• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Fuşya Gelinlik Ayakkabısı

_emos_

21 Nisan 2012 :)
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
259
0
96
38
İstanbul
Günaydın kızlar,21 Nisan'da düğünüm var. Gelinliğimin altına fuşya renkli bir ayakkabı arıyorum.İnternette de bakındım ama göremedim. Dışarıyı çok gezme fırsatım olmadı.Sizlerin gözüne çarpan modeller olursa bana bildirirseniz sevinirim.Hepinize mutluluklarr :)

emoscum meraba..bende fusya rengı ayakkabı ve gelın buketı düşünüyorum,netten kendi zevkim olan gözume çarpanları paylaşyım senınle..bende daha gezmedim..gezdikçe paylaşırım model bulursam:)
daha çok sadelikten yanayım,gelınlığın önune geçmemelı ayakkabı=)
$imagesCAT3UUW5.jpg $37450298_tn30_2.jpg $gizli-platform-topuklu-ayakkabilar.jpg $252007_260837653944745_100000555372661_1005734_1272422_n.jpg

emoscum meraba..bende fusya rengı ayakkabı ve gelın buketı düşünüyorum,netten kendi zevkim olan gözume çarpanları paylaşyım senınle..bende daha gezmedim..gezdikçe paylaşırım model bulursam:)daha çok sadelikten yanayım,gelınlığın önune geçmemelı ayakkabı=)Eki Görüntüle 325543 Eki Görüntüle 325544 Eki Görüntüle 325545 Eki Görüntüle 325546
Evet evet kesinlikle. BEn bulamadım bir türlü. Aslında br ara Vivienne Westwood Melissa'lara takmıştım ama onlardan da bulamadım.Özel tasarım mı yaptırsam "Married" konseptli bilemedim.

Gelinliğin altına renkli ayakkabılar hoş tatlı oluyor kızlar fuşyalar da çok güzeeeel. Kesinlikle renkli alın bende melissa plastik ayakkabı istiyorum nr39da da çok güzel modeller var.

Gelinliğin altına renkli ayakkabılar hoş tatlı oluyor kızlar fuşyalar da çok güzeeeel. Kesinlikle renkli alın bende melissa plastik ayakkabı istiyorum nr39da da çok güzel modeller var.

Trendyol'da blusis'in beğendiği fuşya ayakkabı vardı az önce baktım ama adını hatırlamıyorum.
Canım melissa bende istiyorum ama orijinalini bulamadım.
NR39'dan begendim sipariş vereceğim haftaya. Ama daha önemlisi 15 Ocakta NR39 markafoniye giriyomuş, haberiniz olsun!:32:

Trendyol'da blusis'in beğendiği fuşya ayakkabı vardı az önce baktım ama adını hatırlamıyorum.
Canım melissa bende istiyorum ama orijinalini bulamadım.
NR39'dan begendim sipariş vereceğim haftaya. Ama daha önemlisi 15 Ocakta NR39 markafoniye giriyomuş, haberiniz olsun!:32:

Melissanın orjinalleri harvey nichols, bilstore, home storelar da var canım ama fiyatları çok fazla geliyor bana..
Markafoni trendyol gibi sitelere sürekli giriyor ama her model olmuyor bir de her numara yok :(

Melissanın orjinalleri harvey nichols, bilstore, home storelar da var canım ama fiyatları çok fazla geliyor bana..
Markafoni trendyol gibi sitelere sürekli giriyor ama her model olmuyor bir de her numara yok :(

Bilstoreda şuan indirimde ama numarası kalmamış. Sadece siyahlarda ve önü püskül top olan modellerde numara var.
37-38ler tükenmiş. Fiyatı da 185 lira.

ayy kizlar allah iyiliginizi versin. kendimi goruncu birden celebrity gibi hissettim. ehehe. tabii fusya diyince ilk ben geliyorum akla :P
benim ayakkabim da fusya melissaydi super super duruyor gelinlikle. ebayi falan da kontrol edin bence melissalar icin. ben ebayden bulmustum. fiyati 140$veya yukari ise orjinalliginden emin olabilirsiniz..
mutluluklar :nazar:

ayy kizlar allah iyiliginizi versin. kendimi goruncu birden celebrity gibi hissettim. ehehe. tabii fusya diyince ilk ben geliyorum akla :Pbenim ayakkabim da fusya melissaydi super super duruyor gelinlikle. ebayi falan da kontrol edin bence melissalar icin. ben ebayden bulmustum. fiyati 140$veya yukari ise orjinalliginden emin olabilirsiniz..mutluluklar :nazar:
Evet çılgın gelin seni :) Kargo ücretinden dolayı ebay'dan almak istemedim 140$ ayakkabı 20$ da kargo ödemek istemiyorum.Burda Bilstore'dan baktım, 37 numara sadece siyah kalmış diğerler bitmiş bu hayalim de suya düşmüş oldu. Ben de NR 39'da bi ayakkabı buldum, bknz ;

