Gaddar sevgilinin dogum gününü kutlamali mıyım?

Ya sevgilini gözden geçir,ya da başlığı.Çünki "gaddar"lıkla sevgililik bir araya gelemez,adı üzerinde "sevgi"li...

iyi de insan ogretmeninin ogretmenler gununu kutlar sevgiliniz neden kutlasin?
bi ben mi anlamadim bunu o_O
Şimdi milena,o işler biraz karışık :işsiz:
Eşim anneler günümü kutlamadı diye hayat ışığı sönenler var burada.Düşünüyorum,ne beklerdim en fazla,düşünemeyecek kadar küçükse çocuğum,eşim bir çiçek versin eline,yardımcı olsun mahsusçuktan da olsa:KK48:
Adamın tek gaddarlığı bu olsun,ama başka şeyler de varsa o başka:KK51:

Kızlar bi konuda fikririnize ihtiyacim var.Ben atama bekleyen bir öğretmenim sevgilim ogretmenler günümü bu yil küs oldugumuz icin kutlamadı.Gecen yil calistigim okula cicekler gonderip cok mutlu etmisti bu yil evdeyim ve daha hassas bi donemden gecmeme ragmen o gun aramadi bi mesaj dahi atmadi aksam uzeri ben dayanamayip sitem ettigimde isim vardi gün mu bitti kutlayacaktim diyerek kutladi yani berbat cok buruk aglayarak bi gün gecirdim ve kirginligim hala tam gecmis degil.Simdi dogum gunu yaklasti ve kutlama konusunda cok araftayim.Bir yanım onun gibi yap aksam ustune kadar hic kutlamal mesaj atarsa da onun gibi gun mu bitti diyerek kutla hediye surpriz falan yapma yasadigin kirginligi anlasin diyo diğer yanim dogum gününde ona o buruklugu yasatmaya el vermiyo hem dogum gunune en yakin tarihte buluştuğumuzda hediye almadigim icin yine mahcup olurum pisman olabilirim diyo.Siz olsaydiniz ne yapardınız?
Gaddar diye tabir ettigin biriyle sevgili olma mesela..
Gaddar ağır bir sıfat.. Başka şeyler mi var anlatmadığın? Yoksa kelime dağarcığın mı bu kadar?

Siz bu ilk el ele tutusma gununu falan kutlayan cinsten misiniz ?
dogum gunu ve bla bla günler bana gore mukayese bile edilemez.

Nazik sade bir mesaj yeterli. Senin kindar ve savas düsuncesinde oldugunu düsünmesi bence senin kalitenden harcar. Oysa nazik bir mesaj asaletine katkida bulunur.orta şekerli kal.

edit: cidden bu kadar gaddar gördügün biriyle neden devam ediyosun? silah zoruyla gibi iliski mi olur? iliski mutlu olmak icin vardir,savas intikam falan sevgi ve iliski kavramina tam ters şeyler. Dogum günü bir bahane olsun bence gözden gecirmen gereken şeylerin var.

Son düzenleme:
Siz bu ilk el ele tutusma gununu falan kutlayan cinsten misiniz ?
dogum gunu ve bla bla günler bana gore mukayese bile edilemez.
Tabi ki hayir.Diger mesajlarimi okumadiniz sanirim.Bu sene ogretmenler gunu benim icin dogum gunumden daha cok anlam ifade ediyo.Atanmadigim ders calistigim icin buruk bir gundu.Bunu dusunen arkadaslarim surpriz yapip cikip geldi hediyeler gonderdi mesela onun da bunu dusunup cikip gelip yalniz birakmamasi ya da en azindan mutlu edecek bi hediye falan gondermesini bekledim insanlar bunu dusunurken onun bu kadar acimasiz olusu gurur yapması zoruma giden..

Nazik sade bir mesaj yeterli. Senin kindar ve savas düsuncesinde oldugunu düsünmesi bence senin kalitenden harcar. Oysa nazik bir mesaj asaletine katkida bulunur.orta şekerli kal.

edit: cidden bu kadar gaddar gördügün biriyle neden devam ediyosun? silah zoruyla gibi iliski mi olur? iliski mutlu olmak icin vardir,savas intikam falan sevgi ve iliski kavramina tam ters şeyler. Dogum günü bir bahane olsun bence gözden gecirmen gereken şeylerin var.
Nazik bir mesajla aksam ustu de olsa illaki kutluycam da asil kararsiz kaldigim nokta hediye surpriz meselesi:)
Her konuda gaddar gorsem devam etmem tabiki..duygularim var ama gun ki tavrini oyle nitelendiriyorum cunku cok kirildim ve bende hala biseyler kaldi..O yuzden dogm gününde en guzel hangi davranışım ders verir diye sizlere danismak istedim

sevgiliniz doğduğu için sevinmiyor musunuz ya?

