• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fusfusum düştü

SEHER YILDIZI

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.178
5.317
773
Kizlar günaydin. Bu gece sabaha kadar oğluşumla uğraştim rüyamda. ölüyodu daha doğrusu hastaydi sanirim ilaç verdiler ölsün diye onun saniye saniye olüşünü izledim resmen tarifi olmayan bi aci bi çaresizlikti. Sabahta eve kuş girmiş onla uğraştik çikmam diyo başka bişiy demiyor. Neyse oluşum uyandi o sira bir saat gülmekten hali kalmadi çok neşeliydi işe geleceğim için hazirladim oluşumu anneme birakacaktim o arada koltuğun köşesine koydum ki bişiy alacaktim arkami dönmeden küt yerde düştü. Yavrum nasil ağladi kizlar. Bütün neşesi kaçti . şimdi işteyim aklim hep onda of kizlar halinin üstüne düştü bişiy olmaz demi

üzülme canım olacak bunlar. bizim 3 düşme vukuatımız var bide gözümden sakınırken artık olacak diyorum bi keresinde hamaktan düştü çok şükür bir şey olmadı yürümeye başlayınca ne yapacağız bilmiyorum oraya buraya çarpacaklar ben şimdiden onu düşünüyorum allah korusun yavrularımızı

üzülme canım olacak bunlar. Bizim 3 düşme vukuatımız var bide gözümden sakınırken artık olacak diyorum bi keresinde hamaktan düştü çok şükür bir şey olmadı yürümeye başlayınca ne yapacağız bilmiyorum oraya buraya çarpacaklar ben şimdiden onu düşünüyorum allah korusun yavrularımızı

canim çok tşekkür ederim moral verdiği için. Canim rüyamda ole çaresizdim ki hala tüylerim diken diken oluyor. Onlar çoktam bütün ünyamiz olmuşlarda haberimiz yok

benim oğlum da düştü koltuktan.Allahtan bişey olmadı. ondan çok ben ağladım valla.ben de rüyamda hep kucağımdan düşürdüğümü görürdüm.nerdeyse hergün.ama olacak herhalde bunlar.kime sorsam mutlaka bi düşme vukuatı oluyo.bebeği olup da hiç düşmedi diyen duymadım ben:1rolleyes: Allah yavrularımızı korusun..

geçmiş olsun canım..inşallah bişeyi yoktur..benim oğlum da 3,5 aylık ben de korkuyorum üzerine titriyorum..dikkat etmek gerekiyor ama illaki birgün olacak (inş. olmaz da) Allah korur onları, onlar için görevli melekler vardır..sen merak etme..

ah cnm bnm 4kere yataktan kapaklandı baran bırsey olmadı.ama sen yınede annese sor kusması varmı dıye. yoksa sorun da yoktur. bununla gecmıs olsun

cok gecmıs olsun canım hepımızın basına gelıyor zaman zaman boyle seyler Allah korusun canım benım kızımda 2 kere dustu ama cok sukur bırsey olmadı.

üzülme canım benim kzımda birkaçkere yatak tan düştü hemde yerde halı yoktuu allah koruyo onları gerçektende allaha şükür bişey olmadı ama çok ağladı canımdan can gitti o ağlarken..

kiyamam ona ben gecmisler olsun gozunu 4ac derler ya bebek varken 14 acmaliyiz heralde birde cok hareketliler sagolsunlar kusma olmadiysa birsey yoktur SIK SIK ara bilgi al ama icin rahat etmezse istersen bir dr gotur daha cok rahatlarsin

Hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim kizlar. öğlen gittim çok şükür hiçbişiyi yok aman inşallahta bi daha ne benim nede sizlerin başina gelmesin amiiiin

Kizlar günaydin. Bu gece sabaha kadar oğluşumla uğraştim rüyamda. ölüyodu daha doğrusu hastaydi sanirim ilaç verdiler ölsün diye onun saniye saniye olüşünü izledim resmen tarifi olmayan bi aci bi çaresizlikti. Sabahta eve kuş girmiş onla uğraştik çikmam diyo başka bişiy demiyor. Neyse oluşum uyandi o sira bir saat gülmekten hali kalmadi çok neşeliydi işe geleceğim için hazirladim oluşumu anneme birakacaktim o arada koltuğun köşesine koydum ki bişiy alacaktim arkami dönmeden küt yerde düştü. Yavrum nasil ağladi kizlar. Bütün neşesi kaçti . şimdi işteyim aklim hep onda of kizlar halinin üstüne düştü bişiy olmaz demi

KORKMA CANIM BİŞEY OLMAZ MELEKLERİ KORUR ONU...BENİM CİMCİME SÜREKLİ DÜŞÜYOR kaydirigubbakcemile4

Back