ya kızlar bu funda suyu nerde satuılıyor. aktarda şişelerdemi. birde kekik suyu gibi aır kokuyormu. kekik hiç içilecek gibi değil içemedimde
aktarlarda satılıyor.1 lt den küçük boyu yok ve ücreti7-8 tl arası fazla verme millet yolunu bulmus.12,15,18 e satan var.evet ağır kokuyor.suyla karıştırıp bir kaç lokma yemekten sonra dikip içmiştim.sonrasında yemeğe devam ettim değilse o tad koku ağzından çıkmıyor..
canım ya birde oranlarını yazarmısın belki alırım ama kekik gibi ağır kokuyorsa da bilmem ki
aman ne bitykiler aldık 1-2 bardak içip bir daha arkası gelmiyor. devam edemiyorum ben
canım çay bardağının dörtte birine funda suyu üzerinede normal su dolduruyorsun.
yanlız uyarayım benim önceki sayfalardada yazım var..bu funda suyu beni beter etti.elimi ayagımı uyşturdu.kalbim güm güm atmaya başladı ve ağır uyku hali yaptı..alıp denrsen ve bunları yaşarsan bilki funda suyundan bir daha içmeama burda memnun kalanlarda var.bir kaç kişiye dokundu son karar senin
çok teşekkür ederi. demek herkes de aynı etkiyi yapmıyor. bir ara vardıya kan tahliline göre diyet. bana iyi gelen sana dokunabiliyor.onun gibi demek. neyse alıp denemek lazım. memnun olanda çok.
kötü olanda var. yeyip yeyip de kilo almayan şanslı kullardan olsaydık keşke. doğumdan sonra süt olsunda diye onu ye bunu ye. sonra da veremedim. iştahım açıldı. midem büyüdü. az yedim doymadım.
ama artık akşam tadımlık yiyorum erken saatlerde. o kadar.62,5 oldum açken ama.64,5 kiloydum eskiden. herşeyi tadında yemek lazım bence. 1 tane yesende aynı tat 10 tane yesende. o yüzden tıka basa yemenin bir anlamı yok aslında.
ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum .
yeşil çay öğlen hafif, akşamda tadımlık 5-6 gibi. ondan sonra meyve falan.
bende 2 .kutuyu bitiriyorum maalesef zayıflamada bieetkisini görmedim ağız kuruluğum var ama neden bilemiyorum iğrenç suyu boşunamı içtim ya
funda suyunu nereden bulabiliriz ? Aktarlarda satılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?