- Konu Sahibi karahindiba
-
senin adına sevndim cnm bnde 75 kullanıorum ama dolmuo içi tek hylm ddesteksiz 75 i doldurması bnddde themra bitkisel göğüs bytü krem kullanıorum biraz dolgunlşma ve şekli daha belli oldu inş byüyecek
hee iyiymiş yav...ben masajı bebe yağıyla yapıyodum çörekotuyla yapayım barii...tüylenme yapıyo vs dediler de korktum yapmadım ben:/ yaşın kaç bu arada?
nasıl kullandın peki canım,günde bi kere mi 2kere mi,kaç dakika.bu arada 8 9 ayda az sayılmaz hani.en az 800 tlbilmiyorumkismileMerhaba arkadaşlar, merak edenler için bu topiği açtım ve yağ hazırlamaya üşennler içinsositososito ben geçen sene bu Fulirim i almıştım göğüs büyütmek için o zamanlar 75 kullanıyordum kilom da 49 falan dı..bu arad Fulirim 99 tl benim arkadaşım pazarlamasını yaptığı için bana ücretsiz vermişti...Neyse ben başladım kullanmaya gece yatarken sürüyordum yalnız kokusu benim çok hoşuma gitsede ev arkadaşım nefret etmişti....gel zaman git zaman çok da düzenli kullandığımı söyleyemem ama bi 8 9 ay sonra biraz kilo almamında etkisi oldu galiba şu an 85 kullanıyorum ve başta annem olmak üzere çok şaşırıyorlar bu işe...o küçük göğüsler gitti yerine bomba göğüsler geldi resmen hatta sorun bile olmaya başladı mesela erkek arkadaşım sürekli dekoltemle uğraşıyor çok dikkat çekiyor kapalı giyin deyip duruyor..Bu arada Fulurim in içeriğinde ÇÖREK OTU var yağ azaldıkça biraz takviye yapabilirisniz hiçbirşey olmaz zaten fulirim de bi ton değişik yağ karışımından oluşuyor yazıyo hepsi üzüm çekirdeği yağı da car mesela jojoba birsürü var..Durumu iyi olanlar alsın kullansın ama dedim ya tek başına çörekotu da bence iyi gelir.zemuszemus
bugün çörekotuyla yaptım masajı..hadi bakalım...ama tüylenme vs yapıyo dediler korkuyorum bi yandaneyvahedigeldismile çok kişi sonuç aldı bu yağdan yapmasın ya nolurbilmiyorumkismile yaş geçmeden halletmek lazım..bi de sen 8-9 ay boyunca hep mi yaptın yani bi yıl demek bu?? zaten bu tarz yağlar bi yılda bi beden büyütüyomuş diye biliyoum...
ne yani regl döneminde yapılan masaj vs daha çok mu işey yarıyomuşş...hmm...bunu öğrendiğim iyi oldu...
düzenli kullanmamışsın ki bence yağdan değildir, kilo almanın etkisi olabilir başka şeyler olabilir ama nedense yağdan olacağına hiç inanmadım.
fulirim tam olarak ne canım anlayaamadım yağ mı? hap mı nerden bulabiliriz ? ve kaç dk masaj yapmak gerekio ?
Fulirim göğüs büyütücü yağ bu bi karışımın markası aktarlarda bazen kozmetikte bile bulabilirisn en son 99 tl di fiyatı. msajı 3 4 dakika yapman yeterli ben öyle yapıyorum cildin yağı emsin güzelce önemli olan o.aklinialirimsmile
canım ben şimdi oryantalis diye bitkisel özlü hap kullanıyorum acaba bu kremide alsammi diye düşünüyorum ama çok pahalı :-( çörek otu yağını da bi haftadır yapıyorum şimdilik bişey yok ama bekliyorum şey sorcam bu kremin etkisini bi iki ayda hissettin mi bi de şu an istediğin ölçülerde mi göğüs bedenin. 85 desteksizi tam dolduruyo mu
ben çok merak ettim ürünü kullanmaya başladığında 49 kiloymuşsun şu an kaç kilosun ,çünkü kilo alınca göğüs büyür genelde yağ topladığı için cevaplarsan sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?