Kan testi yaptır bence. Bize pek belli olmuyo Işık’tan falan. Kan testi yaptırınca onunda resmini atar mısınEki Görüntüle 2176677 buyrun proğramla keskinleştirdim telde çekince belli olmuyo çünkü ama elimde bakınca görünüyo hemen bence daha çok yeni öyle düşünüyorum ve bugün kasık sancılarım çok
halla halla bence gayet belli proğramla keskinleştirince daha belirgin oldu dur başka türlü atayımKan testi yaptır bence. Bize pek belli olmuyo Işık’tan falan. Kan testi yaptırınca onunda resmini atar mısın
Hayirli olsun :) sağlıkla devam eder inşallah :) is cikisi falan ozel bi hastane tip merkezi bi yere gidip kan ver bence 1 saatte cikiyorEki Görüntüle 2176677 buyrun proğramla keskinleştirdim telde çekince belli olmuyo çünkü ama elimde bakınca görünüyo hemen bence daha çok yeni öyle düşünüyorum ve bugün kasık sancılarım çok
olmadı öyle yaparım en son attığımı gördün değil mi canım proğramla keskinleştirdim fotoda belli değil ama elimde 5dkdan sonra silikleşti sanırım daha çok yeni tam net çıkmıyoHayirli olsun :) sağlıkla devam eder inşallah :) is cikisi falan ozel bi hastane tip merkezi bi yere gidip kan ver bence 1 saatte cikiyor
Amin canım ben belirtilere göre aldım testi kan vereyim xedim ama aşırı heycan oluyo o da dedim alayım idrarda yapim neyse sabah yaptım hemen silik çıktı ucuz testti 1 saat önce de gittim aldım ilk idrar değil diyemi farkediyo acaba erken gebelik testim de silik çıktı sanırım artık inanmam lazım gebe olduğumaIlk hamileligimde benim de hemen silik cizgi cikmisti. O an şok olmustum ama tee kalp atışını duyana kadar emin olamamitim...Simdi yine aşırı mide bulantim sonucu eşime test aldirttim tam 4 tane ve hepsinde silik cizgi var ama gene tedbirli olmak açısından biraz bekleyecegim.. ve bu testlere guvenemedim niyeyse sanki bozuk gibi geldibir iki gun sonra tekrarlicam... Cevremde bir cok kisi silik cizgi ile ogrendi.. Rabbim tum istyenlere hayirlisi ile versin...
Farkediliyor cizgi sen gözle daha rahat goruyorsundur :) bu aksam kan ver 1 saate aliyorsun ve bize yaziyorsun :)olmadı öyle yaparım en son attığımı gördün değil mi canım proğramla keskinleştirdim fotoda belli değil ama elimde 5dkdan sonra silikleşti sanırım daha çok yeni tam net çıkmıyo
valla gidicem canım az önce bi kaç konu okudum baya moralim bozulduFarkediliyor cizgi sen gözle daha rahat goruyorsundur :) bu aksam kan ver 1 saate aliyorsun ve bize yaziyorsun :)
gidicem canım yazarım sonucuBencede aklinda soru isareti kalmaz rahatlarsin canim git en kisa zamanda
Niye moralin bozulduval
valla gidicem canım az önce bi kaç konu okudum baya moralim bozuldu
çoğu kişi silik olduğu halde adet görmüşNiye moralin bozuldu
çoğu kişi silik olduğu halde adet görmüş
eşim geç çıkıyo canım söyledim gideriz dedi bekliyorum acile gidicem şimdi eldm evde kalan 1 tane ucuz testim vardı deneyeyim dedim idrarı koyduğum gibi silik çizgi oldu gene yani 1 dk bile sürmeden dk geçtikçe de bi tık beliriyoNeden acaba
Kan verdin mi
Ucuz testte cikiyorsa hamilesin :)eşim geç çıkıyo canım söyledim gideriz dedi bekliyorum acile gidicem şimdi eldm evde kalan 1 tane ucuz testim vardı deneyeyim dedim idrarı koyduğum gibi silik çizgi oldu gene yani 1 dk bile sürmeden dk geçtikçe de bi tık beliriyo
sonucu yazarım eğer varsa girip herkese tek tek ayetel Kürsi okuyacam vallaUcuz testte cikiyorsa hamilesin :)
Ucuz testte cikiyorsa hamilesin :)
Amin amin :) bekliyorum bak sonucu alıp sevinip mutluluk gözyaşı ve sonra bize bildir lütfen :)sonucu yazarım eğer varsa girip herkese tek tek ayetel Kürsi okuyacam valla
ilkim gibi meraklandjm demiAmin amin :) bekliyorum bak sonucu alıp sevinip mutluluk gözyaşı ve sonra bize bildir lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?