Gaddar sevgilinin dogum gününü kutlamali mıyım?

O yapti bende yapicam, o kutlamadi bende kutlamam diye al gulum ver gulum yaparsaniz birbirinizi bogar sonunda ayrilirsiniz, benden soylemesi.
Benim esim ogretmen, ben hep hediye alirim, sarilir kutlarim. Ama o aslen ogrencilerinden bekler, bunu da esasen ogrenciler ustlenir zaten. Ayrica eaim atama beklese, oturup kucak dolusu hediye almam. Atanin once, o zaman da umrunda olmazsa bu konularda hassasiyetiniz oldugunu aktarirsiniz.

O yapti bende yapicam, o kutlamadi bende kutlamam diye al gulum ver gulum yaparsaniz birbirinizi bogar sonunda ayrilirsiniz, benden soylemesi.
Benim esim ogretmen, ben hep hediye alirim, sarilir kutlarim. Ama o aslen ogrencilerinden bekler, bunu da esasen ogrenciler ustlenir zaten. Ayrica eaim atama beklese, oturup kucak dolusu hediye almam. Atanin once, o zaman da umrunda olmazsa bu konularda hassasiyetiniz oldugunu aktarirsiniz.
Geçen sene cok guzel surpriz yaptigi icin bu sene haliyle beklentiye girdim..dogum gunum olmus olsa da ayni sekilde gurur yapacaktı kutlamiycakti buna eminim o yuzden gune takilmayip ozel gunumu kutlamadigina odaklansaniz daha cok sevinirim:)

Geçen sene cok guzel surpriz yaptigi icin bu sene haliyle beklentiye girdim..dogum gunum olmus olsa da ayni sekilde gurur yapacaktı kutlamiycakti buna eminim o yuzden gune takilmayip ozel gunumu kutlamadigina odaklansaniz daha cok sevinirim:)

Gecen aene gorevdeydiniz ama, birde o var.
Ayrica ben gune takilmiyorum, ama ogretmenler gunu ile dogum gunu "bence" farkli seyler ;)

Gecen aene gorevdeydiniz ama, birde o var.
Ayrica ben gune takilmiyorum, ama ogretmenler gunu ile dogum gunu "bence" farkli seyler :KK66:
Gecen sene gorevdeydim bu sene evde buruk bi gun gecirdim sirf bu yuzden bile dusunup kutlamasi gerekirdi asil evde oldugum icin. Size göre farkli bunu anladim ama sevgilim icin oyle degil dogum gunumde olsa emin olun aynen boyle olacaktı bu yuzden o şekilde dusunerek degerlendirmeniz gerek

Gecen sene gorevdeydim bu sene evde buruk bi gun gecirdim sirf bu yuzden bile dusunup kutlamasi gerekirdi asil evde oldugum icin. Size göre farkli bunu anladim ama sevgilim icin oyle degil dogum gunumde olsa emin olun aynen boyle olacaktı bu yuzden o şekilde dusunerek degerlendirmeniz gerek

Iyi de sevgilisi olan sizsiniz, ben onun karakterinin detayini bilemem. Kaldi ki bu tarz keci inadi olan bir yapidaki insani degistirmek maalesef cok zor. Yani bu on sene sonra ds ayni yapida kalir.

Ama daha once kutlayipta bu yil bunu yapmasi o mesaji verdi haliyle.bazi duygularimiz elde degil ki yani istesem de atamiyorum kirginligimi.Kutlayim diyorum ama onun gururlu kinci tavrına ragmen kosulsuz ona bagliymisim hissi vermek istemiyorum.o gun ki kirginligimi az da olsa anlasin istiyorum
Sizde gururlu ve kinci bir tavır sergilemil olacaksınız kutlamadığınızda yada kutlayıp laf soktuğunuzda. Tartışmanız demek ki sevgilinizi çok kırmış, çok kızdırmış. Size tepki koymuş. Nasıl siz kırılabiliyorsunuz ve belli ediyorsunuz, oda etmiş. Doğum günğ daha özel ve daha önemli günler içinde. En önemlisi. Bana göre onunda çok önemi yok. Yinede bi mesaj beklenir. Sizde uzatmayın bence.

Sen kutlama onun dogum gününü tekrar soyliyim :) Doğmasının ne faydasi var sana :) niye kutlamadın derse de sen benim öğretmenler günümü kutlamadiginda bitti bu iliski de ayril. Kendini kpssye ver. Seni mutsuz eden seyleri cikar simdilik hayatindan. Ilk kurşunu o atmis gaddar olduğunu dusunmen bile yeter. En iyisini sen bilirsin. Ozel gun meselesi degil bu. Araniz kotu diye dusunceli olmaktan vazgecen kinci bi insan var karsinda. Sen niye kosulsuz sartsiz enayi gibi iyi olcaksin. Bence o hareketinin bi bedeli olmalı.

