fuat avninin chpyle alakası ne şimdine yani bizde sandık kurulu başkanıyız hırsız mı olduk?
Bu ne mantık. Sizin gibi düşünmeyenler hırsız bir siz dürüstsünüz. Chp bunun için hicbir zaman iktidar olamadı bu kafayla giderse olamayacakta... Yarın Allah'ın izniyle boyunuzun ölcüsünü göreceksiniz.
ne dediğinizi inan anlayamıyorum.Iki parti var bu secimde ak parti ve diğerleri...
bi alakası yok da işte madem giydirecek CHP'ye de giydireyim demiş.fuat avninin chpyle alakası ne şimdi
ne yani bizde sandık kurulu başkanıyız hırsız mı olduk?
Bu ne mantık. Sizin gibi düşünmeyenler hırsız bir siz dürüstsünüz. Chp bunun için hicbir zaman iktidar olamadı bu kafayla giderse olamayacakta... Yarın Allah'ın izniyle boyunuzun ölcüsünü göreceksiniz.
Cevap verdiler mi bilmiyorum ama görebilirsiniz kapıları kapatamazlar sıra çekebilirler önüne en fazla. Sayıma engel olmadığınız sürece her sandığı görebilirsiniz. Ama ben sandıkta oylar okuldayken hile yapılamayacağından eminim hele büyük şehirlerde. Bi iş varsa oylar YSK ya giderken dönüyordur. Onu da parti görevlilerinin iyi takip etmesi şart.sandık numaralarını da vermiş, seçimden sonra bakayım dicem de, kendi sandığımız dışında sanırım başka sandıkları göremiyoruz
Bunlar seçimden yenilgi aldıklarında hile yapıldı demenin ayak sesleridir.babamın müdür olduğu okulda var bu sandıkların içinde :) Babama sıkı sıkı sarıl dedim o sandığa