biz birlikte ilk kez doğum günü kutlayacağız sevgili olarak ve ben hayyyvan gibi heyecanlıyım. heralde annemi babamı filan öldürmediği sürece de aynen heyecanlı olup hemen gece 12 de rahatsız etmeye başliycam "dooommm gününnnn kutlu olsuuaaannn" diye. çünkü neden yapmayayım ki sevgilim o? asla hesap yapmam o bana bunu dedi ben ona şöyle yapayım demem.

ayrıca 5 aralık mühendisler günü,kutlamak isteyenlere duyurulsun burdan :p

sevgiliniz doğduğu için sevinmiyor musunuz ya?

biz birlikte ilk kez doğum günü kutlayacağız sevgili olarak ve ben hayyyvan gibi heyecanlıyım. heralde annemi babamı filan öldürmediği sürece de aynen heyecanlı olup hemen gece 12 de rahatsız etmeye başliycam "dooommm gününnnn kutlu olsuuaaannn" diye. çünkü neden yapmayayım ki sevgilim o? asla hesap yapmam o bana bunu dedi ben ona şöyle yapayım demem.

ayrıca 5 aralık mühendisler günü,kutlamak isteyenlere duyurulsun burdan :p
Dedigim gibi kirilmadan anlayamazsiniz hissettigimi ama empati yaparak belki biraz anlarsiniz.o sizin dogum gununuzu kutlamasa da ayni heyecan ve istekte olur muydunuz? bende o gunden once oyleydim bir ay onceden düşünmeye baslanistim nasil mutlu etsem diye ama suan zerre kadar gelmiyo icimden..

O sizin doğumgününüzü nasıl kutlamisti? Gün boyunca size özel hissettirdi ama sadece yanınıza mı gelmedi? Yoksa telefonla bile sizinle ilgilenmedi mi?

Dedigim gibi kirilmadan anlayamazsiniz hissettigimi ama empati yaparak belki biraz anlarsiniz.o sizin dogum gununuzu kutlamasa da ayni heyecan ve istekte olur muydunuz? bende o gunden once oyleydim bir ay onceden düşünmeye baslanistim nasil mutlu etsem diye ama suan zerre kadar gelmiyo icimden..

kutlamadı ki. yaz okulu için başvuruyu kaçırmıştı bütün gün onun peşinden koştu. gece eve geldiğinde benim doğum günüm çoktan bitmişti ama o işini hallettiği için sevindim. üzüldüğünü de anladım ertesi gün yemeğe gidelim öyle kutla dedim. abartmak aklıma gelmedi çünkü o robot değil.

kırılın ben kırılmayın demiyorum ama abartmayın yahu. ben bu tribi arkadaşıma filan atarım. sevgilim benim can yoldaşımdır o benim doğum günümü kutlamadıysa ben onunkini kutlarım maksat zaman geçirelim anı biriksin.

O sizin doğumgününüzü nasıl kutlamisti? Gün boyunca size özel hissettirdi ama sadece yanınıza mı gelmedi? Yoksa telefonla bile sizinle ilgilenmedi mi?
Gece 12 de videosunu cekip kutlayip atmisti.Ustune gunduz de telefonla kutladi o kadarcik.Yani ben yine buruk bi gun gecirdim telefi etcem soz falan dedi ama geldiginde kafede oturuken bi pasta geldi o kadar

Gece 12 de videosunu cekip kutlayip atmisti.Ustune gunduz de telefonla kutladi o kadarcik.Yani ben yine buruk bi gun gecirdim telefi etcem soz falan dedi ama geldiginde kafede oturuken bi pasta geldi o kadar

Bence adam kötü niyetli değil gerçekten. Belki kafası yoğun, belki sana anlamadığı sıkıntıları var... o yüzden odun olarak düşünme.

Benim sana tavsiyem güzel bi hediye ve lezzetli bir pasta ile kutla :) sonra da oturup dertlesin "canını sıkan seyler var mı" diye.

Hiç kinlenme adama bence. Bu güne kadar kutlamış çünkü :) bu kadarcık nazı da geçsin bence :)

Bence adam kötü niyetli değil gerçekten. Belki kafası yoğun, belki sana anlamadığı sıkıntıları var... o yüzden odun olarak düşünme.

Benim sana tavsiyem güzel bi hediye ve lezzetli bir pasta ile kutla :) sonra da oturup dertlesin "canını sıkan seyler var mı" diye.

