Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları funnababy cross beşik hakkında

gorkemli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
1.184
3
156
İzmir
arkadaşlar funnababy cross beşik almayı düşünüyorum.özelcan siitesinde çok iyi indirim yapmışlar.kullananlar varsa memnunmusunuz?değilseniz nedenini yazarmısınız?

canım benim oğlumda funnababy nin diğer bir beşiğini kullandım
oğlum yaklaşık 4 ay kullandı,5.aydan sonra rahat edemedi dar geldi,birde hareket etmeye başlamıştı yatıramadım
ben resmini eklediğim beşiği sadec 5 ay kullandım sonra diğer mobilya yatağına alıştı zaten

Son düzenleme:
canım benim dediğim bu deil.90*52 ölçüsünde olan cross beşik.senin kullandığını da düşündüm bir ara ama dar geleceğini düşünerek vazgeçtim.ama yine de teşekkürler cevap için

ben 10 ay boyunca kullandım.. cok memnun kaldım.. cok hafıf ve tekerleklerı cok rahat suruluyor odadan odaya tasımak cok kolay oluyor. ben gunduz salona alıyordum ılk zamanlar.. bırde tamamen pamuklu kumak ve ahsap olması park yataklara oranla cok daha saglıklı gelıyor bana.. ayrıca goruntusude cok şık:) uzun lafın kısası ben memnun kaldım..

canım bende bir cesaret sipariş verip aldım.geçen hafta geldi. bu söylediğin özelliklerin hepsini taşıyor gerçekten.beklediğimden daha iyi çıktı.diğer beşikler gibi de hantal deil üstelik.inşallah kullanmak nasip olur:))

cross beşik katlanılıp kaldırılacakmış gbi görünüyor sanki, gerçekten de öyle mi acaba?
kullananlar bilenler yorum yapabilirlerse cok sevinrmm

Arkadaşlar selam,

Ben en az 1 yaşına kadar çocuğumu odamda yatırmayı düşünüyorum. Bu yüzden park yatak almayı planladı. Kendi odasını 1 yaş civarı yapıcaz kısmet olursa mobila yatağını da o zaman alıcaz...
Park yatağı ev içinde odadan odaya taşımak zor olur diye düşünürken sizin msjlarnızı gördüm. Ve açıkçası çok merak ettim.
Bir resim atma şansınız varmı ?
kullananlar memnun mu?
Fiyat ne civarda?
maximum kaç ay kullanılır?
bebek ahat edermi ?
şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…