Eklentiler

• $turuncu1.jpg
    $turuncu1.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 209
wow bu harikaymis. ama fiyonku gelinlige cok surtunmekten dolayi zarar gorur mu acaba? dusme falan yapar mi ki? magazada bi dayanaiklilik testine tabi tutmak lazim :P
bu arada melissalarimi getirmisim, turkiyede biraksaydim cekim icin gondereyim derdim :16::16:

wow bu harikaymis. ama fiyonku gelinlige cok surtunmekten dolayi zarar gorur mu acaba? dusme falan yapar mi ki? magazada bi dayanaiklilik testine tabi tutmak lazim :Pbu arada melissalarimi getirmisim, turkiyede biraksaydim cekim icin gondereyim derdim :16::16:
Ay canım benim teşekkkür ederim foto çekilmiş kadar oldum :) Ayakkabıya bende bayıldım ama annem gördüğünde şaka yapıyorum sandı yüreğine iniyodu kadının :)

Son düzenleme:
:)) bizim komsulardan biri cikip da vivienne westwood bunun markasi, gercek mi diye sorana kadar bana da hep aa lastikmis buu yorumlari geliyordu. sonra nasil olduysa bi aydinlanma yasadi herkes. ayakkabim birden bire cok farkli marjinal biseye donustu. :1:
seninki de farkli olmaz, al koy bi koseye erkenden, alisma sureci birak etrafindakilere :)

:)) bizim komsulardan biri cikip da vivienne westwood bunun markasi, gercek mi diye sorana kadar bana da hep aa lastikmis buu yorumlari geliyordu. sonra nasil olduysa bi aydinlanma yasadi herkes. ayakkabim birden bire cok farkli marjinal biseye donustu. :1:
seninki de farkli olmaz, al koy bi koseye erkenden, alisma sureci birak etrafindakilere :)

Melissaların fotoğrafını göstermiştim arkadaşlarıma ya bırak babannemlerin lastikleri giyersin diye espriler havada uçuşuyordu.
Ne zamanki kokulu yumuşacık ve ortalama 150$dan satıldığını öğrendiler "ay çok ciciiiiii" oldu :))
Dediğin gibi erkenden alıp gözlerine sokayım da alışsınlar :))

Melissaların fotoğrafını göstermiştim arkadaşlarıma ya bırak babannemlerin lastikleri giyersin diye espriler havada uçuşuyordu.
Ne zamanki kokulu yumuşacık ve ortalama 150$dan satıldığını öğrendiler "ay çok ciciiiiii" oldu :))
Dediğin gibi erkenden alıp gözlerine sokayım da alışsınlar :))

:1::1::1:
bulabilirsen guzel olur bence de, ama onceki sayfada gosterdigin ayakkabi da cok hos. bu arada gelinligin nasil merak ettim

bende fusya ayakkabı ve cicek akımına hasta olanlardım.
nr.39 ve ince topuk'ta değişik ve renkli modeler var bakmanı tavsiye ederim.

bende fusya ayakkabı ve cicek akımına hasta olanlardım.nr.39 ve ince topuk'ta değişik ve renkli modeler var bakmanı tavsiye ederim.
ikisine de baktım ama topukları çok yüksek minimum 12 cm yapıyorlar.benimse maksimum 10 cm olmalı, gelinliğimin ölçüleri alındı çünkü :)

:1::1::1:bulabilirsen guzel olur bence de, ama onceki sayfada gosterdigin ayakkabi da cok hos. bu arada gelinligin nasil merak ettim
Gelinliğim fransız danteli tül gelinlik. Eteği komple kabarık tül, uçlarında dantel var. Büstiyer kısmı ise tamamen dantel işlemeli. Kolları uzun ve dantelden yine ve hakim yakalı.Akay'dan aldım, fotoğrafı yok 2012 modeli olduğu için, gelinliğimi aldığımda ya da internet sitelerine koyduklarında eklerim, sadece etek kısmı benzer bir gelinlik buldum;

Eklentiler

• $Adsýz.jpg
    $Adsýz.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 68
Back