Fuat Avni sandık sandık 'hırsız' listesi yayınladı: İşte o liste

Yaw he he :)) yarın göreceğiz ne olacağını

benden başka yazan oldu mu bilmiyorum, ama zarf değil oy pusulası dedim. internette görüntüleri var. rastgele çekilen zarfın içinden oy pusulasını çekip yakmazsınız, doğrudan zarfın kendisini yakarsınız, usulü biliyorum ben de seçimlerde görev almıştım.

Zarf acmadan esitleme icin yapilan en mantikli islem bu...

Aslında Ak partinin ne oy çalma düşüncesi var ne de boyle bir niyeti var. Bunu iddia eden diğer partililer.

Her iddia eden iddiasini kanitlamakla sorumludur. Bu Ak partinin değil bu iddiaları dile getirenlerin sorunudur.

Kaldıki Ak partinin oy çalmaya ihtiyacı falan yok ama bu iddiaları ortaya atanların bu iddialar dışında başka soylem ve projeleri yok.

İnsanlar varliklarini başkalarinin yokluklarinda aramak yerine kendilerini ortaya koymakidirlar.

"tanamera, post: 43316448, member: 492953"]Zarf acmadan esitleme icin yapilan en mantikli islem bu...

Aslında Ak partinin ne oy çalma düşüncesi var ne de boyle bir niyeti var. Bunu iddia eden diğer partililer.

Her iddia eden iddiasini kanitlamakla sorumludur. Bu Ak partinin değil bu iddiaları dile getirenlerin sorunudur.

Kaldıki Ak partinin oy çalmaya ihtiyacı falan yok ama bu iddiaları ortaya atanların bu iddialar dışında başka soylem ve projeleri yok.

İnsanlar varliklarini başkalarinin yokluklarinda aramak yerine kendilerini ortaya koymakidirlar.[/QUOTE]
Aslında bu Avni nin söylediklerinden çıkmayan bişey söylesen bize. Bu adam hükümet içi mi hükümet dışı biri mi hiç bilmiyorum ama dedikleri doğru oluyor. He bir de ceza alan ssandık görevlileri var onlara da kafadan uydurma veriliyor demekki

Şimdi doğan medya grubu ve takımı hazırlanmıştır; eğer Akparti iktidar olursa hemen seçimde hile yayınlarına başlicaklar, yok Akparti iktidar olmazsa kutlama yapacaklar :) geçen seçimde hdp açık açık milyonlarca oy çaldı; kimseden nasıl da ses çıkmadı :) bari inandırıcı olmak adına hdp nin çaldığı oyları da elestirselerdi :)

aklıma ilk gelen komplo teorisi şu oldu:
bunlar zaten paralelin kendi adamları ve seçime hile karıştırmak için görevlendirildiler.
maksat ortalığı bulandırmak.

açın ceza alan sandık görevlileri hangi partilerdenmiş, bakın, bunları sonra konuşalım.

Ülkemiz için hayırlısı olsun

Chp nin iktidar olmasının bir yolu var; açık oylama gizli sayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…