• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fuhuş Yapılan Evi Polis Basabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşlar başka seslerde duyuyoruz elbette. Banyolarimiz ayni havalandirmaya bakiyor. Iyi niyetli düşünme noktasinda benim önüme gecmeniz mümkün degil.. burda fuhus yapildigina yüzde doksan eminim. Yüzde onluk payi da gözle gormedigimden birakiyorum.
Canım arkadaşların kastettiği paralı kadınların olmayabileceği, takıldıkları kızlar geliyordur para karşılığı değil kendi tercihleri olarak birlikte takılıyorlardır belki demek istiyorlar. Yani fuhuş denince para karşılığı tutulmuş kadın algılanıyor. Ama bunu ıspat etmek çok zor olur. Birsürü takip vs gerekir.
Polis gelse arkadaşlarımızla oturuyoruz dese kimse birşey diyemez. Ama sesten rahatsız olduğunu söylersen uyarırlar komşularınız rahatsız dikkat edin diye. Bu kadar. Başka da maalesef yapabileceğin birşey yok

Başkasını rahatsız etmedikleri sürece her gün de biraraya gelip kahkaha atabilirler. Özgürlük başkasını rahatsız etmediği sürece özgürlük oluyor. Düzenli olarak toplu yaşanan bir apartmanda Gecenin 4 üne kadar uyutmayacak denli ses çıkaran insanların neresini savunuyorsunuz anlamadım?
Konu sahibi polisi ara durumu anlat, ama gürültünün üzerinde dur. En azından bikaç kere polis tarafından uyarılırlarsa belki gece 12den önce eğlenmelerine bakarlar
Siz benim yazdigimi anlayamadiniz sanirim.
Konu sahibi gece 11den 4e kadae kahkaha sesleri geliyor "gurultuden" rahatsiz oluyorum mu diyor?
Kahkaha sesleri geliyor evde fuhus yapiliyor polisi arasam zinadan islem yapilir mi diyor.
Ben gurultuyu cekmek zorundasin demedim.
Gurultuden rahatsizim ne yapabilirim dese ona gore akil verirdik.

Zabitayi aramayin. Zabitalar sanirim bu konuda yeterince bilincli degiller. Kimin sikayet ettigini pat diye soyleyiveriyorlar. Siz en iyisi polisi arayin, gurultuden rahstsiz oldugunuzu dile getirin. Fuhus falan da demeyin bence.

Muslumansaniz zina sizin için zaten suçtur.

Keske ulkemizde de suc olsa polis bunlari bassa bir gece nezarette tutsa. Medya ifşa etse. Rezil olsalar. Böyle böyle bu sektör kalmasa.. bu yorumlari yapanlarin kocalari bu evlere gelip giderse ben o zaman görürüm kahkahaya bakis acilarini :)
Evet tam da dediginiz gibi, muslumansam zina benim icin suctur, gunahtir. Baskasinin yaptigi zina beni baglamaz.

Keske ulkemizde de suc olsa polis bunlari bassa bir gece nezarette tutsa. Medya ifşa etse. Rezil olsalar. Böyle böyle bu sektör kalmasa.. bu yorumlari yapanlarin kocalari bu evlere gelip giderse ben o zaman görürüm kahkahaya bakis acilarini :)
Simdi muslumanligi falan karistirmayin bu konuya. Konu dine girdi mi isin icinden cikilmaz. Duyduklariniz yalnizca kahkahaysa, gercekten ilk akla gelen zina olmaz. Ama baska sesler de duyuyorsaniz, onu bilemeyiz. Yinede siz yalnizca sesten dolayi sikayetci olabilirsiniz.

Herkes müslüman olmak zorunda değil. Zina senin için suçtur vicdanında ,başkası için değil. Yaşadığımız ülkede kanunlar var malum, kanunlara aykırı bir durum yoksa başkasının ne yaptığı ne seni ne de kimseyi ilgilendirmez,
Gürültüden rahatsız olduğunu düşünmüştüm ama sen bambaşka bir yere gittino_O başkasının ne yaşadığı , vicdanı seni ilgilendirmez. Senin özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece:KK20:

Polisi aradim. Buraya defalarca gelmisler fakat hicbir islem yapamamislar. Dediginiz gibi arkadas olduklari iddia edilmiş. Baska komsularda sikayette bulunmuşlar. Napalim demekki yapacak bişey yok..
Evet bu evdr fuhus yapiliyor. Hemde asasorde karsilastigim adamlarsa eger hicte siradan insanlar degil..

günahla suç aynı şey değildir her günahı suç sayarsak ortada insan kalmaz. ha günah demişken her günahın bir çıkışı vardır .
o sizin rezil olsalar diye hayal kurduğunuz rezil olsunlar dediğiniz sektörü çok müslüman geçinen erkekler götürüyor sabah camide akşam travesti peşinde yani bizim kocalardan önce başka şeylerden endişe edin ;)

yukarıda çiftler biz imam nikahlıyız, nikahlı karımdır dese ne diyeceksiniz. malum müslümanlıkta bunlar doğal şeyler ;)

günahla suç aynı şey değildir her günahı suç sayarsak ortada insan kalmaz. ha günah demişken her günahın bir çıkışı vardır .
o sizin rezil olsalar diye hayal kurduğunuz rezil olsunlar dediğiniz sektörü çok müslüman geçinen erkekler götürüyor sabah camide akşam travesti peşinde yani bizim kocalardan önce başka şeylerden endişe edin :KK66:

yukarıda çiftler biz imam nikahlıyız, nikahlı karımdır dese ne diyeceksiniz. malum müslümanlıkta bunlar doğal şeyler :KK66:
Hay agzin bal yisin:KK53:

