• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gaddar kadinin yaptigi siz ne yapardiniz

kızımın saçını başını yolacaklar babam evlatlıkdan reddederim diyecek bende susacam
valla kimse kusura bakma kim reddederse etsin
çocuguma dokunacak adamı yaşatmam ben
heleki saçından başında sürükleyecek ben öyle gelini varya...

sizin aileniz bi cocuk için sizi evlatlıktan reddedicekse etsin kardeşim salla gitsin üzülme bile. kimse kimsnen cocuguna bunu yapamaz. adamı asarlar ne demek saçlarından sürüklemek yaaa. eşin bu olaya bişe demiyomu

Yok artık, o yaşta ki çocuğa ve başkasının çocuğuna bu sebeple el kaldırılır mı yahu, bence aranıza mesafe koyun

açık net herkese s.tir çeker herkese gerektiği gibi davranırım babanda siliyosa silsin

Ah canim ahh hic susar miyim sac bas girecektimde babam evlatliktan redederim diyor yoksa mahvederdim
sen iyi misin:KK57::KK57:
red ederse etsin bide red ederim diyen kendi baban mı
sonrasını abuk subuk anlatmışsın zaten sonrasına ben asla takılmadan
o kadının saçlarını tek tek yolar eline verirdim
mahkemeye bile giderdim çocuğuma şiddet uygulamış diye ve bir daha benim için
öyle biri olamazdı hayatımda
saf mısın nesin Allah aşkına babası durdurmuşmuş...

Hadi ya bende saf saf yazdım öyle mi? :KK45:

Bizde yazdık, ben olsam o kadının ağzını burnunu kırardım dedim. :KK48::KK51: Sonra bir arkadaş konularını okumuş. Bir ev hanımıyım diyor, bir kendi işimin patronuyum diyor. Bir adım Hüma diyor, Bir Bircan diyor. 9 yaşında kızı var, annesi menapoza girmiş , sanırım kendisi hamile annesinden kardeş istiyor. Bir sürü şey. :KK47:

canım nerden anladım sen
bende yazdım saf saf bide çok sinirlendim üzüldüm..

Konularını okuduk tatlım, hepsi birbirinden tutarsız. Birisinde adım Hüma demiş diğerinde Bircan, bir yerde ev hanımı olduğunu söylemiş diğerinde kendi işimin patronuyum demiş. Soy harften isim türetmeye çalışırken, bebeğine isim ararken hamile olduğunu söylüyor. 3-4 yıl önce menapoza giren annesinden kardeş istemesi bize tuhaf geldi. Öyle yani hepimiz bu kanıya vardık. :KK53:

terbiyesiz kadinyaa, mahalle agziyla soyluyorum yolarim o Kadin, kim reddederse etsin ne olursa olsun mahvederim o kadini utanmaz kim oluyorda o muameleyi gosteryor kizina

Konularını okuduk tatlım, hepsi birbirinden tutarsız. Birisinde adım Hüma demiş diğerinde Bircan, bir yerde ev hanımı olduğunu söylemiş diğerinde kendi işimin patronuyum demiş. Soy harften isim türetmeye çalışırken, bebeğine isim ararken hamile olduğunu söylüyor. 3-4 yıl önce menapoza giren annesinden kardeş istemesi bize tuhaf geldi. Öyle yani hepimiz bu kanıya vardık. :KK53:
valla bilemedim sevinsem mi üzülsem mi
dayak yiyen çocuk olmadığına sevindim
kendisi vasıfsız bişey demek ki burda vakit öldürmeye çalışıyor
teşekkürler canım

konu sahibi HAKKA GİRİYORSUN HABERİN OLSUN..

Onu varya mahvederdim ben olsaydim. Birak reddediyosa etsin Allah biliyor herseyi.

kızımın saçını başını yolacaklar babam evlatlıkdan reddederim diyecek bende susacam
valla kimse kusura bakma kim reddederse etsin
çocuguma dokunacak adamı yaşatmam ben
heleki saçından başında sürükleyecek ben öyle gelini varya...
kuzum FAKE imiş çözmüş arkadaşlar
böyleleri hakka giriyor haberi yok

Back
X