Fuat Avni sandık sandık 'hırsız' listesi yayınladı: İşte o liste

Bunlar seçimden yenilgi aldıklarında hile yapıldı demenin ayak sesleridir.

7 haziranda Ak parti tek başına iktidar oy oranını alsaydı oy caldılar şu oldu bu oldu teraneleri havada uçacaktı. Ama hiç 7 haziran sonrası oy çalındı haberleri çıktı mı çıkmadı çünkü amaçları kendi isteklerinin dışında bir partinin iktidarını gayri meşru gösterme çabası...
Oysa 7 haziranda herkes bal gibi biliyorki hdp neredeyse doguda tüm sandıklarda oy caldı kabine sokmadan sandıkların onunde millete oy kullandırdı. Hic fuat avniden chp den parallellerden mhp den sızlanan oldumu? Olmadı cunku amacları Ak partiye iktidar vermemekti... sanki kendilerinin bir projeleri var tek projeleri Ak parti gitsindi...
Şimdi aynı filmi oynamaya başlıyorlar.
Burada oy hırsızlığından dem vuranlar hdp nin dogudaki çakallıklarından bir satır yazi yazdilar mi acaba? Bunlar kdndilerine demokrat...
Yaw he he :)) yarın göreceğiz ne olacağını

Ak Parti CHP mhp falan değil mesele.bir partiyi savunmak için belirtmiyorum. Zarf yakma meselesi şu yüzden. Yönetmelik derki imza sayısıyla oy sayısı aynı olmalı.imza sayısı sandiktaki oy zarfından azsa sandıktan bir zarf alınır rastgele acmadan zarfın biri yakilir.imza ve zarf sayilari esitlenene kadar.bunun gibi garip bir kaç kural daha var.secim de görev alan arkadaşlardan biliyorum. Yani o oy yakma meseleleri böyle bişe olabilir
benden başka yazan oldu mu bilmiyorum, ama zarf değil oy pusulası dedim. internette görüntüleri var. rastgele çekilen zarfın içinden oy pusulasını çekip yakmazsınız, doğrudan zarfın kendisini yakarsınız, usulü biliyorum ben de seçimlerde görev almıştım.

Ak Parti CHP mhp falan değil mesele.bir partiyi savunmak için belirtmiyorum. Zarf yakma meselesi şu yüzden. Yönetmelik derki imza sayısıyla oy sayısı aynı olmalı.imza sayısı sandiktaki oy zarfından azsa sandıktan bir zarf alınır rastgele acmadan zarfın biri yakilir.imza ve zarf sayilari esitlenene kadar.bunun gibi garip bir kaç kural daha var.secim de görev alan arkadaşlardan biliyorum. Yani o oy yakma meseleleri böyle bişe olabilir

Zarf acmadan esitleme icin yapilan en mantikli islem bu...

Aslında Ak partinin ne oy çalma düşüncesi var ne de boyle bir niyeti var. Bunu iddia eden diğer partililer.

Her iddia eden iddiasini kanitlamakla sorumludur. Bu Ak partinin değil bu iddiaları dile getirenlerin sorunudur.

Kaldıki Ak partinin oy çalmaya ihtiyacı falan yok ama bu iddiaları ortaya atanların bu iddialar dışında başka soylem ve projeleri yok.

İnsanlar varliklarini başkalarinin yokluklarinda aramak yerine kendilerini ortaya koymakidirlar.

"tanamera, post: 43316448, member: 492953"]Zarf acmadan esitleme icin yapilan en mantikli islem bu...

Aslında Ak partinin ne oy çalma düşüncesi var ne de boyle bir niyeti var. Bunu iddia eden diğer partililer.

Her iddia eden iddiasini kanitlamakla sorumludur. Bu Ak partinin değil bu iddiaları dile getirenlerin sorunudur.

Kaldıki Ak partinin oy çalmaya ihtiyacı falan yok ama bu iddiaları ortaya atanların bu iddialar dışında başka soylem ve projeleri yok.

İnsanlar varliklarini başkalarinin yokluklarinda aramak yerine kendilerini ortaya koymakidirlar.[/QUOTE]
Aslında bu Avni nin söylediklerinden çıkmayan bişey söylesen bize. Bu adam hükümet içi mi hükümet dışı biri mi hiç bilmiyorum ama dedikleri doğru oluyor. He bir de ceza alan ssandık görevlileri var onlara da kafadan uydurma veriliyor demekki

Şimdi doğan medya grubu ve takımı hazırlanmıştır; eğer Akparti iktidar olursa hemen seçimde hile yayınlarına başlicaklar, yok Akparti iktidar olmazsa kutlama yapacaklar :) geçen seçimde hdp açık açık milyonlarca oy çaldı; kimseden nasıl da ses çıkmadı :) bari inandırıcı olmak adına hdp nin çaldığı oyları da elestirselerdi :)

Fuat Avni sandık sandık 'hırsız' listesi yayınladı: İşte o liste
Fuat Avni, seçimlerde AKP için oy hırsızlığı yapacağını iddia ettiği isimlerin listesini yayınladı.
fuat-avni-secim-tweet-371.jpg

Haber Merkezi

Çarşamba, 03 Haziran 2015 09:13

Fuat Avni, seçim öncesi Twitter'dan liste açıkladı. Bu isimlerin seçimlerde hile yapacağı iddia edildi.

İşte o liste:

Yezid ve avanelerinin, Ak-Hırsızlar çetesinin mensuplarını isim isim biliyorum ve hepsini deşifre edeceğim. Bu defa kurtuluş yok.

Vereceğim listede bir kısmı var. Geri kalanını da vazgeçmedikleri takdirde deşifre edeceğim.

Ak-Hırsızların, listesini nerede ne yapacaklarını tek tek deşifre edeceğimi söylemiştim. Günü gelince yargılanacaklar

Ak-Hırsızlar

cghiimvuiaeinpx.jpg

cghinwvvaaahvrw.jpg

cghiyimugai7j5_.jpg

cghjcqgu8ae_v6h.jpg

cghjne4uaaahazl.jpg

cghjueru8aa1ogd.jpg

cghjg50uyaippgb.jpg

cghjq_suaaa6wxw.jpg

cghj0x3uqaakrxr.jpg

cghj6xpvaaaingx.jpg

cghkctmukaagwaw.jpg

cghkic1viaa5rmk.jpg

cghkpnpucae96uf.jpg

http://haber.sol.org.tr/turkiye/fuat-avni-sandik-sandik-hirsiz-listesi-yayinladi-iste-o-liste-118462
aklıma ilk gelen komplo teorisi şu oldu:
bunlar zaten paralelin kendi adamları ve seçime hile karıştırmak için görevlendirildiler.
maksat ortalığı bulandırmak.

Zarf acmadan esitleme icin yapilan en mantikli islem bu...

İnsanlar varliklarini başkalarinin yokluklarinda aramak yerine kendilerini ortaya koymakidirlar.
açın ceza alan sandık görevlileri hangi partilerdenmiş, bakın, bunları sonra konuşalım.

Ülkemiz için hayırlısı olsun

ne yani bizde sandık kurulu başkanıyız hırsız mı olduk?
Bu ne mantık. Sizin gibi düşünmeyenler hırsız bir siz dürüstsünüz. Chp bunun için hicbir zaman iktidar olamadı bu kafayla giderse olamayacakta... Yarın Allah'ın izniyle boyunuzun ölcüsünü göreceksiniz.
Chp nin iktidar olmasının bir yolu var; açık oylama gizli sayım :KK70:

X