Fuara katılanlar yada hosteliğini yapanlar yardım

MuzipRakkase

Üyelkiptali istiyrm olmuo
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
2.206
3
66
Zonguldak
Kızlar ben ilk defa fuara gidicem,bizim iş yerinin fuarı vede ben hiçbir fuara gitmedim.Hostesler gelecek ama iş yerinde çalışan olarak bende katılcam.Şimdiden uykularım kaçıyo
Ne giyilir (kapalıyım) ne yapılır nasıl davranılır bilgi verirseniz sevinirim bilmiyorumkismile

canım benim ablamda yıllar evvel katılmıştı etek çeket giymişti.erkek arkadaşımda fuara katıldıgında şirketi kıyafet vermişti gömlek ve pantolon bu tarz bişeyler giyilir diye düşünüyorum...kıyafetine uygunda bi eşarp takarsın oldu bitti...heyecan yapma:)) bol şans

Sağol :) görevli olcam sonuçta vede hiç bilgim yok,bizim şirket kıyafet almayacak en büyük stand bizim olmasına rağmen :roflol:

hımm anladım canım Allah yardımcın olsun...yaka kartı falan verirler size büyük ihtimalle.etek ceket şık olur.renkleri yakıştırdıktan sonra derli toplu olduktan sonra sorun olmıcaktır...

Muhakkak gömlek ve pantolon giyin. Şık bir eşarpla bütünleyin kıyafetinizi.

Kendinize güvenin. Güleryüzlü olun, standınızı ziyaret edenlere yakın alaka gösterin. Hiçkimse hoşlanmaz öyle robot gibi bir insandan. gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten.:hulya:

İlla gömlek olacak öyle mi iyi oldu bunu öğrendiğim opuyorumnanaktan

Ben hosteslik yapmıstım bir zamanlar etek ceket giyiliyor canım kapalıysan kapalı kabul ederler mi bilemiyorum bilmiyorumkismile

Hosteslerimiz var zaten,ben şirket çalışanı olduğum için gidicem,hem kapalı oldugum için ne giyeceğimi bilemedim hemde sönük kalmiyim hosteslerin arasında

ben işim gereği sürekli cnr ve tüyap fuarlaına katılıorum standlarda hostesler dışında çok şık kapalı bayanlar gördüm.pantolon uzun hırka içine bady ve şık bi eşarpla katılabilirsin..

ben işim gereği sürekli cnr ve tüyap fuarlaına katılıorum standlarda hostesler dışında çok şık kapalı bayanlar gördüm.pantolon uzun hırka içine bady ve şık bi eşarpla katılabilirsin..

2.ci dediğinden bizim fuar fuarı zemuszemus çok stres yaptım hem çok şık olmam lazım hemde ilk defa katılcam birde görevli olarak,topuklu ayakkabı mı giyiyorlar genelde,ne zor bu işler ya eyvahedigeldismile

canım bi kere hosteslerle şıklık yarışında olmana gerek yok.. onların giyimleri ile standda duran firma yetkililerinin giyimleri tabiki çok farklı..ben işim gereği çok sık fuarlarda oluyorum.. kapalısın madem etek ceket kullanabilirsin içine badi ya da gömlek giy üzerinede tamamlayacak bir eşarp alabilirsin... ama topuklu bir ayakkabı giymeni tavsiye ederim ama ince bir çorapta olsa kullan ayakta duracağın için ayakkabı rahatsız edebilir... birde sen standda olacaksın bunaltacak şeyler giyme spotlar ısıtıyor zaten ortalığı sıcaktan bunalabilirsin...

İş yerinde canımı sıkan bir kaç konuşma oldu şaka ile karışık saçını aç orası öyle gibilerinden o yüzden fuar büyüdü gözümde,ben saçımı açmadan da şık olabilirm yani Allah akıl fikir versin :umursamaz:

klasik giyinmen doğru olur. uyumlu bir pantolon + bluz... topuklu da şık durur ama yanına düz ayakkabı al yoksa mahvolursun bütün gün. onun haricinde emin ol abartacak birşey yok..

saçmalamışlar canım fazla ciddiye almış arkadaşların nihayetinde podyuma çıkmıyosun ayrıca kapalıyım demişsin kimse açık kapalı diye ayırıp iş görüşmüyo orda amacı iş olmayan arkadaşları bilemem ...sen klasik giyin, makyaj, topuklu ayakkabı zaten bitti başka bişey yok ..

Peki canım ekim 5 te fuarımız kıyafetlerim kesinleşince yazcam buradan,alışverişe en kısa zamanda çıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…