- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Yani normal kosullarda sorun yapacagim cok sey var yogunlugundan dolayi ilgisiz olmasi bazi gerekcelerden dolayi aramizda 1 sa olmasina ragmen ayda bir gelebilmesi gibi gibi ama bu surecte gunde 7 8 sa ders calistigim icin bunlari gormezden geliyorum.Duygularimin yani sira büyük bi aliskanlik var asil su surecte hayatimdan cikarirsam bosluga duser takintiya donustururum gibi geliyKendini kandirma bugün dogum gunu yarim başka bi sey obur gun tartismaniz seni hep alikoyacak derslerden. Benim dusuncem senin gelecegini etkiliyorsa dondur bu iliskiyi. Dersen ki yok cok iyi geliyor beni motive ediyor onu bilemem.
Gunun buyuk kismini ders calisarak geciriyorum kalan kisminda da sacma sapan seylerle kafami elde olmadan mesgul ediyorum boyle malesef:)hiç atanmak isteyen biri gibi durmuyorsun.
olur olmadık şeylerle kafanı meşgul edip ders çalışmıyorsun
Ogretmenler gunu hadi neyse (ben de öğretmenim, hayatımdaki kişi onemsesin isterim ama cok da muhim degil) ama doğumgünü cok ozel benim icin, aksama kadar kutlamamasi ne demek.. Bu bi cezalandirma yontemi ise dogumgununu unutmasindan daha kotu.. Isine gelmeyen, hosuna gitmeyen durumlarda boyle tavir mi alacak o zaman surekli?Gaddar diye nitelendirme sebebim her konuda oyle olsa sevgili olmazdım zaten.o gun ki tavri icin kullanıyorum bu kelimeyi.
Iliskiyi noktalama niyetinde degilim ama ona sen beni kirsan da aglatsan da ben sana kosulsuz deger veririm sensiz yapamam izleniminni vermek ietmeyorumÖğretmenler günü ile Doğum günü bir değil
Gaddar dediğiniz adamla ilişki de yaşamayın lütfen
Öğretmenler günü kutlamadı diye de bunalım takılmanız da normal değil
Doğum günü içinse şöyle diyeyim ilişkiyi noktalayacaksanız kutlamayın devam edecekseniz tabiki kutlayın
Evet aklinca beni boyle cezalandiriyor isteOgretmenler gunu hadi neyse (ben de öğretmenim, hayatımdaki kişi onemsesin isterim ama cok da muhim degil) ama doğumgünü cok ozel benim icin, aksama kadar kutlamamasi ne demek.. Bu bi cezalandirma yontemi ise dogumgununu unutmasindan daha kotu.. Isine gelmeyen, hosuna gitmeyen durumlarda boyle tavir mi alacak o zaman surekli?
Ya meselenin öğretmenler gunu olmasina neden takiliyorsunuz?benim için onemli hassas kotu bi gundu ve hayatimdaki bi cok insan bu gunde yuzumu guldurcek seyler yaparken sevgilim gururunu kirip yanimda olmadi olaya bi de boyle bakın istersenizÖğretmenler gününü kutlamadığı için mi o günü buruk ve ağlayarak geçirdin? Burda erkeklere çok sallıyoruz yalan Yok ama bazı kadınlar da gerçekten çok çekilmez,çok katlanılmaz...
Seni gercekten onemsedigini ve sana gercekten deger verdigini hissetmiyor olabilir misin? Çünkü o bağ kurulmuş olsa ozel gunu unutmus olsa bile bu kadar dokunmaz insana..Evet aklinca beni boyle cezalandiriyor iste
Haklisiniz bunu hissediyorum maalesef sanirimSeni gercekten onemsedigini ve sana gercekten deger verdigini hissetmiyor olabilir misin? Çünkü o bağ kurulmuş olsa ozel gunu unutmus olsa bile bu kadar dokunmaz insana..
Ayrica birbirini cezalandirmak ne kadar sevgiden, samimiyetten, aşktan uzak bi kavram..
