ben kullandım bu spreyi malesef hiç bi işe yaramıyo ben genital bölgem için kullandım sonuç negatif uyuşmuyorr
Ben de kullandım,bir işe yaramıyor boşuna para verme derim ben.
Kızlar genital bölgeye ağda yapma sorunu yaşardım eskiden..Ama o sorunu aştım çok şükür..Artık ağda hep elimde:)) Yıllarca jilet kullanırdım ..Üniversitede iken yurtta oda arkadaşım 20 tl falandı emla krem almıstı..(4 sene once )..5 saat beklettı kremı yıne de agdayla alamadı..
O arkadasımı aldım kuafore gıttık...bir kez aldırdıktan sonra asla daha acımadı..
Ama kuafore gıtmem dersenız benden sıze tavsıye; uzunsa agda cok acıtır..jiletle kesın ve hafıf cıkmaya basladıgında agdayla almaya baslayın..jıletle kesılmıs oldugu ıcın hepsı bırden gelmez.. ama bırkac gun sonrasında cart cart dıee agda heposını acısız cekıo ...sonraa ohh misss:))
woww lazer mı :)) ben de ıste ona cesaret edemıyorum nedense:) amaa ıste bıraz ıgrenc bi detaya gıreyım..agdadan sonra o sevmedıgım ordakı kara goruntu de pudrayla beraber yok oldu zamanla :) bu yanı iyi gelıyor bana da..
bende cesaretsizdim de çoğu arkda$ımda tüğ çıkmaz oldu ,neden her ay ağdayla ~ jiletle vs uğra$alım ki ...lazere 45 günde bi gidiliyo 6 seans sürüyo :)) evlenmeden kurtulmam lazım $u ağda olayından
45 gun mu ? :))ne de güzel bişeymiş meğersem :) kıskandım suan ciddi ciddi ..duu ben de bır arastırayım bakayım :)
evet canım tek bölgeye gitceksen eğer (mesela ben sadece genitale gidiyorum) kontrol olmuyo. atıyorum bacak koltuk altı genital die gidersen 10 yada 20 günde bir kontrole çağırıyolar :)) kontroller ücretsiz oluyo ,çıkan tüğlere atı$ yapılıyo 15 20 dk en fazla. dü$ünsene her ay uğra$acağına lazere gt kurtllbakalım in$allah uzun yıllar çıkmaz bdaha
çok güzel bir metodmuş...Teşekkürler bilgi için tatlım..heveslendım :))
cnm benm h.g bende emlayı denedim ama olmadı. ağdayı kuaförde yaptırmak bencede en iyisi çünkü biz kırıyoruz ister istemez çabuk uzuyo veya azalma olmuyo .... lazere ba$ladım bakalım 2 hafta oldu ,ilk seansda baya dökülme var ... in$allah tekrarlamaz :))
cnm kaç seans oldu şmdi ne durumda pki? bnde lazere başlamayı düşünüyorum ve tüm vücut
Cok sevindim cnm benim. Hangi sehirdesin peki hastanedemi yaptırıyorsun bi de seans bası ne kadar veriyorsun? Cok mu soru sordum :)mrb cnmbencede kesinlikle ba$lamalısın. benim 1.seansımdan yakla$ık 7 8 gün sonra üst bölgelerde epey dökülme oldu. bu c.tesi 3.haftam olucak ve çok $kür tüğlenme yok ... Annemin kar$ı olmasına rağmen ,benim sonucumu gördükten sonra o bile ba$lamayı dü$ünüyo o kadar yumu$atıyo ki teni anlatamam. umarım tekrarlama olmaz. daha ilk seansta böyleyse bilemiyorum yani
Cok sevindim cnm benim. Hangi sehirdesin peki hastanedemi yaptırıyorsun bi de seans bası ne kadar veriyorsun? Cok mu soru sordum :)
estf. canım benm sor sor130 veriyorum seans ba$ı 45 günde bir :)) sadece genitale gittiğim için böyle tüm vücut için daha hesaplı paket fiyatlar var. eğer kredi kartn yada toplu miktarda paran varsa paket yaptır derm ben ... Ankarada oturuyorum ,kızılay yüksel caddesindeki poliklinik'e gidiyorum. güzellik salonlarına güvenmiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?