Fuat Avni sandık sandık 'hırsız' listesi yayınladı: İşte o liste

dehşet verici bir liste Allahtan tanıdığım biri yok içinde yeminle gider yakasına yapışırdım...bu para nasıl bir şeyse artık insanların haram bildiğini bile yaptırıyor...satılmış insanlar listesi yazıklar olsun...favni kimdir bilemeyiz ama çok söylediği de çıktı kimse inkar edemez... ama altından çok sürpriz bir ismin çıkacağı aşikar...bu liste umarım gerçek değildir umarım...

Ben listenin gerçek olduğuna inanıyorum. Bence her seçim bir hile vardı. Bazıları göz göre göre yapıldı. Geçen yapılan Ankara Büyükşehir başkanı seçimleri gibi. Benim o gün vicdanım sızladı insanlığımızdan utandım hüngür hüngür ağlamıştım elden ne gelir. Keşke ortaya çıkmasa ya da ortaya çıksa da suçun karşılığı bir ceza görsek

1. 8. Oylar, İlçe Seçim Kurulu’na götürülürken Sandık Kurulu Başkanı'nın yanına 'oyların güvenliği sağlanıyor' bahanesiyle polis eklenecek.

201 retweet83 favori

2. 7. Boş tutanağa imza atmak istemeyen olursa, başkanlara onların yerine tutanağa sahte imza atabilecekleri, korkmamaları söylendi.

988 retweet381 favori

3. 6. Sandık Kurulu Başkanları farklı bahanelerle kurul üyelerine kare kodlu tutanağı boş imzalatarak, sayım işlemini tamamlanmış gösterecek.

1.431 retweet544 favori

4. 5. Sandık Kurulu Başkanları sonuç tutanaklarını YSK’ya tarayıp göndermekle yükümlü. Tutanaklar her sandık için ayrı bir ‘kare kodu’ taşıyor.

1.460 retweet650 favori

5. 4. Sandık Kurulu Başkanları, AKP’li görevliler ve kendilerini farklı partilerden gösteren gizli AKP’lilerle işbirliği yapacak.

1.812 retweet756 favori

6. 12:34 - 31 Eki 20
    3. AKP'li Sandık Kurulu Başkanlarının ‘Seçim güvenliğini tehlikeye atıyorlar’ iftirasıyla müşahitlere müdahale gerçekleştirilecek.

2.100 retweet867 favori

7. 1
    2. Cihan Ajansı muhabirleri ile Oy ve Ötesi müşahitlerinin bazıları bir bahaneyle kısa süreli gözaltılarla sandıklardan uzaklaştırılacak.

2.771 retweet1.135 favori

8. 1. Yezid, sandık başında sıkıyönetim ilan edilmesini istedi. Oy verme işlemini kontrol edecekler için ‘Atın dışarı gitsin’ dedi.

ben oy kullanamıyorum, oy ve ötesi üyesiyim ama mesaimden dolayı katılamıyorum. fakat sayımda ORADA OLACAĞIM. TC kimliğimle birlikte vatandaş olarak hakkım olanı alacağım.

1. 13. Hırsızlar, sandıklarda avukat desteği alacak. Öncelikli hedef MHP’nin oylarını çalmak.

2. 12. Sandıklar için yandaş avukatlar ayarlandı. Avukatların iletişim bilgileri sandık başındaki adamlarına verildi.

3. 11. İşleme müdahale edebilecek mülki amirler ve kolluk kuvvetleri AKP’ye yandaş olanlardan seçildi.

4. 10. Sandık Kurulu Başkanları, kare kodlu boş, imzalı ve mühürlü belgeyi AKP’nin lehine değiştirip İlçe Seçim Kurulu’na teslim edecek.

5. 9. Oyların taşınması esnasında Sandık Kurulu Başkanı'nın yanında olması zorunlu olan diğer iki üye 'yer yok' denilerek araçlara alınmayacak.

ne yani bizde sandık kurulu başkanıyız hırsız mı olduk?
Bu ne mantık. Sizin gibi düşünmeyenler hırsız bir siz dürüstsünüz. Chp bunun için hicbir zaman iktidar olamadı bu kafayla giderse olamayacakta... Yarın Allah'ın izniyle boyunuzun ölcüsünü göreceksiniz.

fuat avninin chpyle alakası ne şimdi

babamın müdür olduğu okulda var bu sandıkların içinde :) Babama sıkı sıkı sarıl dedim o sandığa

Niye gocundun ki cicim sen şimdi?

sandık numaralarını da vermiş, seçimden sonra bakayım dicem de, kendi sandığımız dışında sanırım başka sandıkları göremiyoruz
Cevap verdiler mi bilmiyorum ama görebilirsiniz kapıları kapatamazlar sıra çekebilirler önüne en fazla. Sayıma engel olmadığınız sürece her sandığı görebilirsiniz. Ama ben sandıkta oylar okuldayken hile yapılamayacağından eminim hele büyük şehirlerde. Bi iş varsa oylar YSK ya giderken dönüyordur. Onu da parti görevlilerinin iyi takip etmesi şart.

babamın müdür olduğu okulda var bu sandıkların içinde :) Babama sıkı sıkı sarıl dedim o sandığa
Bunlar seçimden yenilgi aldıklarında hile yapıldı demenin ayak sesleridir.

7 haziranda Ak parti tek başına iktidar oy oranını alsaydı oy caldılar şu oldu bu oldu teraneleri havada uçacaktı. Ama hiç 7 haziran sonrası oy çalındı haberleri çıktı mı çıkmadı çünkü amaçları kendi isteklerinin dışında bir partinin iktidarını gayri meşru gösterme çabası...
Oysa 7 haziranda herkes bal gibi biliyorki hdp neredeyse doguda tüm sandıklarda oy caldı kabine sokmadan sandıkların onunde millete oy kullandırdı. Hic fuat avniden chp den parallellerden mhp den sızlanan oldumu? Olmadı cunku amacları Ak partiye iktidar vermemekti... sanki kendilerinin bir projeleri var tek projeleri Ak parti gitsindi...
Şimdi aynı filmi oynamaya başlıyorlar.
Burada oy hırsızlığından dem vuranlar hdp nin dogudaki çakallıklarından bir satır yazi yazdilar mi acaba? Bunlar kdndilerine demokrat...

Ak Parti CHP mhp falan değil mesele.bir partiyi savunmak için belirtmiyorum. Zarf yakma meselesi şu yüzden. Yönetmelik derki imza sayısıyla oy sayısı aynı olmalı.imza sayısı sandiktaki oy zarfından azsa sandıktan bir zarf alınır rastgele acmadan zarfın biri yakilir.imza ve zarf sayilari esitlenene kadar.bunun gibi garip bir kaç kural daha var.secim de görev alan arkadaşlardan biliyorum. Yani o oy yakma meseleleri böyle bişe olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…