• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FYC Olduk ve Çok Mutluyuz

eşimin ailesi yüzünden kapalı oldum demişsin sen pek memnun değildin galiba ama böyle güzel olmuşsun mutluluklar..

Fatommmmmmmm ablasının bir tanesi çok ama çok güzel bir gelinsin allah ikinizinde birbirinize bakarken gözlerinizin içini güldürsün ..Bir yastıkta torun torunu görün inşallah FENERBAHÇE'li bir yiğen bekliyorum :D

orta karar olmuş işte hem soğuğada denk gelmiş
gayet güzel olmuş gelinlik gelinliktir çuvalda olsa yakışır valla
ben hiç yakışmayan birini görmedim mutluluklar

Kızlar evet de biraz kapalı oldum diye bu durumdan hoşnut olmadım demedim ki ben, çünkü bende yadırgamadım o soğukda iyi de oldu gerçekten zira her bir tarafım dondu kuaför, stüdyo, salon derken sırnaşık şey

Bu arada teşekkür ederim güzel dileklerinize, Fenerbahçeli yeğen isteyen çileğim bismillah yavs daha taze gelinim ben :roflol::roflol:

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınıza. Bu arada arkadaşım gelinliğimi eşimin ailesi değil ben seçtim, sadece onlar isteklerini dile getirdiler ben arkadaşımla seçim yapmaya gittiğimde onları kırmadım ve böyle bir gelinlik ortaya çıktı.

Back