Kızlar bi konuda fikririnize ihtiyacim var.Ben atama bekleyen bir öğretmenim sevgilim ogretmenler günümü bu yil küs oldugumuz icin kutlamadı.Gecen yil calistigim okula cicekler gonderip cok mutlu etmisti bu yil evdeyim ve daha hassas bi donemden gecmeme ragmen o gun aramadi bi mesaj dahi atmadi aksam uzeri ben dayanamayip sitem ettigimde isim vardi gün mu bitti kutlayacaktim diyerek kutladi yani berbat cok buruk aglayarak bi gün gecirdim ve kirginligim hala tam gecmis degil.Simdi dogum gunu yaklasti ve kutlama konusunda cok araftayim.Bir yanım onun gibi yap aksam ustune kadar hic kutlamal mesaj atarsa da onun gibi gun mu bitti diyerek kutla hediye surpriz falan yapma yasadigin kirginligi anlasin diyo diğer yanim dogum gününde ona o buruklugu yasatmaya el vermiyo hem dogum gunune en yakin tarihte buluştuğumuzda hediye almadigim icin yine mahcup olurum pisman olabilirim diyo.Siz olsaydiniz ne yapardınız?
Sevgilim öğretmenler günü mü kutlamadı mı? Çiçek almadı mı? Ne?
Talebeniz mi, çocuğunuz mu bu sizin?
Şu öğretmen kişilerinin de o gün de hediye beklemeleri (beklemeyenleri tenzih ederim) beni darlıyor. Çiçek gönderdi çok mutlu etti, telefonda kutladı mutlu olmadım.
Biraz şımarıkça geldi.

Siz bu insanla 1 senedir küs değil misiniz yani ayrılmışsınız değil mi barıştık falan birşey dememişsiniz. Yani bu insan artık hayatınızda değil öyle değil mi o yüzden de sizin öğretmenler gününüzü kutlamak zorunda da değil sizinde tutup ona hesap sorup sitem etmeniz çok yersiz olmuş bir beklentide olduğunuzu göstermiş hem de daha gün bile bitmeden.

Ben olsam umursamaz davranırdım ayrıca artık hayatımda olmayan küs olduğum birinin neden doğumgünün kutlayıp sürprizler yapayım hediyeler alayım ki en fazla bir doğumgünün kutlu olsun derim onu bile demem aslında.

O gün sizinle görüşmemiş bile öğretmenler günü gel dışarı çıkalım bile dememiş bu insan demek ki görüşmek istemiyor daha fazla zorlamayın bence yolunuza bakın.

bence kutla o kadar abartacak bir şey değil yani öğretmenler gününü kutlasa ne kutlamasa ne. sen sonuçta bu mesleğini para için yapıyorsun. ben de finansçıyım finansçılar günümü kimse kutlamıyor. oturup da ağlamıyorum.
doğumgünü farklı bir şey. kutlanmalı. çok içten kutlamasan bile bir mesaj at bari.

O umursamaz tavrı kabul edip ilişkiye devam ettiysen şimdi niye sorun yapıyorsun ki?
O zaman koyacaktın tavrını ya da bitirecektin ilişkini.

Kızlar bi konuda fikririnize ihtiyacim var.Ben atama bekleyen bir öğretmenim sevgilim ogretmenler günümü bu yil küs oldugumuz icin kutlamadı.Gecen yil calistigim okula cicekler gonderip cok mutlu etmisti bu yil evdeyim ve daha hassas bi donemden gecmeme ragmen o gun aramadi bi mesaj dahi atmadi aksam uzeri ben dayanamayip sitem ettigimde isim vardi gün mu bitti kutlayacaktim diyerek kutladi yani berbat cok buruk aglayarak bi gün gecirdim ve kirginligim hala tam gecmis degil.Simdi dogum gunu yaklasti ve kutlama konusunda cok araftayim.Bir yanım onun gibi yap aksam ustune kadar hic kutlamal mesaj atarsa da onun gibi gun mu bitti diyerek kutla hediye surpriz falan yapma yasadigin kirginligi anlasin diyo diğer yanim dogum gününde ona o buruklugu yasatmaya el vermiyo hem dogum gunune en yakin tarihte buluştuğumuzda hediye almadigim icin yine mahcup olurum pisman olabilirim diyo.Siz olsaydiniz ne yapardınız?

Ya bu dogum gunu evlilik yil dönümü sevgililer günü bittide simdide ogretmenler gunu için mi bu kadar triplere girmissiniz..
Şu bir gerçekki erkekler bizim kadar takmiyor ve önemsemiyorlar ya beklentiyi düşüreceksin yada beklentin oldugunu soyleyip hediyeni bile almaya gidersin esim benimkini unuttu cikip beraber hediye aldik zorlastirmayalim bu kadar hayatimizi.

Atanamamış bir öğretmenin gününün kutlanması da ilginç
O zaman tüm kadınların anne olmayanın da anneler günü kutlansın.
Ayrıca siz potansiyel öğrencilerinize öğretmensiniz ,sevgilinize değil.
Kadınlar günü de aslında EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜdür.
Eşlerinden kutlama bekleyip üzülen de var.
Mana ve önem açısından bilgi eksikliğinden kaynaklanan durumlar.
Amaç üzüm çalmak değil,bağcıyı dövmek.

Atanamamış bir öğretmenin gününün kutlanması da ilginç
O zaman tüm kadınların anne olmayanın da anneler günü kutlansın.
Ayrıca siz potansiyel öğrencilerinize öğretmensiniz ,sevgilinize değil.
Kadınlar günü de aslında EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜdür.
Eşlerinden kutlama bekleyip üzülen de var.
Mana ve önem açısından bilgi eksikliğinden kaynaklanan durumlar.
Amaç üzüm çalmak değil,bağcıyı dövmek.
Canim biz ataninca degil diplomayi alinca öğretmen oluyoruz.Çok cahilsin afedersin bilgi eksikliginden kaynaklaniyo diyecektim

Onun bana yaptığının aynısını yapardım, hatta beni aramasını umduğum gün içerisinde onu hiç aramazdım ertesi gün bakalım ne diyecekti size, çünkü gün bitmiş olacaktı.

Back