Futbol Ve Kocalar

esram

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2006
39
0
Kocanız futbola düşkün mü? Ortak izlediğiniz dizileriniz var mı? Ben cevap verim önce: TAM BİR FUBOL DELİSİDİR. 24 SAAT İZLEYEBİLİR. BU NEDENLE 2. TV ALMAK ZORUNDA KALDIK..............:sm_cool:

DİZİ Mİ ? BERABER İZLEMEK ŞURDA KALSIN SESİNE BİLE DAYANAMAZ.......:bbo:

bende bu konuda şanslıyım eşim futbolu sevmez sadece milli maçlar benim babam çok düşkündü spora futbol,basketbol ne olursa izlerdi saatlerce hiç bıkmadan izlerdi.eşimle dizide izliyoruz aynen pembe panter gibi yaprak dökümü ve kurtlar vadisi, bikaç tane daha dizim var bu kadar:sm_confused

futbola düşkünde laf mı adam futbol manyağı yaa laelaelaelaelae
o kadar ki bir keresinde evlilik yıldönümümüzde akşam maç izlemeye gitti de maçtan sonra kutlayabildik ancak:eek:klava:

ama ortak izlediğimiz diziler var tabi pars nakroterör, kurtlar vadisi (yalnız bu dizileri ben de severek izliyorum), iki aile (eşim çok seviyo), genco, yaprak dökümü

Valla ne yalan söyleyeyim biz futbol maçlarını,gece yarılarına kadar süren spor programlarını beraber izleriz.Ben çok keyif alırım cidden:dance:
Aynı şekilde ortak dizilerimiz vardır.yerimseniben
Televizyon konusunda zıt düştüğümüz pek olmamıştır.:1rolleyes:

Bizde de sorun olmaz futbolda izleriz, dizide.
Ortak izlediğimiz diziler; Elveda Rumeli, Yaprak Dökümü ve Parmaklıklar Ardında geri kalan zamanlarda tv ye eşim yön verir. Problem çıkımıyor yani
:asigim:

Benim eşim milli maçlar hariç maç izlemez..
Dizilerde de ısrarla izlediği yaprak dökümüdür onun haricindekilere bakmaz..
Ben izlerken o da çalışır yanımda..:asigim:

malesef şanssızlardan biriyim
tam bir manyaktır hatta bağıra çağıra izler
komşular kavga var sanırlardı önceleri şimdi alıştılar
futbolu bende severdim ama eşimin böylesine pis maç seyretmesinden dolayı
bende soğudum maçlardan

benim esimde sevmez maclari savas dovus filmi seyretmeye bayilir ama bnde daha cok ask filmleri filan seyretmek istiyrm esimde istemiyo boyle entrikali seyler izleme diyo izlettirmiyo ancak bagira cagira yaprak dokumunu izleyebiliyorum......

Eşimin futbolla maçla hiiiiiç ilgii yoktur, izlemez.
Benim de dizilerle hiiiiç işim yoktur, izlemem.
Dolayısıyla hiç bir problem olmuyor.
DVD alıp beraberce film izliyoruz çok daha keyifli. :icecream:

eşim maç seyretmeyi sever ama fanatık değildir. Olursa bakar olmazsada önemli değil. Onun seyreti maçları bende onun seyrediyorum helede milli maç ise zaten ben ondan daha heyecanlı oluyorum.
İkimizin ortak seyreti dizi bitek Yaprak dökümü, onun dışında ben dizi takip etmiyorum. Eşim kurtlar vadisi ve bikaç dizi daha seyrediyor isimlerini bile tam bilmiyorum. Bazen onunla izliyorum ama genelde bişey anlamiyorum. O yüzden o dizi seyrederken bende internete takıliyorum, yada puzzle yapıyorum yada kitap okuyorum vs.

benim eşim de fanatik hatta 10_15 yıl önceki maçları bile izler.bereket iki tv varda sorun olmuyo.

