• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gaddar kadinin yaptigi siz ne yapardiniz

Senden 20 yas buyuk olan kadin senin 9 yasindaki cocugunu surukledi emi?
Yani bildigin en az 30 yasindaki kadin.
Siz ne yaptiniz?
Umrumda olmazdi babammis oymus buymus, o kadini varya.
Sokakta sururdum.

Ben emin olamadim fake mi degil mi diye acikcasi

Adının bir yorumda Hüma diğer yorumda Bircan olduğunu söylemiş. Birinde ev hanımıyım diğerinde kendi işimin patronuyum demiş. Birde hamile olup kendi çocuğuna isim bulmaya çalışırken 3.5 yıl önce menopoza giren annesinden kardeş istemesi çok tuhaf geldi bize. Bilemiyoruz artık.

Adının bir yorumda Hüma diğer yorumda Bircan olduğunu söylemiş. Birinde ev hanımıyım diğerinde kendi işimin patronuyum demiş. Birde hamile olup kendi çocuğuna isim bulmaya çalışırken 3.5 yıl önce menopoza giren annesinden kardeş istemesi çok tuhaf geldi bize. Bilemiyoruz artık.
Valla fake konu açmak çok ayıp ama ne yalan söyleyeyim arkadaşı takdir ettim. Hikaye, kurgu filan on numara. Bence direkt dizi senaryosu yazmaya başlaması lazım. :)

Aa o kadar ayrintiyi gormemistim been. kandirildiikkkkk

Konularını okuduk tatlım, hepsi birbirinden tutarsız. Birisinde adım Hüma demiş diğerinde Bircan, bir yerde ev hanımı olduğunu söylemiş diğerinde kendi işimin patronuyum demiş. Soy harften isim türetmeye çalışırken, bebeğine isim ararken hamile olduğunu söylüyor. 3-4 yıl önce menapoza giren annesinden kardeş istemesi bize tuhaf geldi. Öyle yani hepimiz bu kanıya vardık. :KK53:
vah vahh. senaryolar yine tutarsız demek. buda olmamış

offfff bi sahte konu daha.manyak mısınız kardeşim ya hadi eskiden sapıktınız cinselliğe dadanmıştınız şimdilerde aile fantezileri revaçta demek ki.

bizimla deyılsın git utan bi köşede sahte konu açtığn için
inanan oluyor . bunlarda tatmin oluyorlar bunu yapmaktan. garip bir ruh hali olsa gerek

yiyeyim bir dal pardon tane:)
Biraz garip olacak, bunu benim söylemem ama, feyk olmayabilir arkideş.
97 mesaj ve bir aydan fazladır feyk takılıyor olmak, sabır işi, ve her yiğidin harcı değil. Bu kadan uzun süredir burada sabırla feyk takılacak başarıdaki bir zat-ı meçhul, isim konusunda tutarsız olmamayı da akıl eder mutlaka.
Kendi işinin patronu olmak / ev hanımı olmak, şu son zamanlarda çıkan network'lerin en bilinen sloganları zaten, ikisi aynı anda olabiliyor artık dolayısıyla.
Kardeş isteme muhabbeti de, kendi aralarındaki bir dialogtan ötürü olabilir, aslını iyice bilmek lazım. Bana göre üslupta bilindik feyk kokusu yok.
EDİT: Son yorumunu bilemiycim, ona bakarsan zıpzıp'ın da hesabını eylüle kadar başkası kullanıyormuş, falan filan.

Biraz garip olacak, bunu benim söylemem ama, feyk olmayabilir arkideş.
97 mesaj ve bir aydan fazladır feyk takılıyor olmak, sabır işi, ve her yiğidin harcı değil. Bu kadan uzun süredir burada sabırla feyk takılacak başarıdaki bir zat-ı meçhul, isim konusunda tutarsız olmamayı da akıl eder mutlaka.
Kendi işinin patronu olmak / ev hanımı olmak, şu son zamanlarda çıkan network'lerin en bilinen sloganları zaten, ikisi aynı anda olabiliyor artık dolayısıyla.
Kardeş isteme muhabbeti de, kendi aralarındaki bir dialogtan ötürü olabilir, aslını iyice bilmek lazım. Bana göre üslupta bilindik feyk kokusu yok.
canım bir önceki mesajıma bak

EDİT: Son yorumunu bilemiycim, ona bakarsan zıpzıp'ın da hesabını eylüle kadar başkası kullanıyormuş, falan filan.

nasıl olmadın. aynı nick aralıkta bekarım yazıyor çocuğum yok yalnız yaşıyorum diyor burada evli 9 yaşında çocuğu var
Aman, ne bileyim oky, benim de saflığım tuttu mu tam tutuyor.
Bundan sonrası takdir-i admin :)

bu insanda yalan söyleme hastalığı var bence. yalan söyleyemeden duramıyor.
her yorumda ayrı bir yalan baksanıza.
ben konuyu ilk okurken , yeğeninin hakkında " arkadaşı yok, karnesi zayıf , kıskanç" gibi laflarına takıldım. sen yeğenini böyle ezersek anlatıyorsan, aranızda husumet vardır. diye düşündüm. ve yazdıklarını abartıyorsundur diye yorum yapıcaktım ki , konu sahte çıktı.
ne tür bi alemde yaşıyorsun konu sahibi, gerçekten merak ediyorum.
çocuğu saçından tutup merdivenlerden sürüklemiş miş, ne biçim fantezilerin var böyle,

Kimse bir çocuğu dövemez. Haksız bile olsa.
Onların başına dünyayı yıkmanız gerekirken, babanızın yaptığına mı takılıyorsunuz?
Bırakın efendim, çocuğunuza sahip çıkın.

Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda
bir mesajıda bu. resmen milletle dalga geçiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-2816#post-38695770
yalnız bir arkadaş güzel vermiş cevabını

Son düzenleme:
Back
X