Canım benim olayın öğretmenler günü olmasına nasıl takılmayalım? Olay o gün yaşanmış. Doğum gününde olmuş olsaydı yorumlar farklı olurdu. İlişkinin ciddiyetini bilmiyorum gidişatını bilmiyorum. Belki sonunda evlilik de olmaz ama sana bir abla kardeş arkadaş neyse tavsiyesi. Evlilik böyle birşey değil bu kadar naifliği bu kadar hassaslığı kaldırmaz. Çok üzülür çok yıpranırsın.Ya meselenin öğretmenler gunu olmasina neden takiliyorsunuz?benim için onemli hassas kotu bi gundu ve hayatimdaki bi cok insan bu gunde yuzumu guldurcek seyler yaparken sevgilim gururunu kirip yanimda olmadi olaya bi de boyle bakın isterseniz
Yeni bi iliski de değil anladigim kadariyla..Haklisiniz bunu hissediyorum maalesef sanirim
Malesef yapı olarak cok naif bi insanim insan ozel gunlerde bari biraz özel hissetmek istiyo.yani aramizda 1 saatlik mesafe var sartlari cok uygun olmasa bile insan sevgilisi kotu olduğunda yaninda olmaz mi? Ertesi gun bile bekledim cikip gelir dun o kadar agir konustum diye ama hala gelmedi..Canım benim olayın öğretmenler günü olmasına nasıl takılmayalım? Olay o gün yaşanmış. Doğum gününde olmuş olsaydı yorumlar farklı olurdu. İlişkinin ciddiyetini bilmiyorum gidişatını bilmiyorum. Belki sonunda evlilik de olmaz ama sana bir abla kardeş arkadaş neyse tavsiyesi. Evlilik böyle birşey değil bu kadar naifliği bu kadar hassaslığı kaldırmaz. Çok üzülür çok yıpranırsın.
Haklisiniz..insallah yanlis kisiyle pisman olacagim yanlis bi yola girmem..Yeni bi iliski de değil anladigim kadariyla..
Ciddi bi yola girmeden iyice ölçüp tartmalisin..
Insan mutlu olmak icin evlenir, simdiden degersiz hissediyorsan sonrasinda cok buyuk bi aydinlanma goremiyorum..
Cok sukur anlayan biri cikti:) o gun benim icin onemliyse ben o gun mutsuzsam hangi gun olduğunun ne onemi var Allah askina dogum gunuyle kiyaslamayin diyolar ama dogum gunumden bile hassas bi gunde oldugumu ve sevgilimin bunu bildigini gerekceleriyle acikladim zaten..Herkes öğretmenler gününe takılmış
Ay allahım yaaa....
Sonuçta geçen öğretmenler gününde çiçeklere boğmuş
Konu sahibine katılıyorum
Ben de her önemli günü önemserim
Şükür ki Allah sana önemseyen bi kişilik vermiş seni hayata bağlı kılmış
Boş işler peşinde koşmaktan iyidir
Aynen yaa hem gerekçen olmasa da olur amannnCok sukur anlayan biri cikti:) o gun benim icin onemliyse ben o gun mutsuzsam hangi gun olduğunun ne onemi var Allah askina dogum gunuyle kiyaslamayin diyolar ama dogum gunumden bile hassas bi gunde oldugumu ve sevgilimin bunu bildigini gerekceleriyle acikladim zaten..
Ne guzelmis iyiki bizim ozel günlerimiz o kada yakin degil hepsini birlerdi o zaman:)Aynen yaa hem gerekçen olmasa da olur amannn
Ben seni anlıyorum bizim de şimdi tanışma günü yaklaşıyo 28 aralık bi gün sora bnm Doğum günüm şubat iki onun bi de 14 şubatta gelio
Ama naapsan ona karar veremedim düşünüyorum
Naapsan buldum ama yok bulamadım çok zor bi karar ben de çok hassas birisiyimNe guzelmis iyiki bizim ozel günlerimiz o kada yakin degil hepsini birlerdi o zaman:)
Hayirlisi olsun ...Yani normal kosullarda sorun yapacagim cok sey var yogunlugundan dolayi ilgisiz olmasi bazi gerekcelerden dolayi aramizda 1 sa olmasina ragmen ayda bir gelebilmesi gibi gibi ama bu surecte gunde 7 8 sa ders calistigim icin bunlari gormezden geliyorum.Duygularimin yani sira büyük bi aliskanlik var asil su surecte hayatimdan cikarirsam bosluga duser takintiya donustururum gibi geliyyuzden goze alamiyorum bazi seyleri.Iyiyken gunde bi kac defa konusuyoruz ve iyi geliyo acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?