• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Fulya (Bahçeci) Tüp Bebek Merkezi'nde Tedavi Görenler

Kızlar ancak eve gelebildim öyle bir trafik vardı ki...Ama yumurtalarım gelişiyormuş...:) Mustafa Bey gayet güzel geliştiklerini söyledi çok sevindim biliyorum kendimizi çok umutlandırmamalıyız ama işte elimde değil...

Bu aralar kliniğe gelen başka hangi arkadaşlar var?? Belki klinikte karşılaşırız,hepinizi çok merak ediyorum gittiğimde hep salona bakıyorum :))

canım senın adına o kadar sevınıyorum kı..Umarım hersey ıstedıgınız gıbı gıder.

Zaten yumurta toplama ve transferıslemlerı en rahat ıslemler,yumurta toplamada uyuyoruz zaten ve trasferde hersey onunde oluyor..

Ne zamana toplanacak senın yumurtalar??

canım senın adına o kadar sevınıyorum kı..Umarım hersey ıstedıgınız gıbı gıder.

Zaten yumurta toplama ve transferıslemlerı en rahat ıslemler,yumurta toplamada uyuyoruz zaten ve trasferde hersey onunde oluyor..

Ne zamana toplanacak senın yumurtalar??

sevgicim çok teşekkür ederim.. Mustafa Bey'e bende onu sordum ama bunu söylemek için erken olduğunu söyledi :))
Çok sağolsun ben muayenelere giderken korka korka gidiyorum ama benimle o kadar iyi konuşuyor ki içim hemen rahatlıyor...
Bakalım yarın yine kontrolüm var belki belli olur da sizinle de paylaşırım.

Yesilgemi sen ne zaman başlıyorsun tedavine??

ilk deneme sonucumu kimyasal gebelik olarak bugün sonlandıran biriyim nekadar üzgün ve kırgın olduğumu en iyi sizler anlarsınız ilk tedavim medicalpark bahçelievlerde oldu hastaneden memnun kaldım ama doktorumla yıldızımız barışmadı bu yüzden vakit kaybetmeden bende nustafa beyden randevu almak istiyorum dondurulmus transferi için kendisine dondurulmuş transferi yaptıran arkadaşlar fiyatla igili bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerimi?

Dondurulmuş transferinin ücretini tam olarak bilmiyorum ama normal tüp bebek sürecinintedavi ücreti 4000 tl artı istediğiniz doktorum muayne ücreti bildiğim kadarıyla Mustafa Beyin muayne ücreti 300 tl, diğerlerinin 200 tl.Hayırlısı olsun, ben Bahçeci den çok memnun kaldım ilk denenmemizin sonucu negatif olmasına rağmen ikinciyi de orda düşünüyoruz, umarım sizin için de herşey yolunda gider.

ilk deneme sonucumu kimyasal gebelik olarak bugün sonlandıran biriyim nekadar üzgün ve kırgın olduğumu en iyi sizler anlarsınız ilk tedavim medicalpark bahçelievlerde oldu hastaneden memnun kaldım ama doktorumla yıldızımız barışmadı bu yüzden vakit kaybetmeden bende nustafa beyden randevu almak istiyorum dondurulmus transferi için kendisine dondurulmuş transferi yaptıran arkadaşlar fiyatla igili bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerimi?

Canım ilk önce geçmiş olsun...Bende ücret olarak bilmiyorum ama telefonla arayıp sorabilirsin onun dışında Mustafa Bahçeci bence bir numara seninle sadece hastaymışsın gibi ilgilenmiyor bir dostunmuş gibi ilgileniyor ve bence aynı zamanda psikolojik olarakda destek oluyor.Bence randevunu bir an önce al çünkü hemen bulamıyorsun,çok hastası var :(

Bu arada bugün kontrolüm oldu benimde Çarşamba günü yumurtalarım toplanıyor bu akşamdan duaya başladım..

denniiz yarın belkı karsılasırız bende yarın bhcg testımı yaptırmak ıcın gıdecegım...
Gozlerım salonu dolasacak :)zaten kanı verdıkten 1 saat sonra cıkıyor sonuc belkı karsılasıp muhabbet etme sansımız olur..

sevgicim çok teşekkür ederim.. Mustafa Bey'e bende onu sordum ama bunu söylemek için erken olduğunu söyledi :))
Çok sağolsun ben muayenelere giderken korka korka gidiyorum ama benimle o kadar iyi konuşuyor ki içim hemen rahatlıyor...
Bakalım yarın yine kontrolüm var belki belli olur da sizinle de paylaşırım.

Yesilgemi sen ne zaman başlıyorsun tedavine??

Benim henüz belli değil denniiz'cim, aslında önümüzdeki hafta başlayabilirdim ama eşimin bir seyahati söz konusu bu ay için, o yüzden belki bir dahaki aya kalacak :S

Sana çok kolaylıklar diliyorum canım, bol şanslar hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyorum :)

Butun gundur bır turlu fırsat bulup buraya yazamadım kızlar hamıleyım!!!! Bhcg 520 cıktı :D Aytun hanım degerlerın gayet guzl oldugunu soyledı.
Sabahtan berı telefondayım herkes benı arıyor :)) 2 hafta sonra ultrasonda gorucez ınsallah ...Ne yapacagımı bılemıyorum sabahtan berı bır ordayım bır burda..
Aıleden duyanlar gelıyor,fırsat bulunca yıne yazacagım..Allahım hala ınanamıyorum....

