• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gaddar kadinin yaptigi siz ne yapardiniz

Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda
bir mesajıda bu. resmen milletle dalga geçiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-2816#post-38695770
yalnız bir arkadaş güzel vermiş cevabını

işte böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz ya, ben ona üzülüyorum.

Arkadaslar bendede bir sorun var ama sorun bende degil annemde annem iki üc yil once menepoza girdi fakat ben kardes istiyorum parasi neyse vermeye hazirim ameliyatsa ameliyat gerekirse 1 milyon TL verecegimbir yolu varmı ? Annem 48 yasinda
bir mesajıda bu. resmen milletle dalga geçiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlar-burayaaa.588029/page-2816#post-38695770
yalnız bir arkadaş güzel vermiş cevabını

oky bu konu sahte kibleyenler vardır ben de kiblemiş olabilirim hatırlamıyorum biraz sonra yine kibliycem ama konu niye açık hala ya da neden üye banlanmadı ki? artık bu tür üyeler banlanmıyo mu kurallar mı değişti? çünkü eskiden cinsel konular sahte açılırdı şimdi manyaklar toplumsal konulara yöneldi :KK70: acaba o yüzden mi yasak değil diye aklıma geldi.

oky bu konu sahte kibleyenler vardır ben de kiblemiş olabilirim hatırlamıyorum biraz sonra yine kibliycem ama konu niye açık hala ya da neden üye banlanmadı ki? artık bu tür üyeler banlanmıyo mu kurallar mı değişti? çünkü eskiden cinsel konular sahte açılırdı şimdi manyaklar toplumsal konulara yöneldi :KK70: acaba o yüzden mi yasak değil diye aklıma geldi.
canım. mune yada kazen online değil. henüz kiblere bakılmadı. online olunca gerekeni yaparlar

valla isin icinde ne olursa olsun kim olursa olsun
benim cocuguma bunu yapani indiririm yere

son yazilanlari simdi gördüm
cok uzucu valla ne diyeyim
okudugum zamana yazik

Back
X