Hiç kinlenme adama bence. Bu güne kadar kutlamış çünkü :) bu kadarcık nazı da geçsin bence :)
Kafasi yogun sıkıntıları var bunlari biliyorum ama bunlar benim ozel günlerimi mahvetmeye gerekce olamaz diye düşünüyorum hic bisey yapmasa da o gun gurur yapmayip sabah bi arasa o kadar cok aglayip uzulmuycektim o gun.Yani cok dusuncesiz bi insan degil kus oldugumuzda arada bi cicek ya da bi hediyeyle gelir.ilk ise basladigimda bile ince dusunup guzel bi kalem hediye etmisti o bile cok mutlu etmisti.Ama gercekten hislerim elimde degil ve cok kirginim kutlycaksam bile hatasini anlasin mahcuo olsun falan istiyorum

kutlamadı ki. yaz okulu için başvuruyu kaçırmıştı bütün gün onun peşinden koştu. gece eve geldiğinde benim doğum günüm çoktan bitmişti ama o işini hallettiği için sevindim. üzüldüğünü de anladım ertesi gün yemeğe gidelim öyle kutla dedim. abartmak aklıma gelmedi çünkü o robot değil.

kırılın ben kırılmayın demiyorum ama abartmayın yahu. ben bu tribi arkadaşıma filan atarım. sevgilim benim can yoldaşımdır o benim doğum günümü kutlamadıysa ben onunkini kutlarım maksat zaman geçirelim anı biriksin.
Benim dogun gunumde de cok benzerini yasadik projesi nedeniyle gelemedi ama üzüldüğünü farkettim yani bu kadar icimde buyutmemistim sizinle ayni fikirdeydim ama bu defa farkli hissediyorum dusuncesizligi uzulmem yanına kalmasin istiyorum

Kafasi yogun sıkıntıları var bunlari biliyorum ama bunlar benim ozel günlerimi mahvetmeye gerekce olamaz diye düşünüyorum hic bisey yapmasa da o gun gurur yapmayip sabah bi arasa o kadar cok aglayip uzulmuycektim o gun.Yani cok dusuncesiz bi insan degil kus oldugumuzda arada bi cicek ya da bi hediyeyle gelir.ilk ise basladigimda bile ince dusunup guzel bi kalem hediye etmisti o bile cok mutlu etmisti.Ama gercekten hislerim elimde degil ve cok kirginim kutlycaksam bile hatasini anlasin mahcuo olsun falan istiyorum

Aa sizinki şımarıklık olmuyo mu şimdi? Adam hep mutlu etmis ince düşünmüş zaten. 1-2 kere tam istediginiz gibi davranmadı diye bu kadar kin beslemeniz normal mi? Bu adam sizin en sevdiğiniz, kollarında olmak istediginiz kisi degil mi? Gözlerime bakarken iciniz erimiyor mu? Bu kadarcık seyden nasil gününüz mahvolabiliyor? Ki elinden geleni yapmış. Belki size sandığınızdan daha kırgındı o yüzden sabahtan kutlamaya eli gitmedi ya da tamamen aklından çıktı insanlık hali sonucta olabilir.

Hem sizin sınavı kazanamayıp atanamıyor oluşunuz esasında sizin probleminiz degil mi? Yani nicin sevgilliniz bu konuda sizden daha fazla sorumlu olsun ki? Üstelik aranız da bozukmuş. Biz de böyle bisey yaşadık, ikimiz icin de önemli bir günde aramız kötüydü gün icinde 1 mesajla gayet mesafeli kutladik bitti gitti. Sizin öğretmenler gününüzden daha kişisel bir gündü üstelik. :)

Adam bu güne kadar elinden geldigince yanınızda olmus, sizi düşünerek hediyeler almışken 1 seferlik şeyden ona bu kadar bilenmeniz sizi küçük durumuna düşürür.

İlk basta ben adamı ruhsuz bi öküz zannettim ama anlattıklarınızdan sonra sizin biraz şımarıklık yapmak istediginizi düşünmeye basladım. :)

hayir hediye alma tabiki. Sana gereken onemi hassasiyeti göstermedigi icin teşekkürmü edeceksin? realist olalim biraz..hediye de alirsan şu mesaji verir ona ; sen bana ne yaparsan yap ben hep sana deger vericem..! oysa nazik kisa bir mesaj şu mesaji verecek ; sen unuttun kutlamadin ben kutlarim özel günler hatirlanmasi gereken günlerdir.ama hediye almadim cünkü incitilmistim o kadar ileri gidemem ben de degerliyim.!

Back