Polisi aradim. Buraya defalarca gelmisler fakat hicbir islem yapamamislar. Dediginiz gibi arkadas olduklari iddia edilmiş. Baska komsularda sikayette bulunmuşlar. Napalim demekki yapacak bişey yok..
Evet bu evdr fuhus yapiliyor. Hemde asasorde karsilastigim adamlarsa eger hicte siradan insanlar degil..
Ne yani, gurultuden dolayi herhangi bir cezai yaptirim yokmuymus? Oyle sey mi olur canim. Polisin gorevi o. Kirk kere de sikayet edilse, kirkinda da gelip gorevini yapacak. Tekrar arayin ve gorevlerini hatirlatin.

Gürültü konusunda haklısınız tabi ki arayın polisi şikayet edin ama zinadan şikayet etmek ne demek?Sinirlendiğiniz şey gürültüyse arayıp gürültüden şikayet ediceksiniz.Üst katta sessizce zina yapsalar sizi ne bağlar ki?Ve anladığım kadarıyla siz en fazla seviştiklerinden eminsiniz ortamda bir fuhuş yapıldığından değil.Hemen yargılamayın lütfen.Fuhuşla takıldıgin biriyle sevişmek çok farklı şeyler.

Konu sahibi gece 11den 4e kadae kahkaha sesleri geliyor "gurultuden" rahatsiz oluyorum mu diyor?
Kahkaha sesleri geliyor evde fuhus yapiliyor polisi arasam zinadan islem yapilir mi diyor.
Evet ben iyi niyetli okumuşum konuyu, kahkaha seslerinden uyuyamadığını düşünmüştüm, ses değil zina imiş rahatsızlığı:eek:

Gürültü için belediyeyi arayın böyle böyle gürültü oluyor diye fuhuş vs yapılıyor diye değil gürültü yapılıyor diye.

Ne yani, gurultuden dolayi herhangi bir cezai yaptirim yokmuymus? Oyle sey mi olur canim. Polisin gorevi o. Kirk kere de sikayet edilse, kirkinda da gelip gorevini yapacak. Tekrar arayin ve gorevlerini hatirlatin.
Yok vallahi kimse hicbir sey yapmiyor.
Benim ust komsuma her aksam uc kere polis geliyordu. Tek bir kere ceza almadilar hepsine sahidim. En son polis apartmandakileri aramayin artik polisi diye azarladi. Ben de nasibimi aldim oturduk oyle.

Cinsel problemleriniz varmış izlenimi oluşuyor konunuzdan. Dert edecekseniz gürültüyu dert edin kimin kimle sex yaptığıni değil. Muslumansaniz yanılma ihtimalini de düşünerek iftira ve yalanın en az zina kadar günah olduğunun bilincindeyseniz kendinizce yüzde 10 luk yanılma payı koyduğunuz saptama için risk almaya değer mi? Keşke önce kendimize baksak...

Niye senin kocan da mı gitti de o açıdan diyorsun?? :)

Araya giriyorum ama bence siz de konu sahibini tam olarak anlamadınız.

Yani herkes evinde istediğini misafir edebilir. Başkasını rahatsız etmediği sürece sorun yok tamam. Zaten konu Sahibinin derdi bu da değil tam olarak.

Başka sesler de duyduğunu, bu olayın sürekli tekrarlandığını, hatta acaba dövüyorlar mı acaba bu işi zorla mı yaptırıyorlar diye düşünecek seviyede sesler duyduğunu, ve bayanlarla karşılaşınca da yaşlarının küçük göründüğünü yazmış. Sanırım onlar için endişelenmiş. Ee üstüne saat 4lere kadar gürültülerini çekmesi de cabası. Yani bu kadar gürültü olmasa elbette konu sahibi evde kim var kim yok bilemez müneccim değil.

Konu sahibi bence de polisi arayın, yapılabilecek bir şey var mı diye danışın. Ama zina diye dalmayın olaya. Belki cidden bile isteye yaşıyor da olabilirler. Ama bildiğim kadarıyla aile konutlarında bu tür gürültülerin de cezai yaptırımları vardı, çocuklar olduğundan, yani bir müzik sesiyle aynı değil diye duymuştum emin değilim. Polisten gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

Gürültü konusunda haklısınız ama zina ülkemizde suç olsa ne olacak? Sana bana haram, ağa babalarına helal. Cinayet, hırsızlık, uyuşturucu suç da ne değişiyor? Hala takır takır adam öldürüyor caniler. Çalmak suç ama tepedekilere ceza yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X