- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi kisperisi00
konu sahibi sen o yengeye şöyle kk yı öv biraz çok harika kadınlar var süper ötesi paylaşımlar yapılıyo de buraya üye yap
sonra gerisini bize bırak
sonra gerisini bize bırak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahıbı, 9 yaşında kız çocuguna sahip bir anne olarak menopaza gıren annenızın bebek sahıbı olmasını istıyorsunuz.
Kızınız dayak yıyor ama burada isim türetmece oyunu oynayabılıyorsunuz.
Konunun gercek oldugunu düşünmüyorum artık.
Ben de diğer konularına baktım ve sizin gibi düşünüyorum..Konu sahıbı, 9 yaşında kız çocuguna sahip bir anne olarak menopaza gıren annenızın bebek sahıbı olmasını istıyorsunuz.
Kullanıcı sahte ahanda buraya yazdım kızına isim ararken ismim Hüma diyor başka bir konuda bircan diyor, ev hanımı olarak görünüyor ama kendi işimin patronuyum diyor ailesiyle arası bozuk ama annesinin çocuk yapmasını istiyor ayrıca hamile biri nasıl hamileyken doktora danışmadan kafasına göre zayıflamaya çalışır???
e yuh yaniKonu sahıbı, 9 yaşında kız çocuguna sahip bir anne olarak menopaza gıren annenızın bebek sahıbı olmasını istıyorsunuz.
O da ayrı bir mevzu konu sahibi 25 yaşında ama 9 yaşında bir kızı var ikinci gebeliğini yaşıyor 15 yaşında hamile kalmış 16 sında doğurmuş gelmiş isim türetmece oynuyorKızı 9 yaşında değil mi bunun 9 yıl önce mi açmış konuyu? yoksa 2 çocuğumu varmış?
hüma nerdesin gıı
gel bak konun şenlendi
Ben de tam o konusundaki Hüma'yı okuyup konuya geri dönmüştüm ki sizin yorumunuzu gördüm. :)
hüma nerdesin gıı
gel bak konun şenlendi
adım hüma demiş ama ben mahmut,ismail ya da ekrem olabileceği üzerinde yoğunlaşıyorum