Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evet belırtıler cok benzesıyor.Bel agrısı,karın agrısı vb. gıbı agrılar cektım bende...
denniizcım yenı gordum senın mesajını da hayırlısı olsun ..Ne zaman yapılacak pekı transferın??
Umarım hersey harıka olur senın ıcın de...![]()
arkadaşlar merhaba ,
Eğer doktorunuzun Mustafa Bahçeci olmasını istiyorsanız tedavinizin başlangıc ve bitiş süresi içersinde doktorun bir yurtdışı/ ya da herhangi bir programı olup olmadıgını , o süreçte klinikte olup olmayacağını öncelikle teyit ettirin. eğer bir programı varsa sizin bu sürecinize maalesef Mustafa hoca değil başka bir dr eşlik edecektir . Bazı hastalar için bu durum belki çok önemli olmayabilir ama ben bu süreci çok hassasiyet yaşarak geçirdim ve benim için karşımda kendi dr umu değil de başka dr ları görmek sorun olmuştu .
tedaviye başlayacak / tedavi sürecinde olan arkadaşlara kolay gelsin .
arkadaşlar merhaba ,
Eğer doktorunuzun Mustafa Bahçeci olmasını istiyorsanız tedavinizin başlangıc ve bitiş süresi içersinde doktorun bir yurtdışı/ ya da herhangi bir programı olup olmadıgını , o süreçte klinikte olup olmayacağını öncelikle teyit ettirin. eğer bir programı varsa sizin bu sürecinize maalesef Mustafa hoca değil başka bir dr eşlik edecektir . Bazı hastalar için bu durum belki çok önemli olmayabilir ama ben bu süreci çok hassasiyet yaşarak geçirdim ve benim için karşımda kendi dr umu değil de başka dr ları görmek sorun olmuştu .
arkadaşlar merhaba ,
Eğer doktorunuzun Mustafa Bahçeci olmasını istiyorsanız tedavinizin başlangıc ve bitiş süresi içersinde doktorun bir yurtdışı/ ya da herhangi bir programı olup olmadıgını , o süreçte klinikte olup olmayacağını öncelikle teyit ettirin.
Bende Mustafa Bahçeci'ye gittim bir kere yoktu sadece...
Fakat bunun kötü birşey olduğunu düşünmüyorum benim kontrolümü yapmadığı zaman yurtdışında bir kongreye gitmişti ve bana dediği şuydu ben bu kongrelere gitmezsem nasıl daha iyi olurum...Ki bende katılıyorum buna zaten bunun için seçmedik mi burayı..Ben programını sormadan başlamıştım tedavime ama bundan pişman değilim açıkçası
Umarım herşey senin içinde süper geçerBen şimdi donrulmuş embriyo transferimi bekliyorum
D
Kızlar merhaba benım eşimde azoospermi var bu nedenle ürolog olarak Emre Bakırcıoğlu'na gitmek istiyoruz fakat doktor olarak hala kime gitsem karar verebilmiş değilim...Mustafa Bahçeci,Güvenç Karlıkaya ve Halit Erden arasında gidip geliyorum..Bu sorundan şikayetçi olan arkadaşlar destek verirse sevinirim..
selamlar, aranizda 2. gun transferi olan var mi? bende bahceciye gidiyorum benim transferim 2. gun yapildisuanda hala beklemedeyim. merak ediyorum benim durumumda olup basarili olan var mi diye.
Canım benim değil ama...Ben kontrolllerime giderken 1 saat kan sonucunun çıkmasını beklerken tanıştığım bir bayan vardı oda gebelik testi sonucunu bekliyordu oda 2.günde transfer yapılmıştı ama sonucunu bilmiyorum sonra beni çağırdılar...
Test gunun ne zaman??
Kızlar merhaba benım eşimde azoospermi var bu nedenle ürolog olarak Emre Bakırcıoğlu'na gitmek istiyoruz fakat doktor olarak hala kime gitsem karar verebilmiş değilim...Mustafa Bahçeci,Güvenç Karlıkaya ve Halit Erden arasında gidip geliyorum..Bu sorundan şikayetçi olan arkadaşlar destek verirse sevinirim..
slm kızlar bende bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum dr. bora cengiz bora beye tedavi olan varmı aranızda ve merkezle ilgili bana anlatıcaklarınız varmı ??? ben kısmetse 31 ekimde pazartesi başlıyorumda kafamda çok soru var en iisi burada gidenlerdenduymak die düşünüyorum....
canım bora beyı de duydum ben ama malesef tanısma fırsatım olmadı hıc ama kesın vardır bırılerı bırkac gun ıcınde yazarlar :)) Tedavın boyunca hersey hayırlı olur ınsallah..
Bu arada bugun bebısımın ılk kalp atımlarını duyduk ,cok duygulandımbırde resım verdıler ama daha pek bısey yok sadece yuvarlak kese var onun ıcınde bır halka daha var :)) hepınız ıcın buradan sıze dua edıyorum,sızde bana edın.Opuyorum hepınızı
cnm yaaa senin yazmanı sabırsızlıkla bekliyodum çok sevindim kalp atımını duydun inşlh kucağını alacağın günüde göstersin yüce mevlam bu gün hayatım da ilk kez adetim erken geldi şok mutluluk ve ağrılar bir aradaydı çok sğrım var ilaç içme dedi dr. yarın 12.00 de randevum var kısmetse yarın başlıyorum bende ya senden öğrenmek istediğim çok şey var .....
ne guzel haberler verıyorsun :))
Nasıl buldun Bora bey'i ??Umdugun gıbı mı tedavın ne zaman baslıyor??[/QUO
Cnm ben cuma günü başladım tedavime test yapıldı ve günde 150 lik puregon iğne vurmaya başladım çarşamba kontrol var ortalama hesap yaptık bayramın 1. günü toplama bayram sonuda transfer denildi ama kısmet inşlh herşey ii gidicek çok umutluyum dr. dan menunum Bora Bey ii bir dr.öle heycanlıyımki sen hangi ilaçlarla başladın ve neler yaptın ne olur bana aşama aşama anlatırmısın ????