futbol = benim kocam

maçlar yetmez arkasında, santra, telegol, 91. dakika vs. ne kadar program varsa izler.

ben daha çok haftasonu yabancı takımların maçlarını izlerim. arada eşimle ortak iddia falan oynarız. çanakkale dardanelspor 1.ligdeyken burada oynanan tüm maçlarına giderdik. tuttuğumuz takımlarda anlaşamayız sadece....:kızgın:

eşim hem bi futbol delisi daha yetmiyo halı saha maçı delisi oynuyo... yalnız benimle de bazı dizileri izler. zaten beyendiğimiz dizi ler ortak.... ikimiz ikliyoruz... maçlar oluncada benim ayrı tv. var... eğer maç iyi ise... bende izliyorum eşimle...ama halı saha maçlarından kaçamıyorum.... hep bende varım...

eşim hem bi futbol delisi daha yetmiyo halı saha maçı delisi bide oynuyo... yalnız benimle de bazı dizileri izler. zaten beyendiğimiz dizi ler ortak.... ikimiz ikliyoruz... maçlar oluncada benim ayrı tv. var... eğer maç iyi ise... bende izliyorum eşimle...ama halı saha maçlarından kaçamıyorum.... hep bende varım...

Ahh ahh bırakın türk takımlarını benim kocacım sağolsun dünyada ne kadar lig varsa tv hangisini veriyosa oturur izler. Maç olmadığı zamanlarda izlediğimiz diziler ortak allahtan.

benim eşim maç hastasıdır

televizyonda mahalle maçı bile verseler izler.senağlamamaç bulamazsa basketbol,boks izler.ben dizi olarak sadece yaprak dökümünü izliyorum.

anlamıyorum maçı seyrediyor sonra gollerini seyrediyor sonra özetini bide 1 hafta yorumlarına bakıyor.madem bunları izliyorsun maçı niye izlersin anlamam.Kötü Kazen

ben çözüm buldum CADIARZU işim var ise o maç seyrederken işimi hallediyorum yok onunla beraber oturmak istiyorsam bütün dişiliğimi :eek:kullanıyorum hemen perşimden geliyor

benimde eşim sever maç izlemeyi fener delisidir zaten.ama birlikte izleriz.dizilerimizide birlikte izleriz.o yorumları izlemeyide sever ama ben istemessem bırakır sağolsun.izlesin ne olucak kocacım işte .Allahtan abartmıyor ama abartsa fenalık gelir o kesin.

Benim eşimde tam bir futbol manyağıdır ama ben ondan daha manyağım.laelaelaelaelae

Bende futbolu çok severim. Maç varsa beraber izleriz. Yorumlar yaparız, kavgalar ederiz. Ortak izlediğimiz dizilerde var. Herşeyi beraber izleriz. Bir filmi ben izliyorsam ve beğenmemişse yine de benimle izler. Diğer odaya 2.tv ye gitmez. Ama aynı şekilde bende onun izlediğini oturur onunla birlikte izlerim.
Önemli olan sarılarak tv izlememiz zaten. Çok hoşuma gidiyor. Çaktırmıyor ama onunda çok hoşuna gidiyor.

ben artık maç,futbol ve hatta yeşil kelimesini duyunca bile aklıma halısaha geliyo nefret ediyorum.bana tv izletmez benim dizim oynadığı akşamları kahvede izler gelir maçı dinler izler izlediği maçın görüntülerini izler maç yorumlarını izler eve 2.tv alalım böyle olmuyo dedim aldık ama beyefendi işten geliyor yemek yiyor odaya bi kapanıyo yatana kadar çıkmıyo o kadar hasta yabni ayyyy çıldırmanın son noktasındayım .allahtan 2.tv bozukdu şu tek tv var ama şimdide bende izlmek zorunda kalıyorum ya napıcam ya offf allahım sabırrrrrrrrrrr

X