funda suyu depo yağları yakıyor...tabiki diyetle beraber..:)

bende kullanıyorum 1 aydır funda suyunu .. ama diyette yapıyorum yeşil çay ve funda suyunuda aralarda içiyorum
1 ayda 4,5 kg verdim burda funda suyunun etkisi sanırım tuvalete sık gitmem ve spor yapmadığım halde vücudumda sıkılaşma olmasının etkisi oldu düşünüyorum ama içmesem yine aynısı olurmuydu bilmiyorum

ben hem bitki şeklinde hem poşet çay hemde suyunu aldım suyu 1 haftada bitti o yüzden almadım bidaha...akşamdan demliyorum sabah 0,5 lik pet şişeye koyuyorum gün boyu ordan içiyorum yada sallama çay yapıyorum aktar çok içme bağımlılık yapmasın dedi şakamı ciddimi anlamadım gerçi

ya kızlar bu funda suyu nerde satuılıyor. aktarda şişelerdemi. birde kekik suyu gibi aır kokuyormu. kekik hiç içilecek gibi değil içemedimde

ya kızlar bu funda suyu nerde satuılıyor. aktarda şişelerdemi. birde kekik suyu gibi aır kokuyormu. kekik hiç içilecek gibi değil içemedimde

aktarlarda satılıyor.1 lt den küçük boyu yok ve ücreti7-8 tl arası fazla verme millet yolunu bulmus.12,15,18 e satan var.evet ağır kokuyor.suyla karıştırıp bir kaç lokma yemekten sonra dikip içmiştim.sonrasında yemeğe devam ettim değilse o tad koku ağzından çıkmıyor..

ya biraz göz attım kekik gibi çok kokuyor anlaşılan. kekik normalde çok severim hele ki tavuk yemeklerinde. ama kekik suyunun kapağını açmaya bile dayanamıyorum.

canım ya birde oranlarını yazarmısın belki alırım ama kekik gibi ağır kokuyorsa da bilmem ki
aman ne bitykiler aldık 1-2 bardak içip bir daha arkası gelmiyor. devam edemiyorum ben

canım ya birde oranlarını yazarmısın belki alırım ama kekik gibi ağır kokuyorsa da bilmem ki
aman ne bitykiler aldık 1-2 bardak içip bir daha arkası gelmiyor. devam edemiyorum ben

canım çay bardağının dörtte birine funda suyu üzerinede normal su dolduruyorsun.

yanlız uyarayım benim önceki sayfalardada yazım var..bu funda suyu beni beter etti.elimi ayagımı uyşturdu.kalbim güm güm atmaya başladı ve ağır uyku hali yaptı..alıp denrsen ve bunları yaşarsan bilki funda suyundan bir daha içme ama burda memnun kalanlarda var.bir kaç kişiye dokundu son karar senin

çok teşekkür ederi. demek herkes de aynı etkiyi yapmıyor. bir ara vardıya kan tahliline göre diyet. bana iyi gelen sana dokunabiliyor.onun gibi demek. neyse alıp denemek lazım. memnun olanda çok.
kötü olanda var. yeyip yeyip de kilo almayan şanslı kullardan olsaydık keşke. doğumdan sonra süt olsunda diye onu ye bunu ye. sonra da veremedim. iştahım açıldı. midem büyüdü. az yedim doymadım.
ama artık akşam tadımlık yiyorum erken saatlerde. o kadar.62,5 oldum açken ama.64,5 kiloydum eskiden. herşeyi tadında yemek lazım bence. 1 tane yesende aynı tat 10 tane yesende. o yüzden tıka basa yemenin bir anlamı yok aslında.
ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum .
yeşil çay öğlen hafif, akşamda tadımlık 5-6 gibi. ondan sonra meyve falan.

bende 2 .kutuyu bitiriyorum maalesef zayıflamada bieetkisini görmedim ağız kuruluğum var ama neden bilemiyorum iğrenç suyu boşunamı içtim ya

Merhaba arkadaşlar,
Bende bu topikte okuduklarımdan sonra funda suyu içmeye başladım 10 gün oldu.Henüz kilo vermedim ama sabırla düzenli kullanmaya devam edeceğim. Önce tok içmeye başladım çok gaz yaptı şimdi aç karnına içiyorum daha iyi böyle.Günde 3 kez içiyorum.Ayrıca hergün 8-10 set 60'ar kez hayali ip atlıyorum.Birde biberiye-susam-buğday yağından yaptığım bir karışımı her akşam yatarken mideme ve göbeğime 10 dak. masajla sürüyorum.1.60 boy ve 68 kg. ım,bu düzenle hiçaksatmadan 1-2 ay devam edeceğim sonuçlarını ara ara paylaşacağım.Hepimiz bir şeyler deniyoruz fakat sonra gelişmeleri yazmayı bir müddet sonra kesiyoruz.Ben bu sefer kesmeyi düşünmüyorum.Gelişme gördükçe ve fırsat buldukça yazacağım.

bende 2 .kutuyu bitiriyorum maalesef zayıflamada bieetkisini görmedim ağız kuruluğum var ama neden bilemiyorum iğrenç suyu boşunamı içtim ya

açlık şekerini ölçtürmelisin bence ağız kuruluğunun yanında sabah ağzında keton kokusuda oluyosa bu su kan değerlerini değiştirmişde olabilir.tedbirde yarar var derim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben henüz hiç kilo vermediğim halde 3. şişe ile funda suyuna devam ediyorum.Ayriyeten 7 bitkiden oluşan bir çaya başaldım 2 gündür onuda kullanıyorum.Bakalım bir gelişme olursa sizlerle tekrar paylaşacağım.

iki gündür içiyorum midemde sorun yok aç karnına içiyorum..300gram vermişim tabi yağlı yemiyorum yağı kestim..bol su içiyorum ilerleyen günlerde ne olacak bakalım..ayrıca kurban die bi marka 10tl.biraz manidar isim olarak ama bakalım..kiloların kurbanı olmakdan iyidir sanırım.:)

Funda suyunu kullanan arkadaşlar hangi bölgeniz inceldi ? sadece göbeği inceltmiyordur sanırsam. ben basenlerimi inceltmek istiyorummm kullanmalı mıyım acaba ??

ben funda suyuna yeniden başlıyorum gerçekten ben faydasını gördüm kiloda çok bişey farketmiyor ama daralıp şıkılaşıyorsunuz 3-4 hafta sonra farkı görebilirsiniz gerçekten mucize gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…