gaddar kadinin yaptigi siz ne yapardiniz

gelininiz ufacık çocuğu dövmekle çok suçlu, ama bu çocuk için yapılankavgalar kıyaslamalar bana çok saçma geliyor,onun çocuğuna daha çok değer veriyorlar vs gibi

boyle durumlarda gayet siddet yanlısı olabiliyorum cunku ortada ufacık cocuk soz konusu ve benim cocugum bu yuzden evlatlıktanmı reddedicek babam buyursun etsin o kadını mahvederdim

Normalde mülayim bir insanım yani kavga eder tartışırım ama bir insanla fiziki kavgaya girmem ama böyle bişey yaşasam. Paralarım orası kesin. Benim çocuğumu döven baba gelinini reddetmeyip beni reddedecekse de keyfi bilir . Gelini bir güzel dövüp babama da bunu derim. Yok ben bunu yapamam diyorsan birdaha ne giderim nede torun yüzü gösteririm . Ben o evde yokken benim gibi savunacak biri yoksa çocuğumu bırakmammm

bugünün ahlaksızı da sen misin

babam kım oluyo yaaa
kızımı dövenın agzını burnunu dagıtırım
Allah ım yaşatmasın böyle bişeyi

Döverim ki giderim kapıya
yenge bişeyler olmuş bugun derim
suratını avuçlarım
yapmazsamda en adi şeyim yani

gercekten sacından sürüklemişse evladımın da bileceği ve göreceği şekilde o kadına bunun hesabının sorar ondan sonra da iletişimi keserdim. merhaba merhaba. babam da kızarsa kızsın. oldu artık. ayrıca kızınızı herkese emanet etmeyin.

Farzedin ki çocuğunuzu bırakabileceğiniz bir yer yok. Birdaha o yavruyu bırakmayın.

valla çocuğuma bırak gelini annem vursa tanımam bu nedenden evlatlıktan red ederse de etsin babam. ne saçma şey bu be. kadın kompleksli mi nedir küçücük çocuğa mı gücü yetiyo? ben olsam gider o kadının saçından tutar sürüklerdim yerlerde. hadsize bak o kim ya?

Canim ben çocuğum için bütün gemileri yakarım. O kadın çocuğa şiddet uygulayıp vücut bütünlüğüne zarar vermiş pisikolojik şiddet de uygulamış. Ben olsam babamı falan dinlemem hemen darp raporu alıp şikayetette bulunurum. Bu kadınin yaptığı ciddi bir suç. Sakin kimseden çekinme canım.

alll iste aynı babanın farklı versiyon bendede var böylesi isine gelmedimi evlatlıktan reddeder onu dinlersen meleksin dilnemezsen allah belanı versin der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…