Butun gundur bır turlu fırsat bulup buraya yazamadım kızlar hamıleyım!!!! Bhcg 520 cıktı :D Aytun hanım degerlerın gayet guzl oldugunu soyledı.
Sabahtan berı telefondayım herkes benı arıyor :)) 2 hafta sonra ultrasonda gorucez ınsallah ...Ne yapacagımı bılemıyorum sabahtan berı bır ordayım bır burda..
Aıleden duyanlar gelıyor,fırsat bulunca yıne yazacagım..Allahım hala ınanamıyorum....

allahım saglıkla ve huzurla kucagınıza almayı nasip etsin inş..

Son düzenleme:

:46:çok tebrikler sevgi, harikaaa bir haber!!
Allah tamamına erdirsin sağlıkla, mutlulukla :29:

Dondurulmuş transferinin ücretini tam olarak bilmiyorum ama normal tüp bebek sürecinintedavi ücreti 4000 tl artı istediğiniz doktorum muayne ücreti bildiğim kadarıyla Mustafa Beyin muayne ücreti 300 tl, diğerlerinin 200 tl.Hayırlısı olsun, ben Bahçeci den çok memnun kaldım ilk denenmemizin sonucu negatif olmasına rağmen ikinciyi de orda düşünüyoruz, umarım sizin için de herşey yolunda gider.

kızlar Çider'e üye olun. Doktor muayeneleri %30 indirimli, tüp bebek tedavisi %10 indirimli oluyor, Bahçeci'de. Ben de tedaviye başlamadan önce üye olucam daha olmadım...

canımm gözün aydıınnnnn çoook sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın.
Nihayet güzel bir haber alabildim buradan darısı bizlerin başınaaa :13:
:49: :64::118:

ya çok güzel bir haber bu böyle haberleri duyunca kendiminmiş gibi seviniyorum..Hadi darısı başıma :3:

Benim dun yumurtalarım toplandı fakat Mustafa Bey rahim kılıfının durumunu beğenmedi,bebişleri donduracağız ve duruma bakacağız.
Bebişler hakkında sağolsunlar hemen sabah bilgi verdiler.Şu anda gelişiyorlarmış,onlar şimdi uyuyup büyücek. Benim yaş itibarıyla biraz sadece korkum var.Bende Ozlozcan gibi dondurulmuş yoluna girdim.Umarım herşey yolunda gider...

Senin adına çok sevindim, inşallah bebeğini kucağına aldığının haberini alırız artık burdan, mutluluğunu kalpten paylaşıyorum :9:

Sevgi'cim kutlamalar devam mı ediyor hiç yoksun buralarda:21:
Senin kaçıncı denemendi canım?:49:

canım aynen oyle herkes arıyor :))Bırde oyle heyecan yaptım kı su bırkac gun sımdı bıraz dınlenıyorum :D

Benım 4.denemem bu, 3'u Memorial'da oldu.Ikısıde negatıf...Oradakılerın ılgısız tavırlarıda benı yenı bır klınık arayısına soktu..
Iyıkı de buraya gelmısım.Cok kalıtelı bır yer ve herkes cok cana yakın...

Sımdı su bebek sayaclarından bulmaya calısıyorum:D nasıl oldugunu bılenler varsa yardımlarınızı beklıyorum :)

Son düzenleme:

canım aynen oyle herkes arıyor :))Bırde oyle heyecan yaptım kı su bırkac gun sımdı bıraz dınlenıyorum :D

Benım 4.denemem bu, 3'u Memorial'da oldu.Ikısıde negatıf...Oradakılerın ılgısız tavırlarıda benı yenı bır klınık arayısına soktu..

Sımdı su bebek sayaclarından bulmaya calısıyorum:D nasıl oldugunu bılenler varsa yardımlarınızı beklıyorum :)

Bebek sayacı nedir hiç bilmiyorum canım :26:

Kime gitmiştin Memorial'da? Umarım Güvenç bey değildir :18::27:

Bebek sayacı nedir hiç bilmiyorum canım :26:

Kime gitmiştin Memorial'da? Umarım Güvenç bey değildir :18::27:

yok canım Mustecep Bey'e gıtmıstım..:( harcadıgım zamana acıyorum sadece...

Guvenc Bey degıldı yanı ıcın rahat olabılır. Ben klınıkten genel olarak memnun kaldım zaten.Hemsıreler olsun,asıstanlar olsun cok yardımcı oluyorlar..Yumurta toplama gunu cok moralım bozulmustu bırden bana moral verdıler...
Lafın kısası gonul rahatlıgıyla tedavıne devam edebılırsın :DD

yok canım Mustecep Bey'e gıtmıstım..:( harcadıgım zamana acıyorum sadece...

Guvenc Bey degıldı yanı ıcın rahat olabılır. Ben klınıkten genel olarak memnun kaldım zaten.Hemsıreler olsun,asıstanlar olsun cok yardımcı oluyorlar..Yumurta toplama gunu cok moralım bozulmustu bırden bana moral verdıler...
Lafın kısası gonul rahatlıgıyla tedavıne devam edebılırsın :DD

İçim rahatladı sevgicim, pek ihtimal vermemiştim ama insan bilemiyor yine de:74:
hamile kaldıktan sonra adet tarihi öncesi karında seğirme filan oldu mu sende? adet belirtileri ile aynı oluyor diyorlar?

Son düzenleme:
Back
X