçti dr gittim yumurtalar çatlamamış erken menapoz demez mi , ben deliye döndüm ben daha çocuk doguracaktım diye ,
sadece allaha dua ediyorum sabrediyorum canım ,

oğlumda adetim geçmişmiydi geçmemişmiydi hiç hatırlayamıyorum ama bi gün dedim bence ben çoktandır adet görmüyorum bi gideyim kan verym 557 çıkmıştı bunda 7 çıkınca komik geldi bence beni uğraştıracak bu sıpa

Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah benden önce hayırlı haberi verirsin

Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah benden önce hayırlı haberi verirsin
Benim.adet gunumde kan da bet hcg 42 cikmisti ogluma hamilelikte geç döllenmeydi :) senin ds öyledir muhtemelen

Benim.adet gunumde kan da bet hcg 42 cikmisti ogluma hamilelikte geç döllenmeydi :) senin ds öyledir muhtemelen
inşallah canım bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah karnım bekim kırılacak gibiyim dünden beri

inşallah canım bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah karnım bekim kırılacak gibiyim dünden beri
Stres yapma tamam mi .... sen cok erken ogfendigin icin böyle oldu .... adet gunune kadar bekle adet gunu 450 falan olucak nasipse ... kafani rahatlamaya calis imkanin varsa gezmeye falan git tatile kafan dagilir

calısıyorum canımm tatil uzak
Stres yapma tamam mi .... sen cok erken ogfendigin icin böyle oldu .... adet gunune kadar bekle adet gunu 450 falan olucak nasipse ... kafani rahatlamaya calis imkanin varsa gezmeye falan git tatile kafan dagilir

Beni de bir tane mircatevh diye bir test hamile değilken böyle gösterdi de ama senin kan da 7 cikmis İnşallah güzelce artar degerin
valla canım 4 tane ucuz test 1 tane erken gebelik yaptım hepside silik çıktı dur bakalıö akıbetim akıbetim nolacak :)

Kızlar 30 gunde 1 adet görmenize rağmen yumurtlamanizin 12 . 13. Gunde olmasi beni biraz bu ay ki hamilelik için umutsuz hale getirdi niyeyse :)
Ben son adetim 21 temmuz gebelik icin sadece 31temmuz ve 4 agustos arasini degerlendirdik. Bekledigim adette 14 agustos 17 ağustos arası . Inşallah yumurtlama zamanini gecirmemisizdir. (14-17arasi bekleme sebebim şu normalde ben 25. Gün adet olurum ama 2 aydir bu sayı bi 24 e düştü bi 27 ye cıktı) o yuzden bekledigim adet tarihi net değil

Hayırlı olsun canım gebelik oluşur oluşmaz farketmiş oldu
sağol canım dün devlette 7 çıkınca güvenemedim sabah özelde yaptırdım 12 çıkmış az önce aradım öğrendim 1 hafta var adetime inşallah yükselmeye devam eder

düzensiz mi adetlerin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…