• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gaddar kadinin yaptigi siz ne yapardiniz

konu sahibi sen o yengeye şöyle kk yı öv biraz çok harika kadınlar var süper ötesi paylaşımlar yapılıyo de buraya üye yap

sonra gerisini bize bırak :KK53:

Konu sahıbı, 9 yaşında kız çocuguna sahip bir anne olarak menopaza gıren annenızın bebek sahıbı olmasını istıyorsunuz.
Kızınız dayak yıyor ama burada isim türetmece oyunu oynayabılıyorsunuz.
Konunun gercek oldugunu düşünmüyorum artık.

Konu sahıbı, 9 yaşında kız çocuguna sahip bir anne olarak menopaza gıren annenızın bebek sahıbı olmasını istıyorsunuz.

:KK57::KK57:

bende baktım konularına ACİL YARDIM başlıklı konuya kadar pek çelişki bulamadım ama koskoca kadın menopoza girmiş annesinden kardeş ister mi? hadi istedi diyelim buraya kou açar mı? annenle aynı anda mı hamilelik yaşayacaksın?

Kullanıcı sahte ahanda buraya yazdım kızına isim ararken ismim Hüma diyor başka bir konuda bircan diyor, ev hanımı olarak görünüyor ama kendi işimin patronuyum diyor ailesiyle arası bozuk ama annesinin çocuk yapmasını istiyor ayrıca hamile biri nasıl hamileyken doktora danışmadan kafasına göre zayıflamaya çalışır???

Ben de diğer konularına baktım ve sizin gibi düşünüyorum..

offfff bi sahte konu daha.manyak mısınız kardeşim ya hadi eskiden sapıktınız cinselliğe dadanmıştınız şimdilerde aile fantezileri revaçta demek ki.

bizimla deyılsın git utan bi köşede sahte konu açtığn için

:KK57: Bende okudum konularını ve hepsi birbirinden ayrı şeyler bu ne yaaa şimdii amacınız ne sizin anlayamıyorum

Kullanıcı sahte ahanda buraya yazdım kızına isim ararken ismim Hüma diyor başka bir konuda bircan diyor, ev hanımı olarak görünüyor ama kendi işimin patronuyum diyor ailesiyle arası bozuk ama annesinin çocuk yapmasını istiyor ayrıca hamile biri nasıl hamileyken doktora danışmadan kafasına göre zayıflamaya çalışır???

Kızı 9 yaşında değil mi bunun 9 yıl önce mi açmış konuyu? yoksa 2 çocuğumu varmış?

Sahte konu açarak nasıl bir tatmin yaşıyorsunuz? Cidden merak ediyorum.

Son düzenleme:
e yuh yani

Kızı 9 yaşında değil mi bunun 9 yıl önce mi açmış konuyu? yoksa 2 çocuğumu varmış?
O da ayrı bir mevzu konu sahibi 25 yaşında ama 9 yaşında bir kızı var ikinci gebeliğini yaşıyor 15 yaşında hamile kalmış 16 sında doğurmuş gelmiş isim türetmece oynuyor:KK45:

adım hüma demiş ama ben mahmut,ismail ya da ekrem olabileceği üzerinde yoğunlaşıyorum :KK45:

Bana da öyle geliyor, aynı zamanda işi gücü yok sanırım öyle arada buraya sahte konu açıp kendine iş güç yaratıyor herhalde. Yanarım yanarım da konusunu okuyunca çok sinirlenmeme ve doğru düzgün yorum yaptığıma yanarım.

Bu da mı gol değil... :KK57:

Dün de oldu böyle bir konu oldu biz farkedince sonra geldi birde itiraf etti...

Ya cinsellik konusunda fake konu açanları gördüm ama böyle ailevi bir konu için fake konu açmak nedir. Pardon ama siz manyak mısınız?

Back
X